Reklama

Reklama

Banshee - Season 1

(série)
USA, 2013, 8 h 33 min (Minutáž: 44–59 min)

Hrají:

Antony Starr, Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Frankie Faison, Hoon Lee, Rus Blackwell, Matt Servitto, Demetrius Grosse, Trieste Kelly Dunn (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Před 15 lety okradli Lucas a Carrie obávaného mafiána Rabitta. Dnes se Lucas konečně dostal z basy ven. Podařilo se mu utéct do malého města Banshee. Shodou okolností je ve městě zastřelen nově nastupující šerif. Lucas tak přijme jeho identitu stává se novým šerifem. K tomu je ve městě i Carrie, plus mu za zády funí Rabitt, prahnoucí po jejich smrti. (Varan)

(více)

Recenze (29)

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hm, město se čtyřmi policisty :-D už to je vtipné samo o sobě....tolik naivity a absurdnosti snad jinde nenajdete, seriál který má nejvíce nedotažených věcí, co jsem kdy viděl, předlouhé scény které začnou nudit a už vás ani nezajímá jak to skončí, děj, kterej se od prvních minut dá v každém díle předpovědět dopředu, klišé střídá klišé a stejně tupej výraz Starra ala Amell, ti dva jsou zaměnitelní až to hezký není. místo děje sledujeme dlouhou a nudnou šukačku a nebo ženskou která si to dělá ve vaně, super, nuda, nuda nuda...ze slušnosti jsem dojel první řadu a děkuju nechci, končím s tím. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Banshee je seriál vyložene na vypnutie mozgu a relax pred obrazovkou. Niektoré scény a sled udalostí sú až smiešne, ale ak divák pristúpi na "pravidlá hry" bude spokojný. Akcie aj sexu je tu až až, nejaké tie intrigy, zápletky a twisty. Krásne ženské telá a nabúchaný Antony Starr, ktorý mi "sadol" hneď od začiatku. Škoda miernej jednoduchosti a množstva klišé, ktoré trochu tento seriál zatiaľ degraduje. Uvidíme s čím sa tvorcovia predstavia v ďalších častiach a sériách. 65 %!! ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá bomba, už od prvního dílu jsem byl vtažen do děje a hrozně se mi líbilo, že se Antony Starr stal šerifem Hoodem, protože ačkoliv jsem se trošku obával, jestli se do toho dostanu, tohle mě naprosto pohltilo. Navíc si v každém kromě posledního dílu zasouloží a kompletně v každém dostane brutálně namláceno, takže paráda. Jsem rád, že si to po skončení můžu dát celé komplet. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když člověk hledá, na co se dívat, tak minimálně 2x se spálí a pak to třeba vyjde. Banshee jsem vůbec neznal, neslyšel o tom, nikdo nedoporučil. Prostě jsem o něj zakopnul a vydržel do druhé epizody. Pak už to bylo jasné. Zajímavý nápad - propuštěný trestanec schovaný za maskou šerifa. Neustálé napětí, tvrdé rvačky, když přijde na věc, tak i dost krve. Každá epizoda dodržuje pravidlo pravidelného sexu, třeba i 2x za příběh, což je při celkové stopáži dost. Akorát v posledních dvou epizodách nastal pohlavní půst, protože kvůli neustálým řežbám na to prostě není čas a pravděpodobně ani chuť. Béčko v tomto seriálu není sprosté slovo, spíš se chová "přirozené" vykreslení života v jednom zajímavém městečku. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taškařice nehynoucí aneb terminátor šerifem. Spíš radiátor než terminátor. Do toho můžete bušit taky celou dobu a nic se nestane. Tolik ran nevydrží ani Bud se Spencerem a Rambo dohromady co Lucas Hood hlavní kladný HERO. A ráno vstane, a ksichtík jak dětská prdýlka. Už po čtvrtém dílu jsem se začal nudit a bylo mi jasné jak to skončí. Teď si říkáte, tak co jsi na to čuměl až do konce! Taky se divím. Chtěl jsem jen vědět, jestli další díly budou stejně blbé jako ty první. Nebyly! Byly ještě horší. A tak bych chtěl vydat varování před tímto seriálem. Kdo je normální ... vlastně nejsem normální, když jsem to viděl do konce. Takže, kdo není normální, tak se na to nedívejte. Není tohle vlastně nejlepší reklama? Ale abych jen nehanil. Jednu hvězdu jsem dal za postavu transvestity, nebo kdo to byl (vlastně kvůli němu jsem na to čuměl). Ten jediný měl mozek na svém místě. Tuto vymoženost nepoužil nikdo včetně scenáristů (jeden díl jako druhý jen v posteli byla jiná baba a na bradu dopadaly pěsti jiných chlapů), herci (těm jsem nevěřil ani slovo, jestli hráli v horizontální nebo vertikální poloze, nejlépe hrály krávy na jatkách), režiséři (těm bych nedal natočit ani nitě na špulku). Jedna série stačí. Na co jsem to čuměl, čím nás to krmí, už nikdy více, ať to dopadne jak chce. A tak volám: je to běs! Je To Běs! JE TO BĚS! Ale to už jsem někde psal. Souhlas s komentářem Conducteir. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (1)

  • Počas úvodnej naháňačky po newyorskej ulici sa prevráti autobus, ktorý má na boku reklamu na seriál Protiúder (2010–2020), ktorý tiež vysielala stanica Cinemax. (johnsnow)

Reklama

Reklama