Reklama

Reklama

Honba za UFO

(pořad)
  • USA Chasing UFOs (více)
všechny plakáty
TV spot
USA, 2012, 45 min

Účinkují:

Erin Ryder (moderátor)

Obsahy(1)

Tří vyšetřovatelé pátrají po stopách UFO. Každý z nich je z jiného oboru. Ben McGee je geolog, Erin Ryderová je laboratorní analytička a James Fox je ufolog. (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (20)

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné ako 45 minút dokáže niekto kecať v podstate o ničom. Prebieha to asi takto. Nájdu si niekoho, kto videl UFO. Potom 25 minút behajú po poli s detektormi tepla a hľadajú nejaké dôkazy o mimozemšťanoch. Sem tam nájdu nejaký gombík (ako dôkaz), alebo kúsok kartónu a je okolo toho pekelný rozruch a na konci po týchto ultra dôležitých nálezoch konštatujú, že začínajú veriť v existenciu UFO. Ešte by som pochopil, že stalo sa to včera, poďte sa na to pozrieť, ale keď to robia aj v Rooswell-i, kde údajne havaroval lietajúci tanier pred 67 rokmi? Čo tam asi tí blázni dokážu nájsť? Fakt len ten gombík (ktorý tam aj našli ako nevyvrátiteľný dôkaz toho, že sa tam skutočne niečo stalo). Aby to pôsobilo strašidelne, tak je použitá handycam s nočným videním a z každého pohybu veveričky, pštrosa, kravy a ja neviem čoho ešte, sa idú posrať. Myslel som, že National Geographic má vysokú úroveň, ale toto je vážne fail. Oblúkom sa tomu vyhnite. 10%. ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Jak hluboko muze klesnout NG! Vetsi ptakovinu jsem dlouho nevidel. Stejne jako svabi na pivo, tak i posuci verici v UFO se slezaji k Roswellu, aby s jeste vetsimi magory, kteri tam jiz ziji, spolecne podebatovali, jak tam v roce 1947 havarovali mimozemstane a nebo ze dokonce pozvali prezidenta do talire na kafe. Podobne jako je Roswell plny cetek o ufonech a z niceho jineho tam neziji, tak i tenhle porad ma asi za cil prilakat "verici". Bohuzel je to tak neskutecne trapne, vsechny ty radoby odborne rozhovory s armadnimi vyslouzilci, kteri uz ve svych osmdesati letech nemaji co praci, tak se snazi dostat do vysluni kamer, zvlast kdyz ti tri dementi z NG u toho tak krasne vali oci a jsou nadrzeni jak deti v Disneylandu. Porad jsem cekal, co z toho vypadne, kdyz uz tak svedomite patraji v noci! za svitu baterek a nocniho videni, kdyz se plahoci po planich ci horach... No neveril jsem svym ocim :) nejdriv nasli kus plechu a pak knoflik :-D Jsem myslel ze to je spatnej vtip :) Ne, tohle je presne ten druh brakoveho dokumentu, kterych je posledni dobou spousta. Kez by tvurci odleteli nekam ke "kolegum" na Mars...po tech pataliich uz prece musi mit kontakty i odvoz :-D ()

Reklama

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Honba za UFO. Jo, jasně. Výzkumy typu "Před 70 lety tady prý přistálo UFO, tak jako dneska tady přespíme a určitě hned budou tady. Oh, je ráno, nic tady nepřistálo, tak to vyvrací úplně všechno!" James se rozbrečí před každým svědkem UFO, Ryderová je nesympatická, přesně ten typ moc sebevědomé ženy, která si myslí, že ví všechno. Celý díl pokaždé provází výraz WTF v našich tvářích a občas i já musím´položit hlavu do dlaní a říct - "To fakt mysleli vážně?!" Americká komedie na ntou. 30% ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Podobný "zázrak" jako Destination Truth. Parta vědátorů se vypraví na místo kde by se zrovna jim mohlo zjevit UFO které tu před bůhvíkolika lety bylo spatřeno, v noci pobíhají po kopečkách, a samozřejmě nic kloudného neobjeví, takže si hned sbalí saky paky (proč dané místo neprozkoumávají delší dobu?). Vyslechnou svědky, načež jejich svědectví zpochybní, prd uvidí, a když už, nakonec dojdou k objevnému závěru, že to UFO asi nebylo. A ten geolog mě vysloveně štve, ten by existenci ufounů odmítal ikdyby mu přistáli před nosem. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Podle mě dost zajímavý dokumentární pořad o UFO. Tři vyšetřovatelé Ben McGee , Erin Ryderová a James Fox se ptají lidí , kteří viděli UFo , a vydají se na to místo , a pozorují tam. Nějaké díly jsou trochu nudnější , ale v celku se mi tohle dost líbí. Mě se na tomhle asi jenom nelíbí to že když se ptají svědků kde to bylo , a vydají se tam tak si myslí že hned něco uvidí. 97%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama