Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nevinná komixovka nebo humusácká sračka znevažující lidskost? Kam až se televizní a videoherní zábava posune? Když kdysi Spielberg na pláži Omaha ukázal cukající se střeva, nebylo nám v kině dvakrát dobře. Od Ryana uběhl (ne)vkus notný kus cesty, ale Bounty Killer není správným příkladem pro pranýř. Technicky je to slušně odvedená práce, kterou bych ani sám za béčko nepovažoval. Christian Pitre je sexbomba nového tisíciletí (rád bych ji viděl ráno po probuzení, nenamalovanou) ale taky byla jediným důvodem, proč se na tuhle ultra stupidní nechuťárnu dodívat (na její modelingové fotky se mrkněte tady). O akčním nářezu žádná, ale to si k němu dám radši pořádný příběh po staru, o kterym aspoň nebude žádnej kretén prohlašovat (je to teď moderní, tak co se divíte), že "má koule". Závěrečná vnitrotitulková sekvence pokažených záběrů bezelstně ujistí, že bylo úplně jedno, jakou hovadinu tam kdo řekne (birthday, christmas time, boobies BINGO!, bazooka, spring meadow). ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko, u kterého je třeba vyloženě vypnout mozek. Likvidátoři nabízejí pár dobrých krvavých přestřelek sem tam zakončené epickými kily, sexy Mary Death a je to i sranda. Místy ovšem zklamou efekty a děj se někdy dá snadno odhadnout. Nemůžu si pomoct, ale docela dost mi pojetí tohoto filmu připomínalo populární hru od 2k borderlands...6/10. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Gore bráška podobně nápaditého a podobně slabého Six-String Samurai. Když se střílí, někdo hází nože a nebo rozprskává lidi bazukou, tak je to docela zábava. Mimo tyhle momenty je až moc vidět, jak celý film stojí akorát na nadsázce, několika průměrných hercích, rádobydrsných hláškách a krásné babě v titulní roli. Fešanda z plakátu je taky asi jediný pádný důvod, proč si Bounty Killer zapnout. Pro fajnšmekry stojí za zmínku i Gary Busey ve své typické záporné roli. Hrál tenhle chlap ,mimo Predátora dvojku, i nějakou kladnou postavu? ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Nejlepší béčkovej film, kterej jsem kdy viděl. Úžasný post-apokalyptický prostředí, ve kterém krásně vynikne hromada Gore, který je do filmu efektivně přidaný. V tý poušti vypadá rozseklá hlava úžasně :D Zamiloval jsem si herce, teda hlavně Christian Pitre, která vypadala božsky a role Mary Death jí krásně sedla. Jediný mínus jsou asi efekty, ale to se dalo trochu čekat, když byl tak malej rozpočet. To co měli k dispozici zužitkovali nejlíp jak mohli. Prostě nářez jako prase, pořád se něco děje a krev je všudypřítomná a brutální scény jsou boží. Plus tam byli všichni proti cikánům a některý hlášky a narážky na ně jsou nezapomenutelný. "Jsou to cikáni! To je to co dělají. Žerou lidi!" :D ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Muhahahahaaaaaa!!! Checht. Jóóóo, ty vole viděls jak mu ukopla tu palici? Hustýýýýýýýý... Čum vole, jak z něj stříká krev, ty vole! Checheche! Ty kráso, čum na tu její prdelku! Boží! Hehehehee, vole prej že Žíznivej bobr! Vole, chápeš - Žíznivej bobr! Jo ty krávo, vole, to je maso. Hahááá, čum na tu sekyru, dobrý ne, vole? Žjooooo, ta má kozy! Týýýý, jo - čum na tu káru, megahustý! Fak ty jo, čoveče! Kurva vole, musíme někde sehnat ten komix! Si teda kuř, že jo.............! Takže asi tak.... :) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)

Reklama

Reklama