Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kovacs získává nečekaného parťáka pro slavnost u Bancrofta, kde Ortegová organizuje strašlivou zábavu. (Netflix)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý seriál (alebo aspoň mnoho z nich) má svoju večierkovú epizódu a v rámci Altered Carbon je to číslo 3. Nejde však len o klasický dekadentný večierok plný alkoholu, drog a sexu, ale pozrieme sa aj na gladiátorské súboje budúcnosti. Nejde len o planú zábavu, bojuje sa o nové telá, čím sa ešte viac prekresľuje fikčný svet seriálu. Či tu niečo Kovacs zistil, zistíme spolu s ním až neskôr. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kyberpunk jako pesimistická vize budoucnosti. Technologický pokrok vedl k nerovnosti mezi lidmi. Ty ohrožuje materiální bída a nejistota vlastní identity v prostředí, kde nelze rozlišit mezi robotem a člověkem. Seriál Altered Carbon takovouto vizi z kyberpunkových klasik ve světě plném deště, neonů a oživlých reklam dále rozvádí. Inspiraci čerpá v Blade Runnerovi. Ze seriálu, který nezastírá brakové kořeny cítíme větší rozpočet. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spokojenost trvá i po třetí epizodě. Poe, personifikace hotelu U Havrana, mě baví stále víc, je to takový ten typ vedlejší postavy, která není pro pokračování příběhu nezbytně nutná, ale bez níž by to už nebylo ono. Bancroftův večírek mě přesvědčil o tom, že lidi gladiátory prostě milují a setkání s dvanáctou dcerou bylo poučné. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kovacs začne spolupracovat s Elliotem, Ortegová je stále citově blíž Kovacsovi a pomůže mu v podivě ujeté zábavě bohatých podobné Římskému gladiátorskému zápasu na život a na smrt, ale ve stavu bez tíže...+ unese jej "monstrum" ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama