Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ničivém běsnění vytvoří Kovacs a jeho přívrženci smělý a hodně riskantní plán na infiltraci Hlavy v oblacích. (Netflix)

Recenze (6)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože se dozvíme jak to bylo s vraždou Bancrofta a vlastně se dozvíme i motivy Takovi mrchosestry, je tento díl trochu neuspokojivý. Zůstalo jen málo nevyjasněného a nebýt konce, který je předzvěstí relativně odhadnutelného vývoje děje, mohlo jít o zakončení řady. I když se tolik událo a vysvětlilo, je to podle mě jeden z nejslabších dílů. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek sliboval poměrně dobrý náznak finále, ale pak to klasicky sklouzlo k obrovské nudě. Zápletka je opravdu velice slaboučká a na úrovni pětiletého kluka. Tento seriál je obrovské zklamání. Ještě můžeme být rádi za celkem fajn herecké obsazení, které se vehementně snaží. Ale ten scénář je otřesný. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejak podobne som si predstavoval vyšetrovanie prípadu naprieč celým seriálom. Tvorcovia sa síce snažia, aby každá epizóda bola trochu odlišná, ako celok ale Altered Carbon nie je tak plynulý, ako by si prípad žiadal. Dalo sa čakať, že smerom k záveru sa pozrieme aj tam, kam sme sa v prvej epizóde pozerali ďalekohľadom. Všetko začína zapadať do seba, som zvedavý, či nás vo finále čaká ešte nejaké to prekvapenie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám v deváté epizodě zase trochu přituhlo. Je zajímavé, jak v této verzi budoucnosti nikdo neřeší, co si vezme na sebe, ale spíše se uvažuje nad tím koho. Úplně slyším ty otázky: "Miláčku, nepřipadám ti v tomhle těle tlustá?" "A teď?" Ale teď vážně, bavil jsem se, atmosféra byla, napětí bylo, akce byla. Plná palba. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama