Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hyeong-Do je profesionálnym zabijakom pracujúcim pre spoločnosť, ktorá vystupuje pod menom Metal Trading. Na jednej akcii spolupracuje s dvadsaťročným mužom menom Hyun-Yi, ktorého po skončení akcie musí zabiť. Hyun-Yi ho žiada o láskavosť. Hyeong-Do návštívi domov Hyun-Yia, kde stretne jeho matku Su-Yeon. Su-Yeon je bývalá speváčka, ktorú Hyeong-Do v minulosti obdivoval. Pocity viny nad jeho krvavou minulosťou ho privedie k rozhodnutiu opustiť svoju prácu. Jeho spoločnosť to vníma ako zradu a Hyeong-Do sa stáva štvancom. (ČSFD)

(více)

Recenze (33)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Toto je príjemná akčná vecička, natočená celkom uveriteľne. Možno najmä preto, lebo väčšina scén nie je sprevádzaná hudobným doprovodom - pôsobí stroho, obyčajne a realisticky. Celý film je v podstate postavený na So Ji-sub(ovi) na tom ako dokáže upútať na seba pozornosť a sprevádzať nás celým príbehom iba s niekoľkými vetami.Akčné scény mi zobrali dych a posledných 20 minút sa nehrá film na bojový (face-to-face), hrdina berie do ruky zbraň a útočí tým najrozumnejším spôsobom. Company man určite nie je scenáristický skvost, nepredstavuje nám prerod hlavného hrdinu, on skôr nikam nepokračuje. Naproti tomu, ukazuje, že tento človek mení život mladého chlapca Dong-joon (ZE:A) a dáva mu novú šancu do života. Choreografia bojov je úžasná....ale moja najoblúbenejšia zostáva scéna na konci - drsná nekompromistná a krvavá smrť. Z filmu cítiť, že bol prvoplánový, no napriek mnohým nedostatkom vo vás zanechá dobrý pocit. 70% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý spíš triller bych řekl. Filmek má pomalé tempo, spíš se v něm hodně mluví, ale akční scény, i když jich není mnoho, jsou parádně natočené se skvělou choreografií. Hodně mi to připomínalo film Drive, ale ten mě nudil. Tady to má prostě lepší atmosféru a ne moc mluvný hlavní hrdina nevozí nudně nějakou slepici po městě jen tak. Hlavní hrdina se do stylu filmu hodí a když dojde na bitky, tak je vidět že je zvládá parádně. Celkově mě to hodně chytlo a dávám tomu 80% :) ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Má to opravdu obrovské tempo na to, že 80% filmu jsou dialogy. A nedá se říct, že jsem se nudil, spíš jsem se nedokázal ponořit do příběhu, bylo mi jedno co se stane hlavním postavám a celkem to je předvídatelné. Na mně to působilo, jako plochej film, ale je to dobře zahraný a slušná akce tu nechybí, souboje jsou fajn i přestřelky, i když ty už působí docela amatérsky, zejména co se týče kamery. Hlavní hrdina je sice v pohodě, ale chybí mu charizma, zbytek obsazení je slušný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příběh hit-mana v moderním korporačním světě. Company man pojednává o krutém příbuzenským vztahu mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem. Je to akční,klišovitá Korejská klasika, která se první hodinu tváří jako pomalá drama, ale závěrečná půl hodina je Hustéj akční Masakr, řezba jako svině ve firmě, která je perfektně natočená,krvavá a slušně napínavá. Můžu doporučit 75% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NIKDY JSEM SI NEDOKÁZAL PŘEDSTAVIT, ŽE JEDNOU FIRMU OPUSTÍM. ŽE SE VĚCI TAKTO VYVINULI, JE LÍTO NEJVÍC MĚ, SAMÉMU..…“ /// Všechno to začalo darovanou vizitkou… Úklidová firma. To máte všelijaký čističe a zakázky, po kterejch musí zůstat čistej nejen vzduch, ale i podlaha. Hyeong má před sebou slibnou kariéru, ale co když by chtěl vystoupit z rozjetýho vlaku? Nebo… (se to stydím napsat…), co když ho z toho vlaku … Příběh je pomalej. V poklidu ukazuje co a jak, teda pokuď zrovna nemá bejt akce, i když u tý první si říkám: ,,no to určitě“. Ovšem, že bych se nudil – to ne. Možná proto, že Ji-seob So (pičo, dobrý jméno!) je sympaťák, možná kvůli tomu lehkýmu napětí, ale nejspíš kvůli tý akci, která hlavně v tý závěrečný půlhoďce, dělá z nonšalantního příběhu lehce thrillerovou záležitost. Fakt solidní nejen ruční práce, o který prozradit víc by byl nechutnej spoiler. Možná bude lepší napsat, že jsem tady nezaznamenal žádný debilní chování a že na korejskej film stopáž 96 minut …. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se seknout s uklízením. 2.) Zjistím, že na nasranýho frajera s nožem, furt nejvíc platí bouchačka. 3.) Thx za titule ,,majo0007“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama