Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Corey, Rachel, Spencer, Kyle a Megan si požičali karavan a poďho si to užiť. Veci sa však zvrtnú, karavan dostane šmyk, prevráti sa a oni sa uprostred noci ocitnú bez auta a bez strechy nad hlavou. Celkom sa preto potešia, keď natrafia na opustený motel. Ten patril kedysi, v sedemdesiatych rokoch, rodine Horakovcov, ktorí vinou neopatrného vodiča prišli o svoju jedinú dcéru Angelu. Odvtedy sa tento, na pohľad opustený hotel stal domovom duchov, hrajúcich s náhodnými návštevníkmi životu nebezpečnú hru s názvom ZBOHOM... (beso74)

(více)

Recenze (14)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti céčkovosti prednesu ( tmavý filter, aby nebolo vidno všetky tie nedostatky - pričom to stálo slušné tri melóniky ) a nemám nič ani proti antitalentovaným hereckým výkonom ( tie proste do takéhoto podradne vzatého žánru patria, ako prdelka na nočník ). Mám ale niečo proti debilnosti scenára, ktorý síce takisto nejako zapadá do tradícií vyššie spomenutého, ale rozhodne nebaví a hlavne nudí, ako mníška na pornopárty ( pardón za skĺbenie výrazov ). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Takovou bandu debilů, aby člověk pohledal. Sotva vlezou do motelu, začnou díky svý tuposti kapat jeden po druhym a duchové tak můžou maximálně nevěřícně zírat a hrát kolo, kolo mlýnský. Atmosféra samozřejmě žádná, duch holčičky měl jeden dva dobrý momenty, ale víc než horor to připomínalo celkem slušnou komedii, přičemž za některý eskapády by se nestyděl ani inspektor Cluseau. 10% ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Všetko zlé. Od nesympatických hercov u ktorých si jednoducho nejaké puto nevytvoríte, cez otrepaný ničím prekvapujúci scenár, po amatérsku atmosféru. V tomto filme som sa ani raz nezľakol čo je u mňa ako hororového fanúšika podstatný problém. Totálne som bol prekvapený správaním sa hlavných postáv, neviem ako by to bolo v reále, ale keby mne zomrel nejaký blízky bol by som asi v prdeli. "Oni" tu o minútu riešili svoje vlastné problémy typu: "už dlho som do teba zamilovaný" alebo "drogová" resp."tabletková" seansa jedného z nich........Po vizuálnej stránke jednoznačný prúser, keby mňa navštívil duch takto vyzerajúceho dievčatka ponúkol by som jej čokoládu, malinovku a všetko by bolo OK. Proste žiaden strach z nej nešiel a myslím si, že "horrorovým" dievčatkám už skoro odzvoní. Aspoň dúfam. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

By mě zajímalo, kdo na tyhle hovadiny pořád dává peníze... Já nečekal žádné zázraky, spíš jenom takovou oddechovou duchařinku. Jenomže No Tell Motel duchařina není. Sice se tam opakovaně zjevuje duch malé holčiny, jenomže ta tam slouží jen jakýsi průvodce, zatímco do nebezpečných situací se neskutečně pitomé osazenstvo motelu dostává samo. Strašidelného na filmu není opravdu vůbec nic, snad s výjimkou hereckých výkonů. Vlastně se tam celý film jen běhá do sklepa a zpátky, přičemž logika někde hluboce dříme. Vyumělkovaný konec tomu dává punc prvotřídní slátaniny, která opravdu nestojí za plýtvání elektřinou. Za solidní image té malé holky dávám jednu hvězdu, jinak to nestojí za nic. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Popisek k tomuto filmu nezní moc logicky a bohužel ani tak nevypadá na obrazovce.Jedná se o hodně velkou slabinu ve svém žánru.Je zde vše naprosto špatně.Už od první minuty pocítite "kvalitu" snímku.Herci jsou zoufale naivní a hloupí a to samé bych řekl i strašení.Celková zápletka je nudná a pokud si myslíte,že se zde aspoň vylekáte nebo uvidíte nějaké efekty,tak jste taky na omylu.Tento film se nehodí ani do dešťových nocí.Jediná výhoda je délka samotného snímku,protože jestli budete mít dost odvahy si to pusti,tak by se dalo hovořit o tom,že vydržíte do konce. NUDA!!! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama