Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sergio Colombo je ředitelem místní pojišťovny. Bohužel ho právě opustila manželka a navíc byl přeložen do Kanady. Při odletu mu ještě omylem vymění letenku, takže místo v mrazivé Kanadě skončí na horkém Dálném Východě. Jak ale zpátky, když se s těmi lidmi tady nedá vůbec domluvit. Navíc vůbec netuší, že o jeho zavazadla se velmi zajímá místní drogová mafie a náš drahý Sergio skončí v Thajsku. Aby spasil holý život, musí prchnout až do Japonska. Jediná touha, která ho drží při životě, je vrátit se do Itálie a dát si špagety. A to je veliká touha! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tady Paolo není v pozici radikálního loosera týhle planety a humor se snaží vymlátit s konfrontace odlišných kultur, přesnějí řečeno Paolovské nekultury a Asijské kultury. Vzníkají tak momenty kdy jsme se gebil jak svině, třeba scéna Paolo vs. překladatel byla vysloveně exportní. Nebudu mít nikdy problém si čas od času pustit tenhle biják a promasírovat si tak smíchovody. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Bohužel tato komedie má k těm lepším Villaggio snímkům hodně daleko a je pouze přehlídkou řady trapných vtipů. Jedna * za úvodní písničku a druhá za japonskeého průvodce :-)) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle uz je precejen jenom takovy vareni vody, desne vyzranej Villaggio dela svoje tradicni saskarny, ale uz to kolikrat neni buhvijak vtipny, navic jednu chvily ma snad nejgigantictejsi gate svy kariery. Pribeh by jeste docela usel, hudba taky, ale proste Villaggio ma daleko vtipnejsi kousky. Coz ale neznamena, ze by nebylo cemu se zasmat, sem tam se nejaka ta brutalni scenka urodi. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Pane Villaggio, točte raději sociální dramata, protože komedie vám prostě nikdy nešli a takhle hrůza je toho jasným důkazem! ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Další Fantozziovka od gigaspoďárovníka Villagia. Banzai má oproti několika dalším jeho komediím slušnou výpravu a taky slušný spád, jenž se přelévá ve velmi oku lahodících prostředích exotického Thajska a Japonska. Žel výprava nezachrání všechno co se celého filmu týče. Speciální efekty opět primitivní, kamera příliš statická a k dynamickému ději nepartnerská. Dabing Stanislava Fišera opět zabírá a drží film nad vodou, ovšem Villagiova taktika čím dementnější tím lepší už neslaví toliko úspěchů. Narozdíl od Hasičů 2 nebo Zakázaných snů má tenhle film alespoň akci a pár neotřelých nápadů a slušivých kostýmů. Třeba v tom sumo oblečku to Paolovi fakt sekne, jen nedej bože aby pod tím měl tangáče a ten obleček by mu spadl. To by pak rapidně přibylo klientů na očním. Dvě hvězdičky jsou tak maximem, které lze z jámy jménem Banzai vydolovat. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

z počátku jen opravdu malý, až řekl bych nepatrný rozjezd, ale pak už jenom raketový start a sranda jako řemen a to až do konce celého filmu. Nechápu zde vůbec tak nízské hodnocení. Vždyť tohle je Paolův vůbec nejlepší film u kterého jsem se skvěle bavil. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Paolo Villagio nevie nič iné, ako robiť zo seba dementa. V starších snímkach sa dalo na to pozerať, ale toto je len znôška trápnych gagov s jemnulinko načrtnutýcm dejom. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nepochopím, prečo sa tak uhlo vo Villaggiových komédiách od klasických humorných skečov smerom k lacným fórkom. Herci sa tu správajú ako blázni a niektoré "skeče" pôsobia až trápne. Dve hviezdy dávam preto, že sa občas nejaká scéna naozaj podarila, ale bohužiaľ ... škoda, škoda. Spočiatku sa na to dá celkom fajn pozerať, má to niekoľko dobrých momentov a niečo, čo môžeme považovať za dejovú líniu. Bohužiaľ posledná tretina filmu je neskutočná výplň. Sú tu síce niektoré skvelé fóriky, ale je tu tiež dosť hluchých miest. Nie je to až tak vtipné ako skôr trápne, ale pomerne originálne gagy nie sú nikde inde k videniu a Villaggio predvádzajúci ich vo svojom neodolateľne uvoľnenom prejave, nemá v tomto ohľade hereckú konkurenciu. Extrém ja rád, ale ubrať na tej zbytočnej trápnosti by nezaškodilo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pravda poněkud slabší Villagio, ale i tak jsem si film celkem užil, humor je sice dost obehraný a Villagio se tváří více a více jako dement, ale je to prostě taková ptákovina že se jen řeknete "Co to kurva?" Čekal jsem že je rok 1997 a nemůžu čekat dalšího účetního, ale film poměrně překvapil. Čistý průměr. 10% srážím za neuvěřitelně hnusnou diskárnu. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nějak mi to připadalo jako řada poslepovaných velmi trapných gagů z řady "vtipnýzakaždoucenu". Kam se hrabe tahle slabota na Pana účetního. Ale i tady se našlo několik scén, kdy jsem se upřímně zasmál, tedy dvě hvězdy s velmi pozdviženým obočím. 40% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ale to se dá lehce napravit, protože jak říká thajské přísloví, blbec se splete vždycky dvakrát.." Banzai !! Totiž hurá !! A já myslel, že pošťáci zvoní vždycky dvakrát.. Jenže není přísloví jako přísloví a není Columbo jako Columbo.. Tenhle je opravdu hodně slabý, ačkoli v souvislosti s Villaggiovou tvorbou Banzai nabízí kupodivu o prsa thajské ženy víc než nablblou grotesku nejhrubšího zrna, byť ani to té hrstce odkazů navzdory za moc nestojí.. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Banzai je sled neuvěřitelně trapných gagů, povětšinou dosti předvídatelných, ale na druhou stranu musím provinile přiznat, že jsem se u nich smál jako blbec a nemohl si pomoct. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Tato komedie z roku 1997 mě mile překvapila. Villaggia mám rád a jeho 80 léta byla perfektní. Jeho další filmy 90 let mě trochu zklamaly, ale Banzai je návratem k tomu lepšímu co "Paolo" nabízí. Ať jsou hodnocení jakákoliv, jsou prostě scény které mě dostanou, jako třeba thajská masáž. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Posledneho Fantozziho uz Villaggio fakt nemusel tocit, bol prilis stary, nechcelo sa mu a prilis tucny. Rovnako aj tento Banzai. Humor skor nefunguje ako funguje a ide to na scheme "byt vtipny za kazdu cenu" - dokonca ani Dzidzi Reder tu nebol, a to este zil : 25 % ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Tento film potvrzuje, že Fantozzi je nejslabší v roli účetního. Jinými slovy, tenhle snímek patří k jeho nadprůměrným. Normálně bych dal pět hvězdiček, neboť tak hodnotím každé dílo, kde se vyskytnou minimálně dva cyklisté. Ovšem teď jednu hvězdu srážím za to, že tihle kolečkáři byli poněkud obtloustlí, a další za nepřijatelné chování té Fantozzovy přítelkyně k nim, kdy si na ně dokonce dovolila zatroubit, když jeli prostředkem silnice! ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Tatabumbum! Film nenudí, ale bohužel nenabízí ani moc vtipů nebo gagů...v paměti mi utkvělo jen: "Vysedávám celé večery sám a civím---na bobry. O bobrech vím všechno!" // "Trochu jsem se pokakal. A víte, co já udělám? Zajdu si na záchod. Ne? Říkám to upřímně - dělám to kvůli vám, ovšem tentokrát se zeseru kompletně!" // "Dobrá, zkusíme to anglicky. Takže--eh, moment, moment. Vér iz d italián embasy?" "Poznal jsem tě! To jsi stále ty! Tvoje angličtina je příšerná, nerozumim ti!" "Tak si poslechneme, jestli budeš rozumět tomuhle: Jdi do prdele!!!" "Ty jdi do prdele! Tak tohle byla toskánština mluvená římanem!"... :-D ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jen z lítosti a pro pár podařených gagů nejdu níže. Paolo Villaggio by měl jít spíše již do důchodu, protože takové dojení již mrtvé krávy mu bere tu trošku úcty co mu zbyla od fanoušku jeho pana účetního. ()

Reklama

Reklama