Reklama

Reklama

Thrill of a Kill, The

všechny plakáty
Norsko, 2011, 84 min

Režie:

Lars-Erik Lie

Scénář:

Lars-Erik Lie

Kamera:

Lars-Erik Lie

Recenze (4)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo mi 5 minut, abych zjistil, že film natočil někdo, kdo si právě koupil kameru a přemluvil kámošky, aby si lehly do pole a dělaly mrtvé..... nejhnusnější HNUS! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Dôvod na útek do lesa je už dávno prečítaný. Čelný náraz s morbidom ktorého tvár obnáša SWE /FI / NL / DM briadku už pomenej. Odchytávka a následné kečupové torture je s prehľadom načítané tiež. Ten tretí bodík dávam za režisérsku vlohu, ktorá si ale v postprodukcii zabudla nožničky v šatni. Viac figurín na place a kamera škúli ! Zbytok na dlh OK nakrútená motačka. Úvod ma rozbil a zbytok už neodchytil. Aj tak za 3. Lars totiž na to má. ()

chezush odpad!

všechny recenze uživatele

Co na to říct.. akorát jsem dostala chuť na jahody, protože krev silně připomínala marmeládu. Už jsem se pro ní i chystala jít, ale pak se na scéně objevil penis, který připomínal bílou klobásu a to mně, jako vegetariánce zkazilo chuť na marmeládu. To si po celodenním stahování téhle blbosti vážně nezasloužím. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Bylo to takové slabší, nicméně v rámci specifického subžánru je pro fanoušky film ještě koukatelný. Nemá cenu hodnotit slabomyslné uvažování postav ve filmu - ostatně, pokud by se všichni chovali racionálně, neměli bychom na co koukat a tetelit se při očekávání, co všechno si ten podivný sadista na své oběti vymyslí a co jim provede. ()

Reklama

Reklama