Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kovacsův svět se obrátí vzhůru nohama a on žádá o dippera, aby mu pomohl rychle dokončit Bancroftův případ. Ortegová se snaží identifikovat záhadnou ženu. (Netflix)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozitívny dojem z celej epizódy a hlavne nepredvídateľnosti toho, ako sa Kovacs zachová pri riešení prípadu mi trochu zničil záverečný súboj. Opäť chápem, že pre mnohých fanúšikov pôjde o jednu z vrcholných scén seriálu, ale mňa tieto akčné vsuvky skôr nudia a iba čakám na výsledok a kam sa dej vďaka nim posunie. Skutočnú kvalitu (aj) tejto epizódy určí samotný záver. Som zvedavý najmä na Bancroftovu reakciu, keď zistí, že Kovacs... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé odbočce se opět vrátil hlavní příběh v plné parádě, takže jsem si znovu užil atmosféru nového světa. Kromě závěru tentokrát nešlo zrovna o akční díl, ale při vytváření historky pro Bancrofta jsem se hodně dobře bavil a mohl jsem se i slušně zasmát- Ava neměla chybu. Chyběl mi tam jen polibek při shledání, to by byl sucháč:-) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bancroft se najednou nezdá být zas takový hajzl. Vcelku razantní otočka ve vývoji děje a jak už bývá pravidlem, i v tomto díle je parádní scéna, která doposud nikde k vidění nebyla. Nahatý klony v akci...mazec. Čím dál víc si užívám, že je téměř nemožné předvídat, co se bude dít dál. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně znatelné zlepšení oproti předchozím dílům. Samotné odhalení "zločinu" mě bavilo, nicméně se nemohu ubránit pocitu, že mi v mezičase chybí asi pět epizod, jak k tomu Kovacs došel. Přišlo mi, že se celou dobu řeší zcela jiné věci než případ samotný. A najednou tu máme osmou epizodu a rozhřešení celé situace bez nějakého vysvětlení a ukázání na viníka. Trošku podivné. ()

Reklama

Reklama