Reklama

Reklama

To My Mother and Father

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2010, 9 min

Recenze (8)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate nablblá UK párminútovka s "pregnance" sexom a imitáciou / Halloween škrekom - ( never, ale cháp a spomínaj ) Monstroidný záver pribil posledný klinec do zasypanej rakvy v ktorej sa udusila snaha. Otázny je ale námet, ktorý, ako jediný stojí za zverejnené body. Je totiž dvojzmyselný. Vyber si ( hlavu z trika ). ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Buďte obozretný, kedy a kde praktizujete intímne chvíľky. Je totiž dosť pravdepodobné, že ich svedkom môže byť niektorí s Vašich potomkov, ktorý pre ne nemusí mať pochopenie, obzvlášť keď je na ceste ďalší rodinný prírastok ... Druhý kraťas od Evrenola, a opäť je agresivita nasmerovaná voči deťom. Tomuto človeku to celkom slušne drbe ... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné, ale představoval jsem si vše trošku jinak. Začátek perfektní, ale závěr zbytečně přehnaný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mi zůstává závěrečná pointa zahalena v podivném chaotickém patosu. Začátek opravdu slušný, ani se nedivím, že by tomu chlapci jeblo při sledování šukajících rodičů – ovšem ten konec, to už Evrenol jaksi přehnal. Popravdě mi to docela zkazilo celkový dojem ze slibně se rozjíždějícího krátkometrážního kousku. Nevím, mám rád morbidní/bizarní kousky, ale tohle rozhodně za zdařilé moc nepovažuju. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ja by som určite takto nezareagoval, ako decko pri zhliadnutí na sex svojich rodičov. Ale keďže sme v hororovom žánri, možné je všetko. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hororovy kratas o tom,co moze sposobit,ked dieta vidi svojich rodicov,ako si to rozdavaju,samozrejme to treba brat s rezervou,moze byt,zaujimave...:-) ()

Reklama

Reklama