Reklama

Reklama

Půjčovna masa

(seriál)
  • USA Altered Carbon
Trailer 2
USA, (2018–2020), 15 h 36 min (Minutáž: 43–67 min)

Tvůrci:

Laeta Kalogridis

Předloha:

Richard Morgan (kniha)

Hrají:

Martha Higareda, Joel Kinnaman, James Purefoy, Stephanie Cleough, Ato Essandoh, Byron Mann, Andre Tricoteux, Matt Frewer, Renée Elise Goldsberry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Po 250 letech strávených v hibernaci je oživený vězeň, který si může vydobýt svobodu jediným způsobem: musí zjistit, kdo je vrah. (Netflix)

Recenze uživatele dO_od k tomuto seriálu (2)

Půjčovna masa (2018) 

// Děvky, drogy a virtuální realita. Poslat do éteru takhle nekompromisní seriál, obzvlášť v éře tvrdé politické korektnosti, to chce koule - koule, které tenhle seriál neztratí až do poslední sekundy. Bezbřehé násilí je tu ovšem silně opodstatněné, stejně jako každá postava, a každá na první pohled nesouvisející podzápletka. Klobouk dolů předloze, něco mi ale říká, že čtenáři budou s touhle adaptací náramně spokojeni. Hardcore cyberpunková sci-fi říznutá noirovou detektivkou, zabalená do nádherného vizuálu (Netflix se zase jednou plácl přes kapsu) a okořeněná parádním obsazením, ze kterého vyčnívá především mexický uragán Martha Higareda, ale ostatní přitom nejsou příliš daleko za ní. Jo, tohle mi fakt sedlo, ke konci to perfektně tlačí na emoce a když už jsem měl pocit, že jsou všechny zvraty fuč, přišla jedna poslední rána na solár, a já si byl konečně jistý - tuhle krvavou pecku jsem neviděl naposledy. Altered Carbon - 1. řada 9/10 ()

Série 2 (2020) (S02) 

// What the fuck was that? Nevím, jestli jim Netflix přiškrtil rozpočet, nebo to bylo prostě jenom ztrátou pár výrazných režisérů jako Miguel Sapochnik, ale tohle byl teda enormní kvalitativní sešup. Bohaté cyberpunkové kulisy jsou pryč, zajímavé vedlejší postavy jakbysmet, protagonista už vůbec není cool, a záporáci a vůbec celá zápletka je tak špatná, že jsem měl dojem, jako bych sledoval nějaký šmejd od SyFy. Nene, klidně si ušetřete čas a pokud se vám líbila první řada, raději tu druhou vynechte. To už jsem spíš zvědavý na ten chystaný animák... 4/10 ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Kyberpunkový Altered Carbon mění obsazení

Kyberpunkový Altered Carbon mění obsazení

30.07.2018

V čerstvě oznámené druhé řadě kyberpunkové sci-fi Altered Carbon od Netflixu se v hlavní roli vojáka Takeshiho Kovacse nově objeví herec Anthony Mackie (Captain America: Občanská válka, Detroit). Ten… (více)

Netflix a hvězda bojových umění

Netflix a hvězda bojových umění

01.07.2018

Netflix si objednal akční sci-fi seriál Wu Assassins s hvězdou bojové série Zátah Iko Uwaisem. Scénář k novince napíše John Wirth (Terminátor: Příběh Sáry Connorové, Falling Skies), o režii první… (více)

Barbar Conan míří do televize

Barbar Conan míří do televize

06.02.2018

Amazon dal před pár měsíci najevo, že si hodlá sehnat vlastní Hru o trůny. Krokem číslo jedna byl nákup televizních práv na Pána prstenů, z čehož se má ukuchtit prequel slavné filmové trilogie. Krok… (více)

Reklama

Reklama