Reklama

Reklama

The Tommy Wi-Show

(seriál)

Obsahy(1)

V internetovém pořadu The Tommy Wi-Show, vyrobeném ve spolupráci s herním webem Machinima, usedá Tommy Wiseau pod vedením záhadného mimozemšťana ke konzoli, aby se popral s nejrůznějšími videohrami. (L_O_U_S)

Recenze (6)

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Jaký má tahle "show" vůbec význam? Posadit zjevně mentálně nemocného takzvaného "herce", což je na tohoto člověka až příliš silné slovo, před televizi s PS a natáčet ho, jak se snaží "hrát" hry? Vždyť ani neví, na co se používá jaké tlačítko na ovladači! Propastné dno dnešní zábavy. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Nie je tajomstvo ,že Tomy Wiseau je veľmy zvláštny človek. A taktiež nie je tajomstvo ,že ak milujete extrémne nepodarené ,alebo zlé filmy tak sa pre vás Tomy stal niečo ako Guru. No toto je dosť rozpoluplné. Nie je to natoľko šialené ,aby to dostalo 5* ,ale ani dostatočne nezaujímavé aby som dal odpad. (Najviac mi to pripomína Angry Video Game Nerd show) ... Poprvýkrát sa neviem rozhodnúť... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Druhý největší režisérský bůh hned po Neilu Breenovi účinkuje v tomhle pořadu, který sice má dobrý nápad, ale i tak dokáže celkem rychle znudit. A moc to nezachraňují ani komentáře samotného Wiseaua, ačkoli je na tom všem asi to nejlepší. Lepší 1* ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nejsem hráč, takže sledování herních videí pro mě nemá sebemenší smysl - do té doby, než u ovladače usedne král špatného filmu, pravděpodobně mentálně retardovaný herec a režisér Tommy Wiseau. Musím říct, že nevidím jiný důvod kromě ryze komerčního nechat takového pošuka hrát a komentovat videohry. Takže jedna hvězdička za tenhle úkaz. (774.) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama