Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

Real Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

"SO LONG, SUCKERS. SEE YOU IN ANOTHER LIFE." ------------ Pulzujúco žltý Mach 1 zo 60 sekúnd, atmosféra à la séria Mad Max, Kniha prežitia či fenomenálny herný Fallout: New Vegas, nádherná Christian Pitre, ktorá vyzerá úplne ako Jessica-Jane Clement, na ktorej ulietaval pravdepodobne každý tínedžer, ktorý navštevoval pochybné fóra na začiatku tejto dekády, potoky krvi a stupidity, takto by sa dal v skratke opísať Bounty Killer. Niekedy to stačí, niekedy nie. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…VELKÁ SVĚTOVÁ MĚSTA HOŘELA PO MNOHO LET. Z POPELA SE ZRODILA RADA DEVÍTI, JENŽ SLÍBILA OBNOVU A DALA NADĚJI PŘEŽIVŠÍM Z PUSTIN…“ /// Mary si zapálí doutník a ukáže, že se zbraněma nemá problém. Tohle je totiž DOBA LOVCŮ LIDÍ, soutěžících v počtech mrtvol, prahnoucích po slávě a balících peněz... Béčko, u kterýho dlouho přemejšlím, jak moc je dobrý. Nebo blbý. Nevím, jestli mi vaděj jednoduchý dialogy, špatný herecký výkony a nedokonalý triky. Přemejšlím, jestli to přetluče fakt, že cigáni jsou zmrdi s kaunovskejma ksichtama, hodně krve a akce se sexy postavou Christiany Pitre. Cení se pokusy vo hlášky, ale výsledek je stejnej, jako celej film. Ale dosť boľo plkání. Tohle není látka určená k filozofování, takže přes všechny ty minely to je celkem vodsejpající zábava. Byť ubohá. Ale kdo chce kam … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Grafický romány z pera Jasona Dodsona jdou mimo mě. 2.) Zjistím, že krev na ostruhách bílejch kozaček, může vypadat sexy. 3.) Mám slabost pro vražedný a nepříčetný cigánky. 4.) Thx za titule ,,raxor“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko, u kterého je třeba vyloženě vypnout mozek. Likvidátoři nabízejí pár dobrých krvavých přestřelek sem tam zakončené epickými kily, sexy Mary Death a je to i sranda. Místy ovšem zklamou efekty a děj se někdy dá snadno odhadnout. Nemůžu si pomoct, ale docela dost mi pojetí tohoto filmu připomínalo populární hru od 2k borderlands...6/10. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Akčná štýlovka s prvkami komiksu a post apokalyptického sveta, na ktorú sa treba dívať s nadsázkou, pretože si mnohokrát strieľa nielen sama zo seba. Trošku sexi, trošku viac krvi, trošku cikáni(m), príbehom obyčajná, filmovým prevedením však rozhodne nie. Bonusom je hudba. A spomenul som vôbec tú základnú fungujúcu zložku, čo sa nazýva zábava?...***/**** Veľmi príjemné prekvapenie. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dnešní béčka už nemají ten šarm a půvab osmdesátkových kousků. Prostě moc čpí novotou. Ale i přesto je tohle zábavný kousek, kde je vidět nadšení pro věc. Je tam hodně krve, docela dost dobrých nápadů a hlavní hrdinka je sexy černovláska v minisukni. Dost mě překvapilo, že neukázala kozy a přijde mi to vůči divákovi nefér. Příběh o lovení korporátních managerů, kteří zavinili apokalypsu je roztomile debilní a finální masakr mě fakt pobavil. A dokonce vyhrabali i Gary Buseyho, který tam má bohužel jen velmi malou roli. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)
  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)

Reklama

Reklama