Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uznávaný irský režisér Lenny Abrahamson navazuje na své oceněné snímky originální komedií o rádoby muzikantovi Jonovi (Domhnall Gleeson), který zjistí, že si ukousl větší sousto, než na jaké stačí, když se přidá k avantgardní popové kapele vedené tajemným a záhadným Frankem (Michael Fassbender), hudebním géniem, který se schovává za obří umělou hlavu, a jeho děsivou kolegyní Clarou (Maggie Gyllenhaal). (AČFK)

(více)

Diskuze

Uživatel 987Castiel smazal svůj příspěvek.

DeathTheKid

DeathTheKid (hodnocení, recenze)

Myslím, že žádosti o ban Verbala jsou v porovnání s tebou opravdu jen úsměvné.

TammiLargo

TammiLargo (hodnocení, recenze)

V Brně to bude v předstihu, takže kdo nebude v Karlových Varech tak se na to může podívat v rámci Ozvěn MFF kina Scala :)

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Aj tak už pred filmom vieš, kto sa skrýva pod maskou. Navyše si ani nekladie za cieľ zistiť, kto sa pod ňou skrýva, tu ide o niečo iné. Len to filmu dáva nádych mysteriózna. Dôležité je, keď už tak, prečo to robí a čo z toho vyplýva. To jednoducho nie je ako vyzradiť identitu vraha alebo podobne. Ale ak som ťa tým zaskočil, tak sorry.

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

To bude zajímavý film.

Jsem zvědavá, jestli obličej Michaela není ve filmu opravdu vidět.

na příspěvěk reagoval Madsbender

rogerkint

rogerkint (hodnocení, recenze)

Bluntman

Jako sorry, ale ten článek vaří absolutně z vody. Je to v podstatě jenom takový "možná" a "mohlo by být možné, že.."
Nic to neříká.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Bluntman

Škoda, myslel som, že tam bude aj niečo podložené. Samozrejme, verím tomu, že tam minimálne nebol po celý čas, ale už vzhľadom na titul článku som čakal, že bude obsahovať aj niečo zaujímavejšie ako priznané dohady. Ale trailer je dobrý.

Uživatel Tsunami_X smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Režisér Franka se zabydluje v Pokoji

Režisér Franka se zabydluje v Pokoji

18.01.2015

Po bizarním a ceněném Frankovi se irský režisér Lenny Abrahamson pouští do další netradiční látky. Adaptuje ceněný knižní bestseller Emmy Donoghue s lakonickým názvem Room (česky vyšlo v roce 2011… (více)

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2014

Mezi za oceánem nejlépe hodnocenými filmy roku 2014 je hodně těch menších, nezávislých, které k nám ještě nedorazily - Inherent Vice, Birdman, Slídil, Whiplash, Hon na lišku, Kód Enigmy nebo Teorie… (více)

Reklama

Reklama