Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack žije v USA už od studií, najednou se však dostane do situace, kdy mu stát odmítá prodloužit pracovní vízum. Jack se za žádnou cenu nechce vrátit zpět do Británie, musel by tak opustit nejen svoji práci a přátele, ale hlavně svoji neteř Taru, kterou po smrtí svého bratra pomáhá vychovávat. Jedinou možností jak získat zelenou kartu a vyhnout se návratu do Británie je fingovaný sňatek. Naštěstí mu pomůže jeho nejlepší kamarádka Ali. Vše se bohužel zkomplikuje, když se Jack zamiluje do španělského architekta Mana. (bllm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

bllm 

všechny recenze uživatele

Dost neoriginální příběh a zápletka, ale to by mi zas až tak nevadilo. Tenhle film padá na mizerných hereckých výkonech, a to hlavně v případě představitele Jacka, jehož vinou to mezi ním a Manem nijak zvlášť nefunguje, představitel Mana je o něco lepší (i když má ty nepadnoucí brýle). Příběhu by taky možná prospělo to trochu víc vyhrotit. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Klasická americká romantika s plánovitým scénářem, spoustou klišé a nezbytným dramatem. Zajímavý na tomto filmu je snad jen to, že Mano mi byl od začátku vyloženě nesympatický, což se otočilo v poslední minutě filmu. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles a New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama