Reklama

Reklama

Filmistaan

  • Indie फिल्मिस्तान

Obsahy(1)

Sunny je ''týpek'', který sní o herecké kariéře, ale zatím se mu nedaří. Dostane alespoň práci asistenta režie. Má doprovázet americké dokumentaristy, kteří natáčejí v oblasti poblíž pákistánských hranic. Jedné noci je ale omylem unesen muslimskými teroristy. Sunnyho ponechají v malé vesnici, v domě Pákistánce Aftaaba, který je rovněž milovníkem Bollywoodu a pašuje přes hranice filmová DVD. Sunny se sblíží nejen s ním, ale i s dětmi z vesnice. Bez patosu a s řadou humorných scén Filmistaan ukazuje, jak dokáže umění spojovat. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh o tom, co se může stát, když chcete moc natáčet filmy, ale nemáte štěstí, možná ani schopnosti, ale rozhodnete se pomoct zahraničním filmařům natáčet v oblasti která je lehce nestabilní. Díky tomu, že je snímek pojat spíše s nadsázkou, jedná se o podívanou, která je více než snesitelná a není zbytečně patetická nebo srdcebolná. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film ma príliš neoslovil, je síce pravda, že chvíľami som sa bavila, ale zase tak veľa tých chvíľ nebolo. Príbeh mi prišiel absurdný, nie že by sa nemohlo stať, že teroristi omylom unesú niekoho iného, ale skôr celkovým prístupom a jednaním mi to prišlo veľmi učesané a dané do podoby, že ani tí teroristi v podstate nie sú zlí, ale sú hodne natvrdlí a ktokoľvek s nimi môže vybabrať.... ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tento snímek má zatím poměrně solidní celkové hodnocení. Opravdu nechápu za co. Neuvěřitelně nudné, totálně o ničem a naprostá ztráta času. Je to plné hlášek, scének a útržků z mnoha bollywoodských hitů, což osloví hlavně znalce této produkce. Klasický divák, který není blíže obeznámen s indickou tvorbou, nemá šanci pochopit nic. Prostě jen sleduje nějaký nemastný neslaný děj. Ke konci můžeme vidět, že i přes ty zlé muslimské teroristy, jsou ostatní muslimové hodní a plně oddaní prostému lidství. Stále tedy platí, že obyvatelé Indie a Pákistánu jsou bratři a sestry, kteří za sebe položí i život, protože Indie je jen jedna a pro všechny. To kruté rozdělení, které nikdy nikdo nechtěl, je sice skutečností, ale v srdcích drtivé většiny stále bije stejná duše jednoty. Tak dobře tedy... Opět si myslím své... A co má znamenat ten úplný závěr...? To si mám dle své libosti domýšlet, jak to tedy dopadlo? Po tom všem, čím jsem si musel projít, při sledování tohoto útrpného příběhu? To je už příliš... Nějaký děj i myšlenku to mělo, ale dvě hvězdy jsou za tu bídu s nouzí ještě solidní hodnocení. ()

Reklama

Reklama