Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Anita, Tank Girl, Mad Max....pěkný comicsový mix ...a jo, vono je to podle comicsu! Postapo road movie o cestě tam a zase skoro zpátky, akorát místo hobitků jsou tu lovci kravaťáků (pár by se nám jich hodilo - těch lovců), kravaťáci Nového úsvitu, tedy Druhého slunce, cikáni (Romové), šlapky a bouchačky. Nejzábavnější jsou masakry za doprovodu rock and rollu. Pic řetězem do hlavy, svist mačetou do břicha a bum pancéřovkou do cikánů (Romů). Vzduchem lítají hlavy (za doprovodu rozkošných rudých krvetrysků), ruce, trupy...gore efekty jako na jatkách - střeva ven, oči skoro ven a tak. A všude spousty prachu, špíny a kečupu. Tedy Zničená země je počítačový průser, ale protože je to laciné béčko, které nemíří výše, lze to prominout. Zpočátku mě trochu štvalo, že všem vládnou namakaný ženský, co zabíjejí chlapy. Jen si prostě myslím, že ženy mají být něžné, a ne uřezávat chlapům hlavy a podobně. Naštěstí se jich většina navzájem vymlátila, za což dávám hvězdu navrch. Oddechová mlátička bez uměleckých hodnot se spoustou krve v pohybu a jednou i pěknými postelovými prsatkami. Nečekejte víc. ,,Co to tam máš?" ,,Pálenku, mám ji jako palivo, di vod toho." ,,Gloglo...uáááá!" ,,Sakra, doufám, že neoslepne a neupadne mu frantík..." ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Lovci odměn mezi sebou soutěží o počet obětí, slávu a samozřejmě o co největší výdělek. Ukončují chamtivou vládu vyšší sociální vrstvy a naopak završují odplatu těch, co přežili vzniklou apokalypsu. Takový je svět tzv. Bounty Killer. Svět, kde nějaká Rada devíti začala vydávat zatykače na všechny zločince s bílými límečky, neboť oni stojí za vznikem podnikových válek, kterými se zabývají právě lovci odměn. Akční snímek natočený na základě komiksu, který v Česku bohužel nevyšel, a tím, jak je to celé zpracované, je to hodně znát. Jedná se o stylovou akční zábavu snažící se plně komiksová okénka oživit, což se kupodivu daří. Atmosféricky přímo o post-apokalyptické dějství nejde, i když aspekty post-apokalyptického prostředí daný koncept obsahuje. Tady je použito jen zákulisí válek, jak se u nás jednoduše říká, kravaťáků a nic víc. Snímek je tak až neuvěřitelně ambiciózní ve smyslu své fantazie a to se jedná o nízkorozpočtový projekt. Na výpravě to ve své jednoduchosti ani není znát. On je povedený i herecký ansámbl, u kterého je vidět, že to všechny bavilo a svou roli si každý užíval. K snímku musí být ten správný komiksový přístup k plnému uchopení, protože ne všechno dává smysl a ne všechno má ten správný dějový vývoj. Jako čirá akční komiksová zábava je to však plně uspokojivé. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51DYxXeotiL._SX317_BO1,204,203,200_.jpg ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Stylová akční postapokalyptická blbost, jejímž hlavním kladem rozhodně není inteligentní humor, chytrý scénář, vynikající herecké výkony, ale chytlavá muzika, drsná řezničina, děj co má spád a rychle odsýpá. Jako další klad bych rozhodně viděla to, že film se v žádném případě nebere moc vážně, ba právě naopak. Stejně tak musím vyzdvihnout jedinou osobu co něcozahrála, a to bezva nabíječe zbraní. Lehce nadhodnocuji a dávám čtyři hvězďule, byť tak tak. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Nejlepší béčkovej film, kterej jsem kdy viděl. Úžasný post-apokalyptický prostředí, ve kterém krásně vynikne hromada Gore, který je do filmu efektivně přidaný. V tý poušti vypadá rozseklá hlava úžasně :D Zamiloval jsem si herce, teda hlavně Christian Pitre, která vypadala božsky a role Mary Death jí krásně sedla. Jediný mínus jsou asi efekty, ale to se dalo trochu čekat, když byl tak malej rozpočet. To co měli k dispozici zužitkovali nejlíp jak mohli. Prostě nářez jako prase, pořád se něco děje a krev je všudypřítomná a brutální scény jsou boží. Plus tam byli všichni proti cikánům a některý hlášky a narážky na ně jsou nezapomenutelný. "Jsou to cikáni! To je to co dělají. Žerou lidi!" :D ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Christian Pitre, to je parfém, módní značka, nebo chlap? Ne, je to ženská, zatraceně sexy ženská! A v tomhle trash filmu se ohání pěstičkami, brokovnicí a zabijáckými instinkty. Oděna v latexovém outfitu, jak jinak, že. Samotná herečka funguje jako dokonalá reklama na ženský sexappeal. A co film? S ním už to tak žhavé není, ale vidět se rozhodně dá, zvláště pokud jste odepsali krále braku Roberta Rodrigueze, jste tolerantní k cikánské menšině a nevadí vám perníček oloupaný z chaloupky pana Mad Maxe. Autor comicsů Henry Saine se pustil i do režírování, přičemž to nedopadlo katastrofou. S nízkým rozpočtem se pustil do postapo příběhu, v němž v popředí stojí dvojice lovců odměn. Kráska Mary Death a sympaticky drsný Drifter. Jejich lásce brání maličkost, kterou jakmile dokončí, mohou se věnovat sexuálním radovánkám. Nejdříve ale musí zlikvidovat válečnicky naladěný (motorizovaný) gang cikánů, pochytat pár vlivných kravaťáků, na něž je vypsána odměna a odstranit šéfku Rady Devíti, která je ve skutečnosti proradnou mrchou. Každý jde z nějakého důvodu ústřední dvojce po krku. A jak jistě tušíte, střety s nimi se neobejdou bez přestřelek a pořádného gore, což je na filmu to nejlepší. Zdecimování lidského těla je zde prováděno grandiózně. Ostudu nedělají ani akční pasáže. Sice je neprovází vybroušený střih, ale dají se hodnotit kladně. Navrch je doprovází krvavost. Naopak fiaskem končily výpravné pasáže. Scéna s Badland, což je krajina postižená velkou radiací a radioaktivním spadem, jsem trochu trpěl. Je to určitě nejhorší pasáž filmu. Krajina je znázorněna příšernou animací, na bombastické nebo působivé ztvárnění nebyly finanční prostředky. V podstatě ten nápad ani nijak zásadně neovlivnil děj, jen pokazil režijní dojem. Saine si vše vyžehil dobře nastaveným akčním závěrem, kdy se koná i dostaveníčko s Kristannou Loken, na které se vizážisté pomstili, když jí udělali na hlavě účes o dvou velkých natáčkách. Byla to asi pomsta za Terminátora, kterého kdysi rovněž v záporné roli naháněla. Jen pro srovnání, tehdy byste nad ní mastili půl filmu, dnes byste raději šli mastit karty. Christian Pitre, na to chlapsky znějící jméno si opravdu nezvyknu, je baba na mrdačku. Každá scéna bez ní je úplně bez energie, a to se Matthew Marsden vydal drsnější cestou akčního hrdiny, aby zaujal, ale tenhle film prostě patřil ženským vnadám. Jo, co se s nimi stalo, to vám nepovím, herečka údajně ukončila svoji kariéru. A solidně disponovaný režijní debut nenašel následovníka v podobě pokračování. I Henry Saine dal režii vale. Asi zkusím na oba vypsat odměnu a přinutit je k hraní a režírování, když jim to tak pěkně šlo. 70% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)
  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)

Reklama

Reklama