Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kovacs se setká s někým ze své minulosti a ve flashbacích se ukáže jeho spletitá historie s Protektorátem, Povstáním a Quell. (Netflix)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmička je tá odlišná epizóda, ktorú obsahuje takmer každý seriál. Okrem toho by mohlo ísť o skvelý desaťminútový epilóg pilotu, prípadne päťminútovú rapidmontáž akejkoľvek epizódy. Je teda otázka vkusu, či máte radi hlbšie piplanie sa v minulosti, alebo radšej chronologicky sledujete prebiehajúci dej bez odbočiek, respektíve návratov do minulosti. Ja som niekde medzi. Prekvapenie prinesie až záverečná sekvencia. Možno budete premýšľať aj na tým, či je lepší v úlohe Kinnaman, alebo Yun Lee. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem to tak špatné, jak hrozné to vlastně je. Flasbhack dle mého názoru naprosto o ničem. Tento seriál mrhá jedním potenciálem za druhým. Stala se z toho taková nudná šeď, že bohužel jinak hodnotit nelze. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl plný flashbacků, který osvětlí jak se stal Kovacs Vyslancem, i jak se dostal k protektorům. Také se dozvíme, co se stalo s jeho sestrou. Výrazně se zpomalilo tempo a Ortegová trochu chybí. I když to nebylo nezajímavé, nechal bych Kovacsovu minulost zahalenou v temnotě. Ale chápu, že pro vývoj dalšího děje, to nejspíš bylo nutné. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda mě dost zklamala, protože se věnovala jen časům minulým a příběh se vlastně nikam neposunul. Pohled do minulosti mi navíc nepřinesl žádné překvapivé zjištění, to, co jsem se nedozvěděl už z předchozího dění, jsem si celkem jednoduše odvodil, takže zajímavé bylo snad jen doladění detailů. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama