Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kovacs zjistí, kde se vzalo jeho pouzdro, a chce po Ortegové celou pravdu. Poeův tip znamená zásadní zlom ve vyšetřování případu Bancroft. (Netflix)

Recenze (10)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše se zamotává, objevují se souvislosti s jinými vraždami a navíc...vše se stává osobní, protože umírají další lidé. Objevuje se Duch a útočí na to jediné, co Kovacsovi není jedno. Bude to stačit, aby v něm povstal Velvyslanec v plné síle? Budou se dít věci. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ide síce o dosiaľ najdôležitejší diel, avšak ukazuje sa v ňom práve preto najväčšia slabina seriálu, samozrejme z môjho subjektívneho pohľadu. Tvorcov akoby oveľa viac bavilo točiť atrakcie typu dekadentný večierok, virtuálna realita, predstavovanie fikčného sveta vo všeobecnosti alebo aj návšteva chudákov v tejto časti, avšak vyšetrovanie je nakrútené veľmi rutinne a šedo. A to aj napriek tomu, že scenár je napísaný dobre. Uvidíme, čo s tým ďalej. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetém díle se dcera Bancrofta v těle své matky zmínila, že tohle rodinné půjčování není zas moc těžké, což bylo jasným ukazatelem, že to bude mít spojitost i s vraždou samotného Bancrofta. ... Jenže co se bude dít dál ve zbytku seriálu? No a to nakousnul předešlí díl (který byl ale dost zbytečně natahován) a tento díl nám ukázal nového tajemného záporáka v plné "kráse", co bude dál??... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I pátá epizoda přinesla skvělou atmosféru, nechyběla ani slušná porce napětí a na své si přišli vyznavači akce i romantičtí diváci. Já jsem se každopádně výborně bavil, opět jsem si doplnil pár dílků do skládačky a musím uznat, že se tvůrcům opravdu daří silné závěry jednotlivých dílů. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama