Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Recenze (107)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…VELKÁ SVĚTOVÁ MĚSTA HOŘELA PO MNOHO LET. Z POPELA SE ZRODILA RADA DEVÍTI, JENŽ SLÍBILA OBNOVU A DALA NADĚJI PŘEŽIVŠÍM Z PUSTIN…“ /// Mary si zapálí doutník a ukáže, že se zbraněma nemá problém. Tohle je totiž DOBA LOVCŮ LIDÍ, soutěžících v počtech mrtvol, prahnoucích po slávě a balících peněz... Béčko, u kterýho dlouho přemejšlím, jak moc je dobrý. Nebo blbý. Nevím, jestli mi vaděj jednoduchý dialogy, špatný herecký výkony a nedokonalý triky. Přemejšlím, jestli to přetluče fakt, že cigáni jsou zmrdi s kaunovskejma ksichtama, hodně krve a akce se sexy postavou Christiany Pitre. Cení se pokusy vo hlášky, ale výsledek je stejnej, jako celej film. Ale dosť boľo plkání. Tohle není látka určená k filozofování, takže přes všechny ty minely to je celkem vodsejpající zábava. Byť ubohá. Ale kdo chce kam … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Grafický romány z pera Jasona Dodsona jdou mimo mě. 2.) Zjistím, že krev na ostruhách bílejch kozaček, může vypadat sexy. 3.) Mám slabost pro vražedný a nepříčetný cigánky. 4.) Thx za titule ,,raxor“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kravina brutální, ale musím říct, že natočeno stylově. Bavilo mě to, a to se u takových filmů nestává. Macho styl v nejtěžším provedení. Docela se divím, že v tom nemají prsty Tarantino nebo Rodriguez. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dnešní béčka už nemají ten šarm a půvab osmdesátkových kousků. Prostě moc čpí novotou. Ale i přesto je tohle zábavný kousek, kde je vidět nadšení pro věc. Je tam hodně krve, docela dost dobrých nápadů a hlavní hrdinka je sexy černovláska v minisukni. Dost mě překvapilo, že neukázala kozy a přijde mi to vůči divákovi nefér. Příběh o lovení korporátních managerů, kteří zavinili apokalypsu je roztomile debilní a finální masakr mě fakt pobavil. A dokonce vyhrabali i Gary Buseyho, který tam má bohužel jen velmi malou roli. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Christian Pitra je překrásná ženská a koukat se na ní v roli lovkyně byl oku lahodící pohled, ale jinak se jedná o poměrně laciné béčko, které Mad Max wanna be. Chválím spousta gore a svižné tempo. Jen pro příznivce podobných filmů. 60% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

"Oh God, it tastes like boobies." Jak výstižný citát z filmu, který ve své podstatě je něčím zcela obyčejným, ale při tom nabízí tolik potěšení. Důvod, proč tento titul vyčnívá oproti desítkám jiných okázale brakových zetek, spočívá v komiksové předloze, která kombinuje vděčné postapokalyptické prostředí s absurdní nadsázkou. Vyprávění staví na premise světa, kde všemocné korporace způsobily globální kolaps, načež na jejich hlavouny byly vypsány odměny, po kterých baží lovci hlav, z nichž se staly celebrity, které stejnou měrou dbají na výmluvnost svého arzenálu jako na svou image. V praxi to znamená, že skupinka chlapíků v kvádrech se žlutými kravatami dostává na prdel od hrdinů, kteří vlastně cosplayí za různé postavy z populární fikce (od aluze na fetišistické úbory zdravotních sester přes western, Šíleného Maxe a jižanksé burany po burlesque a punk). Vedle stylizace postav zachraňuje předloha film i tím, že nabízí pestrý svět plný nadsazených detailů, které tvůrci věrně adaptují a neucuknou ani před těmi nejujetějšími jako je koňské spřežení z motorek. Díky tomu, že de facto s každou sekvencí se představuje nějaký zcela nový aspekt zdejšího universa, nikdy film nezabředne do rutiny, jako ostatní laciné brakovky s galerkou vyžilých pseudo-hvězd, které na sebe ukazují umělými pistolemi, k nimž jsou postprodukčně domalovány záblesky od hlavní. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Všechno s nadhledem, jinak jděte od toho. Něco tak šílenýho jsem dlouho neviděla, ještě jsem čekala, že budou střílet z fénu na vlasy a hadice na vodu, že bude sloužit jako planomet. Ale jim kromě malých zbraniček stačilo i nádobí z kuchyně. A hrdince závidím, protože v každé situaci měla nádherně namalované oči, děj se co děj. Jinak by se musela přemalovávat každých deset minut. Že mají ale amíci tu kosmetiku zmáknutou:-) Jednou za čas to byl zase výplach pro mojí hlavu.......a ještě bych tam nahoru přihodila " horor". ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Absolútny náser. Výborný okulahodiaci mix Fatal Femme with Mad Max, hosting by Easy Riders vs. Killyabitch ft. Funny. Ľahkovážne filmové spracovanie ničoho do metráže, ktorej výrazne napomohol trendovo zaužívaný strih. V tomto prípade to ale u mňa nemalo na zábavu žiaden účinok.Bavila som sa a to išlo. Garymu to seklo a Sara so svojím KILL to len potvrdila. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nechutné béčko se vším, co k tomu patří. Příšerné triky, spousta digitální krve a výkony, které nejsou hodné ani zlaté maliny. Nemůžu si pomoct, ale furt to má něco do sebe...55% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Mad Max točený s úsměvem a na lepší filmový materiál. Nebudu se tu na rozdíl od ctěných kolegů pouštět do hodnocení romské armády, střídavě vedené Afroafričankou a střídavě hispánskou kráskou, která má v reálu asi takový bojový potenciál, jako Hello Kitty po chirurgickém odstranění hlavičky (ta fešná kost, cikarmáda je samozřejmě úžasně nebezpečná!), protože mám rozpraskané rty a nemohu si kloudně zařičet smíchy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrná ujeťárna. Nic světobornýho. Po některých zdejších ohlasech jsem čekal trochu větší úlet, ale ten potenciál není až tak úplně využitej. Vidím to zkrátka na zábavný dílko na jedno či dvě shlédnutí a ze svého pohledu naprosto nezaujatých 50% ()

Real Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

"SO LONG, SUCKERS. SEE YOU IN ANOTHER LIFE." ------------ Pulzujúco žltý Mach 1 zo 60 sekúnd, atmosféra à la séria Mad Max, Kniha prežitia či fenomenálny herný Fallout: New Vegas, nádherná Christian Pitre, ktorá vyzerá úplne ako Jessica-Jane Clement, na ktorej ulietaval pravdepodobne každý tínedžer, ktorý navštevoval pochybné fóra na začiatku tejto dekády, potoky krvi a stupidity, takto by sa dal v skratke opísať Bounty Killer. Niekedy to stačí, niekedy nie. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Anita, Tank Girl, Mad Max....pěkný comicsový mix ...a jo, vono je to podle comicsu! Postapo road movie o cestě tam a zase skoro zpátky, akorát místo hobitků jsou tu lovci kravaťáků (pár by se nám jich hodilo - těch lovců), kravaťáci Nového úsvitu, tedy Druhého slunce, cikáni (Romové), šlapky a bouchačky. Nejzábavnější jsou masakry za doprovodu rock and rollu. Pic řetězem do hlavy, svist mačetou do břicha a bum pancéřovkou do cikánů (Romů). Vzduchem lítají hlavy (za doprovodu rozkošných rudých krvetrysků), ruce, trupy...gore efekty jako na jatkách - střeva ven, oči skoro ven a tak. A všude spousty prachu, špíny a kečupu. Tedy Zničená země je počítačový průser, ale protože je to laciné béčko, které nemíří výše, lze to prominout. Zpočátku mě trochu štvalo, že všem vládnou namakaný ženský, co zabíjejí chlapy. Jen si prostě myslím, že ženy mají být něžné, a ne uřezávat chlapům hlavy a podobně. Naštěstí se jich většina navzájem vymlátila, za což dávám hvězdu navrch. Oddechová mlátička bez uměleckých hodnot se spoustou krve v pohybu a jednou i pěknými postelovými prsatkami. Nečekejte víc. ,,Co to tam máš?" ,,Pálenku, mám ji jako palivo, di vod toho." ,,Gloglo...uáááá!" ,,Sakra, doufám, že neoslepne a neupadne mu frantík..." ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad je jasné, že toto má byť predovšetkým zábava. Na to, ako sa to celkom dobre rozbieha a ukazuje to, že by to mohla byť drsná paráda, tá úvodná scéna je skutočne výborná, tak zrazu zisťujeme, že sa niečo veľmi zaseklo a že to nefunguje ako skvelé - za vlasy pritiahnuté béčko. Zrazu je z toho úplne obyčajné béčko, kde nie je nič z toho, čo očakávate. Čakáte totiž, že sa tu bude veľa strieľať, bude sa tu prípadne veľa jazdiť v autách a budú tu nahé frndy. Lenže mohužiaľ toto sa nekoná. "Bounty Killer" sa mení na ukecanú prehliadku, ktorá sa chce hrať na emocionálny blábol. A blábol to väčšinu času je. Trochu reputáciu snímke zachraňuje záver, od chvíle, keď sa ocitneme v kancelárii so sexi Kristannou Loken, ktorá je neskutočne zvodná. Tu to začína byť zase zábavné a zase je to veľmi krvavé. Táto nevyrovnanosť snímke nepristane. "Bounty Killer" až moc laxne pristúpil k látke, čo vedie k tomu, že až moc ľahko zapadne. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Prakticky jsem od toho nečekal nic, díval jsem se na to jen kvůli té sexy roštěnce, nakonec to nebyla až taková capina. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Christian Pitre, to je parfém, módní značka, nebo chlap? Ne, je to ženská, zatraceně sexy ženská! A v tomhle trash filmu se ohání pěstičkami, brokovnicí a zabijáckými instinkty. Oděna v latexovém outfitu, jak jinak, že. Samotná herečka funguje jako dokonalá reklama na ženský sexappeal. A co film? S ním už to tak žhavé není, ale vidět se rozhodně dá, zvláště pokud jste odepsali krále braku Roberta Rodrigueze, jste tolerantní k cikánské menšině a nevadí vám perníček oloupaný z chaloupky pana Mad Maxe. Autor comicsů Henry Saine se pustil i do režírování, přičemž to nedopadlo katastrofou. S nízkým rozpočtem se pustil do postapo příběhu, v němž v popředí stojí dvojice lovců odměn. Kráska Mary Death a sympaticky drsný Drifter. Jejich lásce brání maličkost, kterou jakmile dokončí, mohou se věnovat sexuálním radovánkám. Nejdříve ale musí zlikvidovat válečnicky naladěný (motorizovaný) gang cikánů, pochytat pár vlivných kravaťáků, na něž je vypsána odměna a odstranit šéfku Rady Devíti, která je ve skutečnosti proradnou mrchou. Každý jde z nějakého důvodu ústřední dvojce po krku. A jak jistě tušíte, střety s nimi se neobejdou bez přestřelek a pořádného gore, což je na filmu to nejlepší. Zdecimování lidského těla je zde prováděno grandiózně. Ostudu nedělají ani akční pasáže. Sice je neprovází vybroušený střih, ale dají se hodnotit kladně. Navrch je doprovází krvavost. Naopak fiaskem končily výpravné pasáže. Scéna s Badland, což je krajina postižená velkou radiací a radioaktivním spadem, jsem trochu trpěl. Je to určitě nejhorší pasáž filmu. Krajina je znázorněna příšernou animací, na bombastické nebo působivé ztvárnění nebyly finanční prostředky. V podstatě ten nápad ani nijak zásadně neovlivnil děj, jen pokazil režijní dojem. Saine si vše vyžehil dobře nastaveným akčním závěrem, kdy se koná i dostaveníčko s Kristannou Loken, na které se vizážisté pomstili, když jí udělali na hlavě účes o dvou velkých natáčkách. Byla to asi pomsta za Terminátora, kterého kdysi rovněž v záporné roli naháněla. Jen pro srovnání, tehdy byste nad ní mastili půl filmu, dnes byste raději šli mastit karty. Christian Pitre, na to chlapsky znějící jméno si opravdu nezvyknu, je baba na mrdačku. Každá scéna bez ní je úplně bez energie, a to se Matthew Marsden vydal drsnější cestou akčního hrdiny, aby zaujal, ale tenhle film prostě patřil ženským vnadám. Jo, co se s nimi stalo, to vám nepovím, herečka údajně ukončila svoji kariéru. A solidně disponovaný režijní debut nenašel následovníka v podobě pokračování. I Henry Saine dal režii vale. Asi zkusím na oba vypsat odměnu a přinutit je k hraní a režírování, když jim to tak pěkně šlo. 70% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptické béčko na nudné nedělní odpoledne. Připomnělo mi Priesta a Šíleného Maxe. Žádný zázrak, ale když vám stačí silný stroje, jedna kočka, automobilový přestřelky v poušti, plno krve, pár originálních zabití a děj, co přinejmenším do půlky skrývá nějaké to tajemství, tak úplně zklamáni nebudete. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 5 | hudba 7 | humor 1 | akce 8 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Fakt hustý. V tom nejlepším slova smyslu. Sice béčkový se vším všudy, ale to vůbec neva. Všechno je tam, kde by mělo být. Hlavní dvojka, suprová akce, klasický konec. A vložka s lidožroutskými cikány, to byla velmi chutná třešinka na tomhle lahodném dortíčku. Mňam! ()

Reklama

Reklama