Reklama

Reklama

Hayride

Trailer

Obsahy(1)

Steven je student, který se spolu se svou dívkou rozhodne navštívit svého strýce v jižní Alabamě. Mezitím utekl z vězení brutální vrah, který se skrývá v okolí strýcovy farmy. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Redneck slasher o študentovi, ktorý príde so svojou priateľkou domov na vidiek, aby sa zúčastnili výročnej halloweenskej akcie; tzv. haunted hayride. Jeho strýko im pri ohni porozpráva svoju obľúbenú historku, miestnu legendu o Pitchforkovi, ktorý sa zbláznil a začal zabíjať tamojších dedinčanov, keď mu ušla dcéra. Onedlho ale legenda svojím spôsobom ožije, keďže sa tu priženie psychopatický vrah na úteku a začne masakrovať obyvateľov. Mrzí ma, že z toho neurobili obyčajný, priamočiary slasher, pretože po väčšinu času to bola dosť nuda, postavy sa vykecávali, snažili sa predstaviť až zbytočne veľa z príbehu a dokopy sa nič moc nedialo. Záverečná tretina potom konečne pritvrdila a masívny vrah začal robiť poriadky, bohužiaľ vraždy boli často off-screen a rozbehnúť naplno sa to už nedokázalo. Ako taký slabší predkrm ku slušnému pokračovaniu to však nie je úplne márne. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, koho zajímá pětiminutové vyprávění u ohně? A ještě proložené divným černobílým střihem? To už jsem však začal přejíždět vyšší a vyšší rychlostí. Po hodině filmu se začne sice něco dít, ale pokud čekáte gore, tak marně. Špatná kamera, herci i střih. Co dodat. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hayride“ je klasický špatný slasher, kterých se v dnešní době pořád ještě točí dost. V tomhle případě je vidět, že mnoho peněz nebylo, což by samo o sobě ani tak nevadilo, ale ono se na to prostě dobře nekouká. Ty postavy nejsou dobré, nejsou dobře zahrané, je to prostě jen snaha budovat další legendu, ale měl jsem z toho pocit, že to je kvalitativně skoro horší než česká „Hra na vraha“. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem až po druhém dílu, takže trošku zklamání. Vlastně všechno zajímavé se děje až v poslední dvacetiminutovce, pár pěkných scén to už ovšem jako celek nezachrání. V podstatě lehce podprůměrný slasher, který měl ovšem hodně velký potenciál, ale nevyužit až hanba. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

1 hvězda za hudbu na konci, ta druhá díky rozzuzlení na konci filmu, který jsem teda vůbec nečekal. Málo známej filmek, který snad ani nemá vlastní české/slovenské titulky jen eng. titulky ale ani angličtina se neztratí. Jedná se o levné americké Béčko, které se sice snaží upoutat pozornost ale nevyužilo snad ničeho... tmy (prostoru v den oslav halloweenu a hayride strašení, vraždění (k pobavení spíše, zakryté, pouze krev po přepnutí kamery), klasický příběhový děj o dávné historce. Fajn uvidíme co nám přinese 2 díl, třeba se zadaří ! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama