Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když do důchodu, tak s milostnou aférou... a nejlépe v Benátkách. Bankovní účetní Grégoire Dufour se rozhodne odejít předčasně do důchodu. Ví, že ho doma čekají věčné ranní hádky jeho syna a dcery a kromě toho bude i nadále jeho ranní káva studená, protože manželka Antonella pokaždé zapomene něco koupit. Už se ale rozhodl, čeká ho jen poslední služební cesta do Milána. V bance se musí vše s kolegy patřičně oslavit a jak bývá zvykem, všichni se složí na dárek na rozloučenou. Ale kolega Dufour nepije, nekouří a nemá žádné záliby. Dárek se přesto koupit musí a nejlépe co nejoriginálnější. Nic netušící Grégoire nastoupí do vlaku do Milána a to je náhoda!... jeho kupé si vybere svůdná, krásná, luxusně oblečená žena. A další náhoda nenechá na sebe dlouho čekat - okouzlený úředníček nedokáže včas vystoupit v Miláně a nechtěně" pokračuje do Benátek. Co by tomu asi řekla jeho manželka, Claudia Cardinaleová, která dál doma vaří studenou kávu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Příjemná záležitost s krásnými dívkami plus stále okouzlující Claudií Cardinale. Kdo by nechtěl takový dárek (tedy, kterej chlap :) Gregoire je klikař. Má krásnou manželku a ještě si může užívat zadarmo s mladou "společnicí". Tahle Clio Goldsmith toho moc nenahrála. Bůhvíproč, třeba se vdala a manžel jí to zatrhnul. PODRUHÉ 6-2-24 snižuji na 3* ,ale pořád ok. Zaměřil jsem se asi více na ptákoviny a trapárny, kterých je dost. K tomu CC to tady v teprve 41 moc nesluší, byť to souvisí s její rolí. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Taková obyčejná komedie založená na nejrůznějších omylech a záměnách osob. Pierre Mondy je skvělej a pobavil i Jacques Francois s příšernou parukou ve vedlejší roli. U filmu jsem se občas něčemu zasmál, ale neni to zrovna nějakej vrchol francouzskejch/italskejch komedií. Chvílema je to trochu křečovitý a některý vtipy se pořád opakujou. ()

Reklama

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Krásny darček. Clio Goldsmith bola neskutočne nádherná a doteraz si pamätám na cestu vlakom a jej nádherný výstrih. Na ako sa hovorí, nevstúpiš 2x do tej istej rieky následné repete cesty so svojou ženou nám pripraví množstvo príjemných situácii. Hláška z filmu: Ty buď ticho! /Keď umravňuje nemého/. Akcia: ** Humor: **** Pôvab: **** Romantika: ***** Reálnosť: *** ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Šarmantní komedie, jaké umí jen Francouzi, o originálním dárku od kolegů a tisíci nedorozumění a naštěstí i trošce obyčejného lidského porozumění, které z něho vzejdou. Pierre Mondy není žádná akční svalová hmota, ale tuctový bankovní úředníček, který se od kancelářských hlodavců liší jen tím, že má doma Claudii Cardinale a v práci šéfa s kadeřnickou obsesí. Poté, co vyrazí na služební cestu, ale s překvapením zjišťuje, že namísto do Milána míří do Benátek a jeho charismatem a potencí je zcela okouzlena krásná neznámá Barbara. Ve městě gondoliérů jej však kromě vzrušujícího dobrodružství čeká i hysterická budoucí snacha, arabský šejk s celým harémem a jedna nevypočitatelná paruka. Bavila jsem se. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Producent filmu Gilbert de Goldschmidt je bratranec herečky Clio Goldsmith. (Cucina_Rc)
  • Filmovanie prebiehalo v mestách Paríž, Domodossolo a Benátky. (dyfur)
  • Spevácky výkon Pierra Mondyho (Grégoire Dufour) a Clio Goldsmith (Joyane), keď spievajú pieseň "Broadway", je skutočný. (dyfur)

Reklama

Reklama