Reklama

Reklama

Noc v Myší díře

(amatérský film)

Obsahy(1)

Pod brněnským Hlavním nádražím se rozkládá labyrint podchodů, průchodů, východů a záchodů. A právě na posledním zmiňovaném místě se jedné noci náhodně setkají. Ona a On. Ona, hledající zde úkryt před bezcitnými zabijáky a On, právě zde vykonávající potřebu. Kráska v nesnázích a muž s chutí nějaké nesnáze postřílet. Oba čeká v podzemním bludišti plném vrahounů dlouhá noc. (choze)

(více)

Recenze (45)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Drsná akční jízda!! Tomáš Mann je charismatický týpek, který ale měl mít víc dialogů nebo alespoň nějakých hlášek. Normálně bych dal tak 2-3 ale má to hezký plakát, hezkou holku a k tomu je Josef Blažek strašně cool a sexy a můj velký vzor (placená reklama) . Jenže teď se rozhoduji mezi Mannem a Blažkem. Jsem na pochybách a citově zmaten. Jinak se prý už natáčí 3 díl expendables a Mann tam bude hrát. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Choze nebral tak vážně, dal bych hvězd víc "*" /// 22.2. 2014 - podíval jsem se na to znova, teď už se smířením, že choze je namachrovanej lulin, ale hodnocení i přes všechny výtky zvyšuju, protože se jedná o filmově sympatický pokus několika nadšenců, kteří se na tom očividně nadřeli. A tohle by se mělo podporovat :) ()

Reklama

Kaluž odpad!

všechny recenze uživatele

OK, takže už to tady zhodnotili kamarádi tvůrců a studenti FAMU, teď konečně někdo režisérovou tvorbou nepotřísněný. Nevím, odkud se vzal ten pomýlený předpoklad nadhodnocovat amatérský film na základě "polehčujícího" faktu, že jde o amatérský film. Jednou je to tady mezi Kmotry, Princeznami ze mlejna a Terminátory pod společným metrem (že si do závorky napíšete "amatérský film" a nevybíráte vstupné neberu, specilání škatule v databázi neexistuje), takže přivírání očí není na místě. Já tyhle obskurnosti nevyhledávám (k téhle jsem se dostal přes Chozeho doporučení), proto nejspíš nesdílím ten pokřivený názor okolokomentujících. Noc v myší díře je ryzí odpad, autoři si to vzhledem k použité satiře a jistému nadhledu uvědomují a není nutné to více rozebírat. Video k pobavení náctileté (brněnské) YouTube komunity. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože se výhradně věnuju jen krátkometrážním snímků s hororovou tématikou, tak jsem se rozhodl, že si zkompletuju celou tvorbu Josefa Blažka. Když už jsem toho od něj viděl opravdu dost. Bohužel tentokrát se mi moc do noty netrefil a to přehrávání (ne)herců bylo místy až nechutné. Úvodní pasáž na záchodcích ještě ušla a místy jsem se i zasmál, ale následná honička už tak dobrá ani humorná nebyla. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to úplně standardní horor, ale prvky thrilleru v tomhle dílku najdete. Hlavně tady najdete i prvky profesionálního přístupu. Tak hlavně ta hudební stránka je naprosto skvělá. Co překvapí ještě víc, to jsou herecké výkony, které jsou dobré a hlášky, které se z nich sypou, vyznívají vlastně docela dobře. Obraz má výbornou kvalitu, některé úhly záběrů hodně překvapí. Tak co nám chybí zhodnotit? Scénář. Trochu kulhá, to je jasné, hlavně to finále je takové trochu... Jako kdyby tvůrce nevěděl, co chce vlastně říct. Jinak ale rozhodně napínavá romance, která se nezastaví a celkem příjemně uhání. Těch deset minut času jí pomáhá. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Film se odehrává pod Hlavním nádražím v Brně v tak zvané "Myší díře". (boul)
  • Autor scénáře Josef Blažek původně snímek režírovat neměl. Pozice se ujal až dva dny před začátkem natáčení. (choze)
  • Během natáčení nabídl štábu výpomoc neznámý kolemjdoucí Jiří Špác, který následně trvale rozšířil řady LudovicoFilmu. (choze)

Reklama

Reklama