Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alise se dosud nepodařilo najít pravou lásku. Ani v pracovním životě se jí příliš nedaří. Je však rozhodnutá se nevzdat. Vrací se do rodného města a začíná žít nový život. Podaří se jí ho sdílet se sympatickým Christianem? (oficiální text distributora)

Recenze (10)

DjsVorel odpad!

všechny recenze uživatele

Když nemůžete ve 3 ráno spát, tohle vás zaručeně uspí. Německej šlendrián, to snad radši to Mexiko, kde jsou aspoň koukatelní lidi. Fakt hnus! ()

maluti odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo mi opravdu chvilka na to, abych dal tomu odpad. Hlavní představitelka mi není až tak sympatycká a dějově to bude taky o ničem. ()

mysinecka86 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu vystát německé filmy, seriály cokoli, herci kožený a všichni jako z největšího vidlákova..Zlaté latinsko-americké telenovely, tam jsou lidi aspoň krásní. ()

kristeee 

všechny recenze uživatele

Není to taková hrůza, že by mě někdo mohl sledováním tohoto seriálu mučit... nicméně se radši budu dívat na stupidní mexický telenovely, u kterých se alespoň zasměju, než sledovat německý seriály, kdy herci jsou prkenný, děj trapný a překomplikovaný.... tu jedinou hvězdičku jsem dala jen proto, že hlavní hrdina je (narozdíl od většiny němců) pěknej chlap :-) ()

Reklama

Reklama