Reklama

Reklama

36

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Šestatřicet je snímků na klasickém analogovém filmu, šestatřicet je záběrů v tomto pozoruhodně citlivém a svobodomyslném thajském snímku. Ten sleduje mladou Sai, která se vydává po stopách ztracených fotografií, neboť má dojem, že spolu s nimi přišla o část své paměti, a tedy i identity. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (6)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Krehký príbeh rozdelený do 36 minikapitol poskladaný z 36 statických záberov, ak nepočítam vstup do nich, obsah mal naozaj iba 36 záberov. Príbeh rozpráva o fotografke ktorá fotí interiéry a exteriéry pre filmový priemysel. Oni si potom vyberajú na ktorých miestach sa bude nakrúcať. Dievča si takto fotí niekoľko budov z jedným chlapcom s ktorým potom stratí kontakt. Po dvoch rokoch si však uvedomí, že im bolo spolu fajn a chcela by ho opäť nájsť. Jednoduchý a príjemný dej ma začal baviť až pri konci, čo je škoda lebo ide o skutočne zaujímavý počin a tá hodinka prešla naozaj rýchlo. ()

kostej_ 

všechny recenze uživatele

Každá myšlenka filmu reprezentovaná krátkou scénou záměrně dusící téměř jakýkoli děj vyjádřena s použitím co možná nejmenšího množství prostředků představuje spektrum problémů, se kterými se potýká každý, kdo má co dočinění s dokumentováním skutečnosti. ()

iz67 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by se mi film nelíbil. S tím nulovým dějem dokázal autor udělat opravdu hodně. Navíc těch 68 minut je opravdu fajn. Takže taková houpavá přijemnůstka, kterou ale vidět nemusíte. (Rozhodně to však není drama!) ()

nichts 

všechny recenze uživatele

asociace very sad pictures production s pop pictures production, už něco vypovídá o tom jaký to je povedený kousek. K různým příjemným překvapením patří například, když se celá scéna odehrává mimo záběr a přitom je to skvělé nebo velice rozkošné naladění jež zůstane v divákovi. Vzhledem k tomu, že film má jen 36 záběrů, je asi poněkud zbytečné vyzdvihovat skvélé rámování, které se odráží i ve výtečné kvalitě těch nekolika fotografií jež se objeví v záběru, už kvůli kterým film stojí za zhlédnutí. ()

Reklama

Reklama