Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý novomanželský pár sa nešťastnou náhodou ocitne v pasci v sieti podzemných jaskýň. Muž sa zraní, a tak je jeho čerstvá manželka nútená čo najrýchlejšie nájsť cestu na povrch, aby mu zachránila život. Onedlho však zistí, že v podzemí nie sú sami. Niečo hrozivé túži po ich krvi. (misterz)

Recenze (9)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tahle směšná parodie na napínavý survival se má k The Descent asi jako autíčko z kindervejce k opravdickému bavoráku. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Hóóóódně levná a amatérská napodobenina filmu "Pád do tmy". Jeskyně vypadaly jako vinné sklípky v Mikulově (možná se to tam točilo?), herecké výkony dost děsné a nesympatický chlápek mluvil přes nos, a tak mu ani nebylo pořádně rozumět. OBSAH FILMU: Mladý pár se proboří a následně ztratí v sítí podzemních jeskyň. Když je Jessyn muž těžce raněný, musí udělat vše proto, aby našla cestu zpět. Brzy se ale ukáže, že se v temnotách skrývají nestvůry.... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pekne nakrútený, jednoduchý jaskynný kanibalsko-mutantský hororík, ktorému s radosťou prilepším, pretože presne takéto kúsky ma bavia, akurát že je ich v poslednej dobe až príliš málo. Občas nejaká mŕtvola, občas likvidácia nejakého mutanta a typický boj o život s cieľom nájsť cestu von. Na Descent sa to samozrejme nechytá, lebo ten je vo všetkých smeroch omnoho akčnejší, krvavejší a napínavejší. Ale bavilo ma to, aj napriek dosť rozvláčnemu tempu (poriadne sa to rozbehlo vlastne až pár minút pred koncom). Masky a gore fajn, postavy znesiteľné. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mladomanželia sa vydajú na víkend do prírody, no po nehode sa ocitnú uväznení v systéme podzemných jaskýň. Začnú tu blúdiť, manžel sa zraní a navyše sa zdá, že počas snahy dostať sa na povrch ich niečo začalo prenasledovať... Príjemné prekvapenie, ktoré mi pripadalo ako taká béčková variácia na kvalitný "The Descent". Takže som sa našťastie nenudil; sympatická ústredná dvojica, slušné spracovanie, dostatok napätia a klaustrofobickej atmosféry vytvorili pomerne chytľavý podzemný survival. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Byl jednou jeden ženich s nevěstou. Poté, co do toho praštili, odjíždí k zatopenému lomu, aby zjistili, jak zrádný může být v okolí panenské přírody písek. Jsme vzápětí ve vodách klaustrofobického thrilleru, respektive by tam tvůrci rádi byli. Když se tak pánové za kamerou dostanou do úzkých, vymyslí první pytlovinu, která by mohla děj posunout o scénu dopředu. Boj o holý život je prostě hodně legrační, atmosféra chybí, naolejovaný dekolt něžné polovičky navíc pranic nenabídne a děsivé potvůrky neděsí. Extrémně krátký kousek (cca 70 minut), na kterém je nejpovedenější plakát. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Underneath“ je produkt levné, amatérské filmařiny, na které je tohle všechno vidět, ale neviděl bych to nutně jako zlo, ale jednoduše jako styl natčení. To, že už chybí i trocha umu, top je další věc. Snahu ale v tomhle případě počítám a film se mi zdál dostatečně snesitelný na to, aby si alespoň nějaké základní hodnocení zajistil. Konec je bohužel až moc poplatný žánru a nic nepřinese. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Novomanželé Wayne a Jessie si jako cíl svých líbánek nevybrali luxusní hotel, jak je zvykem, ale opuštěný lom, což byla největší chyba jejich života. I když zpočátku lom vypadá jako ideální místo na relax, písečná místa okolo lomu jsou zrádná, a jedním z nich se oba propadnou do sítě podzemních jeskyní. Najít cestu ven by možná nebylo tak velkým problémem, kdyby záhy nezjistili, že v jeskyních nejsou sami... Od filmu jsem neočekával žádné velké přemýšlení, ale jen slušnou zábavu v rámci žánru, které se mi dostalo. Paradoxně se mi víc líbila první půlka filmu, která byla jako vystřižená z venezuelské telenovely, protože jsem se alespoň mohl kochat ladnými křivkami Natalie Wilemon. V druhé polovině, kdy se oba novomanželé proháněli podzemními jeskyněmi byla vidět jasná snaha autorů filmu ušetřit, protože se v nejedné scéně spokojili se svítícím iphonem, takže divák kromě loga na telefonu viděl zhola prd (sice se to autoři snažili zamaskovat tím, že potvory žijící v jeskyních jsou slepé, a tudíž světlo nepotřebují, ale pokud bych chtěl vidět černou obrazovku, tak televizi ani nezapínám). Docela mne pobavil konec filmu, celou dobu jsem přemýšlel kdo je to Kendall (Larry Jack Dotson), a ono tohle... ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

a na záver si dáme - zakončovacie kliše o chlapíkovi "záchrane", ktorý vystúpi z auta ovešaný ploskačkou a v ruke pivo: I know I saw somebody... shit ()

Reklama

Reklama