Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kovacs zjistí, kde se vzalo jeho pouzdro, a chce po Ortegové celou pravdu. Poeův tip znamená zásadní zlom ve vyšetřování případu Bancroft. (Netflix)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ide síce o dosiaľ najdôležitejší diel, avšak ukazuje sa v ňom práve preto najväčšia slabina seriálu, samozrejme z môjho subjektívneho pohľadu. Tvorcov akoby oveľa viac bavilo točiť atrakcie typu dekadentný večierok, virtuálna realita, predstavovanie fikčného sveta vo všeobecnosti alebo aj návšteva chudákov v tejto časti, avšak vyšetrovanie je nakrútené veľmi rutinne a šedo. A to aj napriek tomu, že scenár je napísaný dobre. Uvidíme, čo s tým ďalej. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I pátá epizoda přinesla skvělou atmosféru, nechyběla ani slušná porce napětí a na své si přišli vyznavači akce i romantičtí diváci. Já jsem se každopádně výborně bavil, opět jsem si doplnil pár dílků do skládačky a musím uznat, že se tvůrcům opravdu daří silné závěry jednotlivých dílů. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetém díle se dcera Bancrofta v těle své matky zmínila, že tohle rodinné půjčování není zas moc těžké, což bylo jasným ukazatelem, že to bude mít spojitost i s vraždou samotného Bancrofta. ... Jenže co se bude dít dál ve zbytku seriálu? No a to nakousnul předešlí díl (který byl ale dost zbytečně natahován) a tento díl nám ukázal nového tajemného záporáka v plné "kráse", co bude dál??... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše se zamotává, objevují se souvislosti s jinými vraždami a navíc...vše se stává osobní, protože umírají další lidé. Objevuje se Duch a útočí na to jediné, co Kovacsovi není jedno. Bude to stačit, aby v něm povstal Velvyslanec v plné síle? Budou se dít věci. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, lze pociťovat určité zlepšení, především za to může sexy Ortega, která posledních pár epizod nakopla. I tak mi to ale přijde místy zmatečné a až moc nahodilé. ()

Reklama

Reklama