Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paolo a Renato tentokrát slezou z plakátu prvního dílu Bláznivé komedie, aby je nepřelepili novinovou reklamou. Oba naši hrdinové způsobí opět spoustu zmatků, demolicí a především smíchu. Sami uvidíe, co tihle dva svedou jako provozovatelé aerotaxi, legionáři, nebo vánoční dědové. (Wlashack)

Recenze (66)

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě zdejší hodnocení, neboť druhý díl je ještě o kus lepší než jednička. Zejména scénky s krádeží v obchodě a Štědrým dnem skutečně stojí za to. Původní dabing v podání pánů Postráneckého a Zavřela tomu opět dodávají tu potřebnou šťávu. Skvělý film na zpříjemnění nálady a rozbití bránice. :-) ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne. Zatímco jednička mě mile překvapila (dal jsem jí slušné ****), protože to byla opravdu vtipná komedie, kde trapného a vulgárního humoru bylo pomálu, zde je to úplně naopak. Tady se humor skládá jen ze zabodávání všemožných předmětů do zadnice, kopání do koulí a podobně. Ačkoliv i v jedničce se našlo dost scén, kde nebyla nouze o různé údery a destrukci, tam to fungovalo, zde je veškerá snaha o pobavení neuvěřitelně křečovitá, nevtipná a bohužel právě trapná. Je to trapné a je toho moc. Tohle je přesně ten druh vulgární italské komedie, kterou nemusím. No, dalo se to očekávat, že když byla ujetost v jedničce na snesitelné úrovni, tady to bude už jen horší. Jednotlivé příběhy (saniťáci, strážci zákona, aerotaxi, legionáři a vánoční dědové) jako celek nejsou dobré. Pár slušných momentů a hlášek film má, ale narozdíl od prvního dílu už ho v životě vidět nemusím. Aspoň, že je to oproti těm nejpříšernějším Villaggiovým počinům stále ještě koukatelné, ačkoliv v závěru jsem už sledoval hodinky a počítal každou minutu. Mimochodem, film několikrát vykrádá americkou Bláznivou střelu - šacování podezřelého, jízda všude možně z pohledu majáku na střeše policejního auta,... První díl byla povedená a velmi vtipná buranská komedie. Zařadil jsem si ji do filmotéky a rád se k ní budu vracet. To se o dvojce opravdu říct nedá. Na CSFD je mezi prvním a druhým dílem rozdíl jen o 4 procenta, ale ve skutečnosti je dvojka o celou polovinu horší než první díl. A na ten třetí si už raději netroufám... O český dabing hlavních postav se zde znovu postarali Václav Postránecký a Vlastimil Zavřel. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nevídaná směs ultratrapnosti a nevtipnosti podáváná bezostyšně dvojící komiků, kteří jsou už dávno za zenitem. To, co v jedničce občas zafungovalo, ale nikoliv vtipně, je tady prezentováno tak tupě polopatickou formou, že i pouhé uklouznutí na banánové slupce v grotesce, je proti tomuhle extra třída. Absolutně nesouvislý děj připomínající improvizační cvičení dvou komiků, kteří to stále nechtějí zabalit, je naprosto k nevydržení. ()

AsylumFan odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud trpíte Dawnovým syndromem nebo jste pouze prodělali lobotomii, pak je toto veledílo určeno přesně pro vás. Film je tvořen nesourodým slepencem trapných primitivních skečů, je to taková Partička v italském balení. Že v takové stoce účinkuje Paolo Villaggio nemůže snad nikoho překvapit, protože nikdy o normální roli ani nezakopl. Ale Renato Pozzetto má rozhodně na víc a neměl by mít zapotřebí se diskreditovat v podobné šmíře. - 0 %. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Některé vtipy a scény jsou geniální (písek v botě, papež a rallye Dakkar), žel jich není tolik, zbytek tvoří vtipy trapné a často fekální (kolik se v tomhle filmu zarazí kolíků nějakému chlapovi do zadku, raději nepočítat). Dobré je, že si to nebere servítky před nikým a ničím a šije to nalevo napravo bez rozdělování, navíc v dnešní době přehnané politické korektnosti by tenhle film už nevznikl. Vlastně je takovým smutným svědectvím doby, když vezmeme, jaká tvůrčí svoboda byla i v této oblasti. Jinak si nelze nevšimnout, že v tomto dílu Italové kradou hodně z Zuckerových amerických parodií. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama