Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Indický architekt trpící mylnými představami o životě. Romská dívka, která hledá sama sebe. Špatný přítel, kterému se nedá uniknout. Duch, který tě nenechá na pokoji. A město. Všechno přichází najednou a vzájemně se ovlivňuje při hledání klidu, svobody a lásky. Téměř celý film byl natočen v Praze. (Festival bollywoodského filmu)

Recenze (6)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Souložení, halucinace, české písně, duch mrtvého přítele, rusky mluvící Romka a povídání o pracovním táboře v Letech v jednom filmu. Fakt že jo. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Hm, váhám mezi dvěma a třemi hvězdičkami, asi se ale přikloním ke třem. Uznávám tvrzení předřečníků, že je ten film prostě divný, scénář je poměrně OK, i když z něho režie zdaleka nevyždímala maximum, zdaleka ne. Po celou dobu sledování se mi hlavou honilo "fucked-up movie about fucked-up guy". Takže 2.5 hvězdy + zaokrouhlení nahoru za snahu, na IMDb ale jen za pět. Btw. co za film pojmenuje většinu postav po hercích, kteří je hrají? ()

neurvalec 

všechny recenze uživatele

Naivita, co bolí! Třebaže jde o režisérský debut a třebaže film se vymyká klasické bolywoodské produkci a veze se na nové vlně, mělo to dopadnout mnohem, mnohem lépe! Ale už když si přečtete anotaci, cáká na Vás taková změť "tajemných podivností".. škoda, 1,5* ()

Karell840 

všechny recenze uživatele

Film jsem našel náhodou na Netflix, když jsem hledal české filmy. Nechápu 22% hodnocení. Film má takový divný rozjezd, spousta CZ reálií je divných - hlavní hrdinka neumí pořádně česky, ale myslím že je to dobře uděláno, že to neruší. A finále je fakt nadupané. Určitě lepší než 90% CZ produkce a negativní recenze moc nechápu. ()

xyro 

všechny recenze uživatele

Velmi nebollywoodský snímek. Neviděla jsem snad nikdy víc zběsilý a psycho film, než tento. Možná k tomu přispělo pár skleniček vína a posunuté titulky... Shrnula bych to jako nepovedený Klub rváčů s rádoby hlubokým lidskoporávním přesahem. ()

Reklama

Reklama