Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kovacs se snaží najít člověka, který Bancroftovi vyhrožoval zabitím. Poručík Ortegová zatím obchází pravidla, aby mohla sledovat jeho pohyb. (Netflix)

Recenze (12)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jede to dál, jede to dobře. Za všechno scéna v muzeu. Tady máte realitu děcka. Sice pomalé, ale co čekat od Netlixu. To já na něm právě žeru. Pomalu, pomalu a ránu na solar nečekáte (teda jako čekáte, zásadně v posledních deseti minutách). Tohle je jenom pro hardcore sci-fi fandy s odstíny jiných žánrů. A jak je zmíněna ona nahota. Ano, když se to hodí do děje, a jako že hodí, tak proč ne? Jestli máte problém, nekoukejte (i když ten Purefoy...ne děkuji, znovu už ne!). Jenom škoda, jak je napsaný scénář ve vztahu pouzdo Kovacze a Ortegové, protože to musí dojít každému hned (mě to v knize došlo až v moment, kdy to autor napsal narovinu). ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budoucnost je dle filmařů evidentně období laxnosti, zhýralosti a špinavosti pro většinu lidí co jsou chudí. Mohli jsme tento styl už vidět tisícekrát například ve snímku Gattaca. A však proč ne, lidi to mají rádi, díváme se na to. ... Já osobně jsem trochu skeptický k tomuto výtvoru, protože zatím nevidím nic inovativního, leč pořád se to rozjíždí a to mě drží u sledování.... ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takto do detailu a bohatě pojmuté sci-fi, tady ještě asi nebylo. Je to místy cyberpunk, občas noir, ale po celou dobu je vše konzistentní a i když se napohled nic neděje, víte, že je před vámi spousta zatáček, za nimiž bude nejedno překvapení. Smekám před Netflixem. Sci-fi seriál pro fajnšmekry...určitě ne pro popcornáře a Strekisty ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra je skvelá, tvorcovia presne vedia, ako má vyzerať kyberpunk a že jeho dôležitou zložkou je neo-noirová štylizácia. Viac sa pozrieme do súkromia vyšetrovateľky, majiteľa penziónu a Kovacs rieši prvého podozrivého. Pritom sa dozvedá dôležité skutočnosti ohľadom sieti prostitúcie, takže nechajme sa prekvapiť, kam až vedie králičia nora. Možno ale ide o falošnú stopu a naťahovanie času. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale ano, tohle půjde. Druhá epizoda mě bavila ještě o něco málo víc než pilot, mám dojem, že se vše začalo rozjíždět tím správným způsobem. Tempo příběhu sice není nijak zběsilé, ale vůbec mi to nevadí, s akcí se neplýtvá, ale pokud k nějaké dojde, má slušnou úroveň a líbí se mi celková atmosféra. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama