Reklama

Reklama

Regular Ordinary Swedish Meal Time

(pořad)
Z natáčení 5
Reality-TV / Komedie
Švédsko, 2011, 20x2-5 min

Obsahy(1)

Původním záměrem zakladatelů Niclase Lundberga a Isaace Anklewa bylo natočit pořad, co by parodoval kanadskou show Epic Meal Time. V každém dílu vám ukáží za pomoci swenglish jazyka, jak připravit v trochu násilné podobě jejich oblíbené jídlo. Nedílnou součástí pořadu je chvilka pro majonézu a občasná návštěva plyšáka Mr. Foxe. (phoenixer)

(více)

Recenze (11)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Netradiční pořad o vaření servírovaný v kratičkých cca 4minutových videjcích, jehož hlavní náplní je flákat s jídlem o zem a v kuchyni udělat co největší bordel, z čehož výsledně dostaneme TOP pokrm. Až po mě doma bude někdo chtít uvařit, odkážu se na tuto "kuchařku", možná je to přejde :D ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Koncept "jebem žrádlom o zem" na prvý pohľad nepôsobí ako komediálne zlato, ale v podaní bradatého Švéda milujúceho majonézu (pre-dinner snack - it's good for you!) je z toho niečo, čo sa neomrzí ani po niekoľkých dieloch a je to tak neskutočne vtipné, až z toho slzy tečú. "Dinner is served, bitches!" ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Určitě všichni znáte ty Švédské borce co umí z jídla udělat sračky, která se později dá jíst. Forever Majonéza! ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně jednoduchá a zároveň nejvíce dramatická domácí kuchařka s Majonézou (It´s good for you!). Poněkud odlišný způsob přípravy pokrmů od jinak nudných kuchtíků naprosto uchvátí. Především ten osobitý styl u otvírání plechovek, krájení zeleniny nebo porcování masa. Ke všem, tak dokonale vypadajícím pokrmům se podává obvykle mléko, tak jako jsou na to Švédi zřejmě zvyklí. Aby toho ale nebylo málo občas našeho kuchaře navštíví i "Mr. Fox", který vždy překvapí svou až nadpozemskou silou a vychytralostí. ()

Durgas 

všechny recenze uživatele

Na tomto sme sa pred časom na youtube dosť bavili. Podľa mňa je to originálne a vtipné (nie každému sa to musí páčiť, trocha nadhľadu však určite nezaškodí) a, ako napísal Macejko, tak skoro to neomrzí. Moje najobľúbenejšie diely: Satan Salad a Superior Smörgåscake (hádzanie vajíčiek do vriacej vody cez celú kuchyňu ma zabilo). Treba to vidieť, pretože... It's good for you! ()

Zirael 

všechny recenze uživatele

Regular Ordinary Swedish Meal Time je v podstatě takový velice netradiční pořad o vaření. Naštvaný, majonézu milující švéd vám s pohledem upřeným do kamery vysvětlí jak co nejbrutálněji uvařit všechno možné od rybího filé až po čokoládový dort. Kromě kuchařů amatérů je to pořad vhodný i pro milovníky cizích jazyků, protože "kuchař" všechno vysvětluje in Swenglish. Pravdou je, že se celý koncept za celou dobu ani jednou nezmění, takže to pak působí trochu monotónně. Ale já těm klukům švédskejm dám i přes to čtyři hvězdičky, protože mi to padlo do nálady a jako jednorázovka mně to přišlo třeskutě vtipný. ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Po dlhej odmlke sa na youtube začali objavovať ďalšie časti. Rozhodol som sa teda hodnotiť. Myslel som, že to bude násilné predlžovanie piatich minút slávy. Čo nové, okrem tričiek s nápaditým logom, by mohli predstaviť? A v tom to je. Nič. Jednoducho pokračovali z miesta, kde skončili. S ešte väčším odhodlaním, častejším revom a maniakálnym smiechom. A kým do každej časti dostanú vždy aspoň dva - tri nové prvky, bude to pre epizódu postačujúce maximum, i keď sledujeme prakticky dokola to isté... Koniec koncov, úspech podobných projektov je vrtkavý a "you gotta be gentle with it, like a Swedish lady." ()

Reklama

Reklama