Reklama

Reklama

Půjčovna masa

(seriál)
  • USA Altered Carbon
Trailer 2
USA, (2018–2020), 15 h 36 min (Minutáž: 43–67 min)

Tvůrci:

Laeta Kalogridis

Předloha:

Richard Morgan (kniha)

Hrají:

Martha Higareda, Joel Kinnaman, James Purefoy, Stephanie Cleough, Ato Essandoh, Byron Mann, Andre Tricoteux, Matt Frewer, Renée Elise Goldsberry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Po 250 letech strávených v hibernaci je oživený vězeň, který si může vydobýt svobodu jediným způsobem: musí zjistit, kdo je vrah. (Netflix)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

 Bod obnovy - na cesky pomery dobrej film, ale na tenhle serial to nema ani trochu - tedka opakuju perfektni prvni serii. Joel Kinnaman rules. Tady byl perfektni a dost jsem se kvuli nemu tesil na Silent night - nezklamal i tam. 

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

TheSlezy

Vždyť jsou poslední dobou všude jen chlapský kozy, tak buď rád, že aspoň někde je to aspoň trošku vyvážený!

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

To je zase seriál :D 

S01E09 Lexi Atkins ukázala (.Y.) scénka: 3 a půl min.

S01E09  Martha Higareda - ukázala (.Y.) a (_Y_) scénka: 3min.

S01E09 & S01E010 Hannah Rose May, Hayley Law  ukázali (.Y.) scénka 3min.

S01E10  Kristin Lehman hodně sexy! scénka 2min. 42sek. 

na příspěvěk reagoval dragon94, TheDarKnig, Helo

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Ona nebyla špatná, ale charakter hlavního hrdiny značně pozměnili oproti první sérii... Což se změnou ksichtu vyvolalo pocit, že to není ten samý Tak. Navíc mu ten charakter dost měnili podle toho jak scénář chtěl. Akce byla pořád slušná, leč nezapamatovatelná. Nahota tam taky byla jenom v jednom díle. Zápletka byla hodně průměrná a bez většího překvapení. Co však nejvíce zamrzelo bylo to, že vůbec nepracovali s cyberpunkovým prostředím a světem.

I tak mi to asi bude chybět, protože podobný seriál tu pokud vím není.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Druhá série byla hrozná bída..vlastně jsem za to rád, bez Kinnamana to nemělo smysl..

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Za mě slabší jako první série. S cyberpunkovým světem se už tak moc dobře nepracovalo. Bylo zde méně postav a příběh byl výrazně jednodušší. I tak se ale jedná o skvělý počin, na který se rozhodně vyplatí podívat. Bohužel musím souhlasit, že Anthonyho Tak nebyl tak drsný, jak bychom si přáli, ale to jistě není jeho chyba. Bohužel si tvůrci jeho charakter dost upravili pro potřeby příběhu. Konec byl docela ucházející. Kdyby tohle bylo zakončení celého seriálu, tak bych byl spokojený, ale doufám ve třetí sérii, ve které by se více pracovalo s tím cyberpunkovým světem.

Sérii hodnotím 4*, ale v porovnání s tou první je to tak 3,5*.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Horebled

to chápu, ono to má lepší efekt hlavně když ten hrdina, ze začátku toho filmu/seriálu, neni na nějaké to zachraňování. A jo Endgame je krásný příklad toho, jakou cestu daný hrdina, ušel kým byl dřív a kým byl potom ke konci, v takovýhle případech má jeho smrt větší váhu, než kdyby žil. 

Horebled

Horebled (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To jsem napsal trochu blbě. Není to přímo přál, ale prostě někdy je lepší když ten hrdina zemře, aby to působilo víc dramatičtěji a tím pádem lépe. Jsou hrdinové, které jsem měl fakt rád, ale nechtěl bych aby byli oživeni, a nebo si ještě předtím říkal, že ho sice mám rád, ale bylo by lepší kdyby umřel kvůli příběhu, který by tahle smrt udělala lepší. Představ si kdyby v Endgame nikdo neumřel, stálo by to za prd, alespoň pro mě, i když to je v mém případě špatný příklad, tam neumřel nikdo na kom by mi záleželo :D Tak třeba GoT, tam jsem měl fakt rád jednu postavu, ale moc dlouho nevydržela, a i když mě sra*o, že je pryč, tak prostě bez toho by ten příběh nebyl tak dobrej. 

Ale pokud nebude 3. série, tak by bylo lepší kdyby ho fakt nechali mrtvýho. A ona asi fakt nebude vzhledem k reakcím mnoha lidí, takže si prostě odmyslím poslední scénu stejně jako u 3. série Hannibala (po titulkovou) :D A navíc, pro tu postavu je to myslím luxusní konec, takže ukončení nebude taková tragédie jako v případě Hannibala (třeba 4. ještě bude) Vzhledem k tomu, že se v poslední epizodě uzavřeli všechny osobní linky a v 3. by započal příběh nový, načrtnutý na konci 2. Snad jen škoda, že bysme se nedozvěděli proti čemu Elderové bojovali a proč byli v té hybernaci nebo co to bylo. Snad je to v knížkách, i když ta první je dost jiná než seriál a podle obsahu druhé to vypadá, že teď už si seriál jede úplně jenom to svoje. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Horebled

Horebled (hodnocení, recenze)

Jaktože tady nikdo nediskutuje o suprovým finále 2. série? Ta 3. série asi fakt nebude :( ale tak konec lze brát i jako úplné ukončení a pokud bych si odmyslel poslední scénu, tak opravdu totální konec. 

Menší SPOILER: to bylo snad poprvé, co jsem si přál, aby hlavní hrdina nebyl mrtvý.I když možná by ten konec působil ještě lépe, kdyby nakonec role hl. hrdiny připadla mladší verzi, ale pokud bude 3. série, tak jsem vlastně ve výsledku rád. To se mi stalo naposledy u 2. řady Hannibala.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

 Ed Skrein umí hrát zlý zmrdy, ale já osobně bych rád viděl Cillian Murphy a nebo Armie Hammer, jako Kovace. 

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Nic proti Mackiemu, ale Joel Kinnaman mi bude chybět. :(

Jinak za předpokladu, že bude třetí série, a Kovacs si zase vymění schránku, kterého herce byste chtěli vidět?

Já bych byl pro Callan Mulvey nebo Ed Skrein.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Podle těch, co četli knihy, to vypadá, že přeskočili druhou a jdou rovnou na třetí. To je trochu mrzuté. No, budu si muset tu trilogii přečíst.

Adasin

Adasin (hodnocení, recenze)

alienemo

Já jsem se ke knize dostala díky tomu, že mě tehdy zaujal námět nově připravovaného seriálu. Docela jsem se divila, pod jakým názvem jsem tu knihu nakonec našla ;-).

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

dragon94

V tomto pripade by som suhalsil s tymi nahradnymi telami, alebo aspon s pozicovnou tiel. Vyslovene pozicovana masa da zmysel len ked pozries serial kde sa telo berie len ako mäso na prehadzovanie vedomie, ale v ramci distributorskeho zaujmu predat serial (alebo aj knihu) je ten nazov pujcovna masa zly. Osobne vidiet tento nazov na knihe tak po nej zarucene nesiahnem ak by som nemal dopredu vedomosti o com to je popripade ze by mi to niekto odporucal. 

na příspěvěk reagoval Adasin

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Feidias

No spíše náhradní uhlík. Což jakoby značí náhradní těla. Což ve finále může být půjčovna masa. Jako úplně v háji ten název není, ale že by to byla nějaká hitparáda se říct nedá.

na příspěvěk reagoval alienemo, Feidias

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Kniha je kniha, serial zase serial. Ako chapem ze chcu udrzat rovnake meno pre obe ale ten preklad je zaprve nezmysel a zadruhe evokuje nazov nejakej velmi lacnej chobotiny zo zaciatku 90tych rokov. 

na příspěvěk reagoval Feidias

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Se dost sekli s datem. Myslim, ze kdyby to posunuli jen o 100 let, tak by to tak nejak sedelo. 450 je moc na pokrok jen v hologramech.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Mě moc nezaujal ten nadpis, tak jsem si to video ani nepustil no :D Tak mě nevadila ani jako herečka ani jako sexy herečka. :)  

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Helo

Kdyby ses koukl na to video... tak bys viděl, že spíše ne. A Martha byla sexy, ale raději bych viděl lepší herce než sexy herce

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Můžeme očekávat návrat starých postav? Obzvlášť Marthu Higaredu bych tam zase rád viděl :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

rainbof

Poe byl výborná postava, ale už mě pomalu začíná štvát ten trend, kdy si každý přeje pro každou postavu vlastní seriál. Třeba teď u Titans každý píše jak by bylo super, kdyby každá hlavní postava měla svůj solo seriál... Jako proč proboha? To jakmile je v seriálu více jak jedna hlavní postava tak by každá měla mít svůj seriál? (Samozřejmě ta poznámka není směřována na tebe, ale tak nějak všeobecně)

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Skvělá zpráva! Jsem zvědav jak bude kvalitní Takeshi v novém sleevu...

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Kyberpunkový Altered Carbon mění obsazení

Kyberpunkový Altered Carbon mění obsazení

30.07.2018

V čerstvě oznámené druhé řadě kyberpunkové sci-fi Altered Carbon od Netflixu se v hlavní roli vojáka Takeshiho Kovacse nově objeví herec Anthony Mackie (Captain America: Občanská válka, Detroit). Ten… (více)

Netflix a hvězda bojových umění

Netflix a hvězda bojových umění

01.07.2018

Netflix si objednal akční sci-fi seriál Wu Assassins s hvězdou bojové série Zátah Iko Uwaisem. Scénář k novince napíše John Wirth (Terminátor: Příběh Sáry Connorové, Falling Skies), o režii první… (více)

Barbar Conan míří do televize

Barbar Conan míří do televize

06.02.2018

Amazon dal před pár měsíci najevo, že si hodlá sehnat vlastní Hru o trůny. Krokem číslo jedna byl nákup televizních práv na Pána prstenů, z čehož se má ukuchtit prequel slavné filmové trilogie. Krok… (více)

Reklama

Reklama