Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kristinin osud visí na vlásku a Takeshi má pro Bancroftovy šokující zprávu. Musí se také postavit děsivému protivníkovi. (Netflix)

Recenze (8)

Doomcourier 

všechny recenze uživatele

Ta kratší stopáž tomu vyhovuje, protože je méně času na kecání a více času na vynikající závěry, které tento seriál umí fakt bravurně. Ten boj se povedl jak po vizuální, tak i po audio stránce. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U šesté epizody jsem s hodnocením trochu váhal. Byla sice slabší než předchozí díl, ale i tak jsem uvažoval o slabších pěti kouscích, jenže mě příliš nepřesvědčil závěr v kleci. Takeshi Kovacs se příliš nepředvedl, čekal bych, že se při svých schopnostech nedá tak snadno zaskočit a příliš jsem nepochopil, proč Ortega pořádně nevyužila novou pravačku. 4*+ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozumiem tomu, prečo záverečný fight poteší väčšinu fanúšikov seriálu. Mne skôr pripadá, že by sme sa už naplno mali venovať samotnému prípadu a nie naháňať akčné scény. Inak po štyroch dieloch akoby tvorcom prišli vizuálne nápady a vidíme už len to isté. Niežeby to bolo málo, ale v prvej polovici prišli vždy s niečím neopozeraným. Pri Altered Carbon nemá príliš zmysel hodnotiť jednotlivé časti, či ide, alebo nejde o skutočne kvalitný a ucelený kyberpunkový príbeh so zmyslom, ukáže až záver. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl mě utvrdil v tom, že to má sice feeling ze Cyberpunku a jiných (lepších) sci-fi, ale to je tak vše. Nápadů na dobré sci-fi je tam hned několik, ať už vlastních či vykradených. Ale prostředí někdy nestačí. Ten děj je fakt slabota i po šesti dílech. Nějak se prokousám první řadou a pak končím. Nedává to hlavu, ani patu. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama