Reklama

Reklama

Banshee

(seriál)
  • USA Banshee
Trailer 12
USA, (2013–2016), 32 h 32 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Antony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Frankie Faison, Hoon Lee, Rus Blackwell, Lili Simmons, Matt Servitto, Trieste Kelly Dunn, Steve Coulter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(38)

Alan Ball, proslulý tvůrce seriálů True Blood - Pravá krev a Odpočívej v pokoji, přináší nové strhující akční drama, které vypráví o bývalém trestanci Lucasi Hoodovi (Antony Starr), jenž se neuvěřitelnou shodou okolností stane šerifem venkovského amišského městečka, když pátrá po ženě, kterou viděl naposledy před patnácti lety. Tehdy se po vyloupení klenotnictví Lucas dobrovolně vzdal policii, aby ona mohla uprchnout. Tato žena nyní žije v Banshee, říká si Carrie Hopewellová (Ivana Milicevicová), je vdaná za místního okresního prokurátora, má s ním dvě děti (z nichž jedno může být Lucasovo) a snaží se žít co nejnenápadněji... Dokud se neobjeví Lucas, jenž otřese celým jejím světěm a oživí staré vášně. Situaci komplikuje skutečnost, že Banshee je prolezlé korupcí a vládne mu amišský suverén Kai Proctor (Ulrich Thomsen), budující zde brutálně impérium postavené na drogách, hazardu a výpalném. Lucas s pomocí bývalého boxera, nyní barmana Sugara Batese (Frankie Faison) dokáže být Kaiovi a jeho gangsterům rovnoceným soupeřem a dokonce se mu podaří nastolit v Banshee jistou míru přísné spravedlnosti. Ovšem Lucasovi stále zůstává chuť loupit a to jeho i Carrie svádí na nebezpečnou cestu pokrytectví, kterou zkříží pomstychtivý Mr. Rabbit (Ben Cross), newyorský gangster, jehož kdysi obrali. (HBO Europe)

(více)

Recenze (410)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Alan Ball je BŮH! Ano, vím, že to píšu už od roku 1999, ale od té doby se nic nezměnilo. Ba naopak, on stále přitvrzuje.1. série - 100% Tvůrčí tým v druhé sérii dokazuje, že má o svém seriálu jasnou představu a žádný pokles kvality se nekoná. Všechny dějové linky jsou dále rozvíjeny, šerif Hood dál nakopává grázlům zadky a zas a znovu se dostává do prekérních situací. A my si tuhle parádní seriálovou jízdu můžeme užívat a užívat. 2. série - 100% Je až neuvěřitelné, že Banshee má i ve třetí sérii stále co nabídnout. Tvůrci rozjíždějí další dějové linie, které se jako obvykle v průběhu řady propojují, a baví diváka stále většími dávkami akce, ale přitvrzují i po té emocionální stránce. Finále pak předčilo všechna má očekávání. Vskutku pekelná jízda. A pro čtvrtou sezónu to mají rozehrané víc než dobře. 3. série - 100% Závěrečná řada nenabídla nonstop akci, kterou od ní někteří konzumenti nejspíš čekali, nicméně já jsem s ní nadmíru spokojená. Bylo na čase, abychom se mnohem více zaměřili na postavy a jejich vnitřní děsy. Navíc jsme ani tak nebyli ochuzeni o spoustu skvělých akčních scén a samotné finále seriálu nabídlo vše, co na Banshee tak milujeme, a vše korunovalo nostalgickým rozloučením. Sbohem, Banshee. Budeš mi chybět. 4. série - 100% ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

1. série: Ta přiznaná béčkovost mě ohromně baví, ale scenáristické zvratky v rámci posledních dílů první série jsou fakt na přesdržku. Přesně ten typ seriálu, kde se hov*o uměle natahuje, aby se doplazilo aspoň na deset dílů, a dělá z diváka tupce bez mozku. To je i na béčko trochu moc. Ale ty postavy jsou strašně super a závěrečná akce hodně guilty. 70%. 2. série - každý díl opravdový originál, skvělá akce a dobře rozvíjející se příběh. Akorát ten záporák a všechny ty flashbacky jsou zase vytažené z hlubin scenáristkých střev, chjo. Obrovská škoda. Epizoda s Kurýrem geniální. 70%. 3. série - 100%. Wow. Spolehlivě nejodvážnější televizní projekt současnosti, který kašle na konvence a veškeré mantinely "televizní zábavy". Sofistikovanost odkazů (Přepadení 13. okrsku), bezbřehá láska k 80s béčkovým momentům a totální fuck-off diváckým očekáváním, je kombo, které jsem v takové míře mimo plátno ještě neviděl. Klobouk dolů. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho mě nepotěšil nějaký nový seriál jako právě Banshee. Co naplat, že hlavní hrdina na konci snad každého dílu vypadá jak zombie rozmlácený kovovou tyčí a s načatým novým dílem je z něj opět ten správně načesaný alfa samec, jako na začátku seriálu. Tenhle seriál je prostě pecka z města, ve kterém se snoubí temno snad ze všech koutů světa. Na tak malé město je tu až nezvykle velká koncentrace mafiánů, kde ke každému si divák vytvoří nějaký vztah. A to je na tomhle seriálu tak úžasné. Každá postava má v tomhle seriálu smysl. Ke každé se příběh vrací a každá se do celkového dění nějak promítne. To, že je Antony Starr prakticky nesmrtelný absolutně neřeším. Tady kromě toho funguje skoro všecko. Dialogy, kamera, atmosféra, vztahy na place. První série slušně překvapila. ()

T2 

všechny recenze uživatele

no zo začiatku som nevedel čo si o tom myslieť, kam to chcú vôbec smerovať ale ani tretí diel nestráca nič na razancii má to grády, spokojnosť__videl všetky 4.série a ide o dosť kvalitný seriál, aj keď miestami dosť banálne, či aj zbytočné nezmyselné konania hlavných postáv ale prevažne to má svoju výživnú dravosť, je na čo pozerať, dokonca nechýbajú aj emócie, záverečný diel delikátny - dojal__ /80%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Alan Ball je skutečný seriálový mág, ale tady přestřelil a to hodně vysoko...ono to tak zprvu nevypadá, ale Banshee je pod tím vším rádobycool formálním balestem vlastně jenom samoúčelné akční béčko... Scenáristicky naprosto nezvládnuté, absurdní fikční svět, příběh postrádající zásady elementární logiky, rozpadající se navíc do jednotlivých dílů bez potřebné seriálové provázanosti (pochroumaný šerif po rvačce s profesionálním fighterem na konci 4. dílu, kdy se sotva drží na nohou a má evidentně zlámaná žebra a opuchlé oko, se na začátku 5. dílu nějakým nedopatřením zázračně vyléčí a je v naprosto dokonalé kondici, i když z logiky věci nemohlo uplynout příliš času atd.), necharismatický hlavní hrdina, podivně vykreslené charaktery postav, s nimiž se lze jen těžko ztotožnit... Série 1: 50% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Alan Ball a pulpová drsně drsná (až nejdrsnější) škola à la Jim Thompson o bývalém muklovi, toho času amorálním šerifovi, který ctí jen a pouze své zájmy. A do značné míry nepřiznaná, ale o to "duchem věrnější" adaptace komiksové série Skalpy. Hlavní (anti)hrdina si servítky nebere a kam vejde, tam nikdo nechce mít problém. Sympatické rovněž je i to, že to samo sebe nebere nikterak vážně. Navíc právě Ball je zárukou, že i přes veškerý ten „badass“ háv plný porn… Ehm, sexu, explicitního násilí i testosteronové nekompromisnosti to není samoúčelné (to platí pouze o první sérii). Nejde ovšem ani o žádné nastavování zrcadel; a to ani těch hodně zakrvácených. Pokud je něco problémem, tak hlavní dějová linie, která je blbá i na přiznané sofistikované béčko a tak zatímco každá epizoda sama o sobě je výtečná, tak to jak jsou k sobě napasované do jednoho celku je na pováženou. Vše je tu prostě poplatné nevídaným nekompromisním nápaditým bitkám a postavám, nikoli však ději (což se mění, byť neznatelně, až v průběhu druhé série). S trochou nadsázky lze říci, že každý pohled i dialog je záminkou pro několikaminutovou nekompromisní šukačku či několikaminutovou nekompromisní bitku/přestřelku. A od třetí série to již platí bez jakékoli nadsázky, tam se na nějakou "dějovost" zvysoka kašle zcela a jede se prostě jen na to "pokleslé". Ovšem v jakém provedení, to je to, oč tu běží! Neskrývaně se tu vzdává hold všemu od Zatahů po Carpentera. Pokud na tato svébytná pravidla přistoupíte tak... What´s not to love? | S1: 4/5 | S2: 4/5 | S3: 4/5 | ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Po produkování ultrarealistického Six Feet Under ze života a ujeté guilty pleasure True Blood o upírech a dalších nadpřirozených menšinách se Alan Ball vydal cestou kompromisu mezi obojím, a výsledek působí prapodivně polovičatě. V příběhu o tom, jak to tak asi vypadá, když se po*ere velký heist a v patách vám jsou policajti, FBI i smrtelně nebezpečný gangster, je všechno podřízené drastické akci, drsní chlapi zbrocení potem a krví se rvou jako o život, zatímco spoře oděné ženské vystavují všechny svoje přednosti pěkně zblízka do kamery. Navzdory příšerně nelogickému jednání mnohých postav, rušivé nerealističnosti vnitřních pravidel, absurdní vyhrocenosti situací i nedostatku soustředění při vyprávění příběhu se na to z nějakého zvláštního důvodu strašně dobře kouká. Hlavní trio je jeden drsňák vedle druhého (Lucas Hood - Antony Starr, který by sice při takové míře pranic měl místo svého ksichtíku kaši, ale budiž, Carrie/Ana - Ivana Milicevic, osudovka, jak se patří, Kai Proctor - Ulrich Thomsen, který si svého padoucha očividně vychutnává), záporáci mají potřebné charisma, každý díl má potřebné tempo, a extravagantní počítačový expert Job (Hoon Lee) je jedním z nejzábavnějších sidekicků poslední doby. Po dvou letech stále vadí ty samé věci, které už se nejspíš nezmění (Banshee je opravdu plytká záležitost), ale je to tak zatraceně stylové a má to tolik šťávy, že si to pro sebe ty 4* nakonec urvalo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DVA TRESTANCI, TŘI MRTVOLY A JEDNA Z NICH JE POLDA. TY POČTY SE MI NELÍBÍ… “...... /// Přišel o holku, o prachy a těžko říct, jestli si takhle představoval den, o kterým snil 15 let… Nezačalo to špatně, ale ze všeho nejvíc potěší, že nešetřej prachama. Na seriál samozřejmě! Sexu ani bitek se nebojej – takže puberťáci budou spokojení. Já se celou sérii peru s tím, že mi nesedl Antony Starr. Ta role je fakt drsňácká (možná až moc), ale ten jeho ksicht mi k tomu neštymuje. (Taky chodí, jak kdyby měl pod pažema melouny, což by u někoho mohlo vyvolat záchvat – jakejkoliv.) To takovej Job… to je jinej frajer! Děj dlouho ujde – ženská si to dělá sprchou, bitka, silný kecy, sex, ale hlavně se chovaj celkem normálně. Až teda v pátým dílu přichází menší(?) zkrat, ale furt si říkám – 3* nebo 4*. Asi mně nikdo nevysvětlí, proč postupně z mamky (Carrie), která je jak Samantha Caine, nejdřív dělaj supermanku, a hned na to zase píču z lacinýho hororu. Serou mě kecy, šerif, ženská, mafián… prostě sme si chlape nesedli! Už dávno nevrhám láskyplnej pohled na člověka, jenž se protluče celým dílem. Nechcu dementní jedince (skupiny), nemíním se přizpůsobovat scénáristům, kterým došli nápady. Ty 3* nechám, ale jestli bude dvojka, tak beze mě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem rodinnej typ. Z Ruska. 2.) Náš šerif je nějakej divnej. 3.) Thx za titule ,,Araziel, Chikitka, Miki226 a Timon111“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1 série 95%, druhá série 100% a třetí série definitivně 200%. Banshee je králem akčních seriálů, má perfektní postavy, skvělé hlášky, spousta sexu ( v seriálu není ženská, která se nesvlékla), perfektní gore, solidní fighty, velmi zdařilou akci, fungují i emoce, poněvadž postav zde umře opravdu spousta. Nejlepší postavy: Hood- definitivně, charismatický sympaťák, sebevědomý, nebojácný, odvážný a vše řeší svou cestou. JOB: Byť je to transvestita, dodal seriálu neuvěřitelnou šťávu, nebyla věta, ve které by nezmínil motherfucker a vždy mi vykouzlil úsměv na tváři. Proctor: je zvláštní postava, nevíte zda mu fandit nebo jej nesnášet, je univerzální ale jako mob boss slušný. Rebecca: Ženská snů, za soulož s ní bych investoval i 20 tisíc. Od třetí série se z ní však stala typická a rázná bitch. Brock: Je sympaťák, příliš ze seriálu nevyčnívá, ale je férový a správný polda. Sugar: je taktéž velmi sympatická postava, sice příliš nehláškuje, v akci se příliš nepředvede, na pivo bych s ním však zašel. Bunker: nácek a posila třetí série, který jí nepochybně přišlápl na plyn, je frajer, baví mě. Chayton: Největší bad ass všech bad assů, vůbec. Chladnokrevný indiánský vrah, který nemá s nikým slitování a přejete mu smrt. Lola: Správná tvrdá číča, trochu Michel Rodriguez. Gordon,Deva,Carrie: Ti tři mě ze seriálu bavili asi nejméně, nepřirostl mi k srdci ani jeden. Rabbit: Slabší záporák, příliš mě nebavil. Stow: perfektní záporák! Ten chlap by si zasloužil sérii pro sebe, tvrdý a nekompromisní soldier s neuvěřitelnou kuráží. Podtrženo sečteno, byly to krásně strávené dva týdny. Mucq ()

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 80% - Čistokrevná, sexuálním napětím nabitá a na nic si nehrající akce se vším, co k tomu patří. Jak tím dobrým, tedy s diamantově nerozbitnou čelistí hlavního hrdiny, odhalovanými přednostmi přítomných krásek i tvrďáckými hláškami, drsně proceděnými skrz ústa místních gaunerů - tak tím horším, kdy v mnohých vyhrocených situacích dostane ránu na solar nejen šerif Hood, ale i nejzákladnější logika a chování jindy rozvážných až geniálních charakterů. Přesto se do zapadákova, kde je každý druhý chlapík zločinec nebo rváč, vracím moc rád. Každá rvačka, přestřelka, honička nebo vloupačka je totiž audiovizuální bombou, při které na výtky nezbývá čas. A v neposlední řadě mi už dlouho hlavní seriálová postava nepřišla tak sympatická, jako když z vězení vykráčel Antony Starr. Tahle jasně rozvržená hra na hodné a zlé možná stojí na vratkých nohách, ale nedá se jí nefandit. 2. série - 85% - Větší, dospělejší a pokud to ještě jde, tak i akčnější. Co fungovalo minule, šlape ještě lépe, koho jsem měl rád, toho teď vítám na obrazovce s ještě širším úsměvem (Siobhan, Job) a naopak neoblíbeného Gordona definitivně nemůžu vystát. Onen pověstný fous, o který je druhá sezóna lepší, spočívá v sotva znatelných chvílích odpočinku, kdy se šerif zamyslí, odkud přišel a kam směřuje a každá taková sklenička nebo pohled do zpětného zrcátka mě k němu dostává zase o něco blíž. Škoda jen, že chování hlavních charakterů v nejklíčovějších okamžicích stále překvapuje uspěchaností a nelogičností. Na uvěřitelnosti si naštěstí seriál chce zakládat až na posledním místě. 3. série - 80% - Pořádný akční kolos. Sousta, která se tvůrci snaží přežvýkat v akční rovině, jsou čím dál vydatnější a třeba pořádně dlouhá first person akce nebo přepadení stanice jsou tak dokonale vysoustružené okamžiky, že nestačím mrkat na drát a jen si říkám, že by si inferno z Banshee zasloužilo několikanásobně víc diváků. Jenže pak opět dorazí momenty buď zbytečně vychtěné nebo dokonce zarážejícím způsobem směšné (teenagerovská verze Klubu rváčů a hlavně terminátoří vlastnosti už tak dostatečně děsivého Chaytona). Esence zábavy to ale stále je, protože pozitiva jsou ve svých silných momentech až nerozdýchatelně brilantní. Rozhodnutí o tom, že příští sezóna bude sezónou poslední, je ale spásou, protože počet důvodů, kvůli kterým Hood zas a znova zůstane v pekelném městě, nemůže být neomezený. 4. série - 70% - Když hlavní tvůrce Jonathan Tropper začal pokorně oznamovat, že vymýšlet neustále se vyvíjející akční seriál je taková dřina, že raději všichni odejdou na vrcholu a darují divákům nejnabitější sezónu, poslouchalo se to krásně. Vzhledem k tomu, jak přímočaře a nápaditě dosud všechny série mířily ke svému cíli, se zdálo, že se touhle cestou nemůže sáhnout vedle. Jenže se ubralo na akci, mnohonásobně přidalo na detektivním vyšetřování a hlavně se ze scénářů vytratili naši oblíbenci. Místo toho, abychom si vychutnali poslední epizody s Sugarem, Devou, Proctorem nebo Jobem, dostává velký čas na obrazovce Calvin Bunker, pravděpodobně nejhorší záporák celého seriálu. Na nadprůměrné hodnocení tak dostává bansheeskou labutí píseň účast mojí milované Elizy Dushku a dokonale westernové finále. Takové množství stylových odchodů, srdceryvných doznání a chlapských slz mi z paměti dlouho nevymizí. () (méně) (více)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Adrenalin, akce, akce, akce, krev, sex, akce, sex, akce, krev, sex. Co ta slova znamenají? Víceméně stručný popis libovolné epizody tohohle brakového seriálu, víc ani netřeba zmiňovat. Banshee - 95% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem po devátém dílu maximálně spokojená a to jsem dlouho nad tímhle seriálem váhala, protože plakáty nejsou zrovna dvakrát zvoucí:-) Antony Starr je skvělou volbou pro hlavní roli, jeho Lucas v mnoha podobách, ale se srdcem správného frajera je bezvadnej, zkrátka jsem se ho chytla hned na začátku a zatím v mých očích ani o chlup neklesnul. Momentálně si to vysloveně užívám a i když Banshee je hodně vzdálené reálu, mně je to fuk, protože se vůbec nenudím. Největší nervák byla zatím asi situace s albínem ve vězení, to jsem myslela na začátku šestého dílu, že nerozdýchám, ale je to tak rychlá jízda, že za chvíli to přebije jiná akční situačka...........takže já jdu pokračovat.....a ten jeho ulítlej přítel, který mu pomáhá se vysloveně povedl. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Začátek třetí série mi připomínal mix vrcholnýho akčního drama mixlý kvalitním pornem ... Woow!!! Kurevskej nářez ..!! :))) /// Ano, tak fight ve třetím díle indiánk versus Proktorův psychopatickej "sluha" mi totálně vyrazil dech !!! Jednoznačně jeden z nejlíp udělanejch fightů ve filmu, co jsem zatím za tento rok viděl a na to, že se jedná pouze o TV "scénu" je to ještě výš ... tohle byl fakt LUXUS!!! ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Vitajte vo svete, v ktorom sa pokojne aj bývalý trestanec môže stať šerifom malého mestečka. Vitajte v Banshee. Malé zapadnuté mesto v Pennsylvanii je ideálnym miestom na nový štart, nájdete tu mimo iné indiánsku komunitu, Amišov, ale aj svoju bývalú životnú lásku. Časom možno aj niečo viac. Len si treba dávať pozor na množstvo gaunerov, ktorí sa vám budú snažiť znepríjemniť súkromný, aj profesný život. Naštastie na to nebudete sami a možno sa vám podarí z okolností vytĺcť aj niečo, čo vám pobyt ešte viac spríjemní. Je len na vás či tomu dáte šancu. Nebudem vám klamať, cesta bude lemovaná množstvom krvi a potu. Ak sa však nebojíte výzvy, smelo do toho. Odmena môže byť sladká. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že když mě báječné ČSFD dvakrát odhlásí během nahazování komentáře, že už se mi to po třetí psát nechce. No, bylo to nějak takhle: Nejdřív jsem psal, že je to skvělej seriál. Něco v tom smyslu, že v hromadě sraček současných rádoby dramatických kůl sérošů tohle vypadá konečně dobře. Pak jsem se zamyslel nad tím, že to stejně asi půjde taky do sraček, protože už v pilotu jsem mezi řádky vyčetl, jak si hlavní antihrdina, drsňák až na půdu, začne zase myslet na tu ploštici, která mu před patnácti lety frnkla a jak se z něj nakonec stane dobrák. Pak jsem měl nějakou vtipnou hlášku, na kterou si za boha nevzpomenu a celý koment jsem pak ukončil nějakým amišským pozdravem, který se mi už znovu googlit nechce. Jediný, co si pamatuju je, že jsem ten pilot doporučoval všem, kteří si chtějí trochu spravit chuť u současného dramatického seriálu. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že v prvních dílech jsem byla ohledně Banshee velice cynická. Tak nesympatický ksicht, jako má hlavní hrdina, jsem už hodně dlouho neviděla - chvíli mi trvalo, než jsem si na jeho grimasy zvykla. Ale nakonec jsem to dokázala a musím říct, že se mu podařilo získat mé sympatie. Jistě, příběh vám může připadat jako z přihlouplé telenovely (trestanec šerifem?), ale pravdou je, že vývoj, osudy a motivace postav jsou neuvěřitelně zajímavě napsané, kamera geniální a zvraty jakbysmet. Takže je v závěru úplně jedno, jestli je děj uvěřitelný nebo ne. Tu malou díru jsem si tedy navzdory své počáteční nelibosti dokázala zamilovat. I přesto, že tak vysokou kriminalitu by Banshee nepochybně záviděli i v Midsomeru. Co na seriálu naprosto miluju je rozmanitost postav a přítomnost zajímavých menšin - Amišové, náckové (a mezi nimi jeden hodně sexy:D), Indiáni... Rozpačitá stále zůstávám snad jen ohledně šíleně nesympatické Ivany Milicevic, které tu drsňačku moc nevěřím. A jejích nahých scén by mohlo být výrazně méně :) Nejoblíbenější postava: "ex-nazi" Kurt Bunker ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K seriálu jsem se dostal až po jeho skončení, ovšem o to rychleji jsem jej komplet sjel. S tvorbou od Cinemaxu moc zkušeností nemám, ovšem po pár dílech mi bylo úplně jasné, v jakých kolejích Banshee pojede. Skvěle napsané postavy, brilantní akce, správně neuvěřitelné příběhy jednoho zapadlého maloměsta a prostě Lucas Hood. Hodně kvituji, že má seriál jen 4. řady, protože nejlepší je skončit na vrcholu a zbytečně nenatahovat, jak je zvykem u jiných produkcí a ačkoliv ani tak druhé dvě řady nejsou tak našláplé, jako ty první, příběh snadno udrží pozornost diváka a fandí postavám po celou dobu. Hustý bylo, že v seriálu představili postupně snad všechny minority, na které lze v US narazit. Tohle se zkrátka povedlo po všech směrech a vzpomínky zůstanou. Byla to fajn jízda. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na tvůrce True Bloodu bych slyšela, na lechce úchylné městečko plné různých individuí (včetně amišů) bych si zvykla. Ale i když se mi později z TB vyloupla srdcovka, začátky mají Ballovky sakra divné. Takže zatím body za Bena Crosse a dostatečnou dávku soft porna. #hbo ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Dnes si povíme, jak připravit výborný guláš "Banshee". Nachystáme si pěkný kousek masa, v ideálním případě Raye Stevensona - ti z vás, kteří chcou hubnout mohou klidně použít i lehčího Antony Starra - je stejně dobrý, ale hubenější. Přidáme zhruba deset kusů dobře napsaných vedlejších postav (klidně osm, nebo naopak dvanáct, záleží na vkusu), doporučujeme nezapomenout na obzvláště chutné kusy - například Trieste Kelly Dunn chutná opravdu bezvadně a je ozdobou na každém talíři, na kterém se třeba jen mihne. Zalijeme pěti litry vařícího testosteronu, ozdobíme vynikající choreografí bojových scén (aby se vám povedl pravý Banshee musí být opravdu obzvláště povedené) a podáváme se sexuálními scénami á la HBO (ostatně původní recept na Banshee vznikl v dceřinné restauraci této společnosti, Cinemaxu), které by opět měly být pokud možno co nejodvážnější a nejsmyslnější. Bon Apetite! P.S.: Rozhodně si nenechte zkazit chuť některými ze zdejších otrávených komentářů, někteří pánové jsou očividně poněkud rozežraní... 80% Update leden 2015: V druhé sérii kvalita mírně klesá, pořád ale šmakuje. ()

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Zemřel herec Ben Cross

Zemřel herec Ben Cross

19.08.2020

Ve věku 72 let zemřel britský herec Ben Cross, kterého mohli diváci znát například jako Spockova tátu ze Star Treku J. J. Abramse, případně atleta Harolda Abrahamse v Ohnivých vozech nebo ještě ze… (více)

Reklama

Reklama