Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (80)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela mně tady zaráží hodnocení, ale také bych si na už mohl konečně zvyknout, spousta věcí je zde podhodnoceno a nespočet kvalitních filmů a seriálů, je v modré barvě a zatímco v červené barvě, sou záležitosti kterou jdou mimo veškeré chápání. A co se mi na první sérii nelíbilo, to tady bylo relativně napraveno a nebo je v tomhle ohledu vidět aspoň nějaký posun a to k lepšímu. Co se týče města, je fajn vidět ty různé sociální vrstvy a i špínu, co je v ulicích, takhle to je ve všech, mohli tedy ukázat víc, ale dobrý, je to podstatně lepší než v první sérii. Ale konečně, sou tady fajn hračky, přístroje, satelity od starých bohů a jiné fajn věci, co do cyberpunkového světa patří, v tomhle ohledu si tvůrci dali záležet a já sem za to rád. Tak a teď k postavám a jejich příběhům, asi začnu od té, která měla tady tu nejslabší linku a to je ona lovkyně odměn. V první sérii, byl Vernona rozhodně lepší parťák a i to s jeho rodinou mělo lepší vyústění, tady to na mně působilo, že k tomu přišla úplně náhodně. Co se týče Poea, jeho linka je smutná a líbala se mi jeho oddanost kterou měl ke Kovačovi a líbilo se mi jak to celé s ním dopadlo. A teď k té hlavnímu, ke Kovačovi jeho příběh a všechno kolo toho, bylo super, mělo to napětí, super konec a celé to bylo záživnější. Příběh je sice jedna velká honička a schovávání se před nepřáteli, ale je to napínavé a má to pořádný grády, už od začátku, navíc poslední tři epizody, sou tedy něco, nešetří se zvraty, akcí a napětím. A ještě jedna věc stojí za pochvalu, to že tvůrci popustili uzdu fantazie a dali sem zajímavého úhlavní nepřítele, který předčí kde jaké lidské protivníky. Takže má to sice sem tam nějaké věci, které občas harpují, ale jako celek je to výborné a snad bude třetí série, začíná mně to totiž bavit. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvílema je dost těžké se orientovat v tom, co je skutečnost/současnost, skutečnost/minulost, vymyšlená minulost, flashback.. Tak yje těžko poznat kdo je vlastně kdo, případně v čím je těle... Je to zmatený, nejasný, přeplácaný. Autoři druhé série se zde asi snažili vytvořit něco, co se nedá v 8 dílech smysluplně a jasně pojmout. Too much, všechno je to too much a zmatek. Druhá série je hrozný propadák. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávam slabšie štyri. Na tri by mi to bolo ľúto, aj keď rozdiel ja naozaj poznať. Kým prvá séria bola o vynikajúcom rozvoji postáv, druhá stavila len a len na akciu. Jasné, akciu vynikajúcu a zrovnateľnú s kinotvorbou, ale len akciu a vývoj šiel do úzadia. A Anthony Mackie, nech je sebelepší Falcon a fandím mu aj ako nástupcovi Cap-a, tak Kinnamana nedokázal nahradiť. Nešlo to. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

těšil jsem se hodně a zklamaný nejsem,ale oproti výborné první řadě je ta druhá krokem zpátky.Mackie je sice ok,ale charisma Kinnamana prostě nemá.Největším mínusem je každopádně absence určitě syrovosti,drajvu a tajemnosti,které zdobily první řadu.Tady se sice pohybujeme ve stejném světě,ale je to najednou celé takové uhlazené a velmi často tomu chybí energie,která by diváka vtáhla a nutila ho zhltnout celou sérii na posezení...70% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý odvar první série. Překombinovaný příběh a méně charismatické pouzdro ještě kazí očividné šetření na výpravě. Lepenkové kulisy a laciné triky Harlanova světa jsou ve srovnání s Blade Runnerovskou Zemí směšné. Ubylo nahoty a bohužel i Dichen Lachman. Akce chaotická a nepřehledná. Jediná slušná a pochopitelná postava je Poe. Koukat se na to dá, ale spíš jde o promarněnou šanci. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama