Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kristinin osud visí na vlásku a Takeshi má pro Bancroftovy šokující zprávu. Musí se také postavit děsivému protivníkovi. (Netflix)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozumiem tomu, prečo záverečný fight poteší väčšinu fanúšikov seriálu. Mne skôr pripadá, že by sme sa už naplno mali venovať samotnému prípadu a nie naháňať akčné scény. Inak po štyroch dieloch akoby tvorcom prišli vizuálne nápady a vidíme už len to isté. Niežeby to bolo málo, ale v prvej polovici prišli vždy s niečím neopozeraným. Pri Altered Carbon nemá príliš zmysel hodnotiť jednotlivé časti, či ide, alebo nejde o skutočne kvalitný a ucelený kyberpunkový príbeh so zmyslom, ukáže až záver. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U šesté epizody jsem s hodnocením trochu váhal. Byla sice slabší než předchozí díl, ale i tak jsem uvažoval o slabších pěti kouscích, jenže mě příliš nepřesvědčil závěr v kleci. Takeshi Kovacs se příliš nepředvedl, čekal bych, že se při svých schopnostech nedá tak snadno zaskočit a příliš jsem nepochopil, proč Ortega pořádně nevyužila novou pravačku. 4*+ ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele

Ta kratší stopáž tomu vyhovuje, protože je méně času na kecání a více času na vynikající závěry, které tento seriál umí fakt bravurně. Ten boj se povedl jak po vizuální, tak i po audio stránce. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl mě utvrdil v tom, že to má sice feeling ze Cyberpunku a jiných (lepších) sci-fi, ale to je tak vše. Nápadů na dobré sci-fi je tam hned několik, ať už vlastních či vykradených. Ale prostředí někdy nestačí. Ten děj je fakt slabota i po šesti dílech. Nějak se prokousám první řadou a pak končím. Nedává to hlavu, ani patu. ()

Reklama

Reklama