Reklama

Reklama

Řemeslo má zlaté dno. Ovšem jen v případě, že ho člověk umí. To se však o dvojici Paolo Villaggio a Renato Pozzeto rozhodně říct nedá. Vrhají se do práce s těmi nejlepšími úmysly, ale všude, kam vlezou, nadělají spoušť. Mají totiž obě ruce levé! Jako údržbáři v kostele moc úspěchu nemají. Jako automechanici na benzínové pumpě zničí několik aut a raději sami odcházejí. Zkoušejí také prodávat vysavače po domech. V jednom hotelu udělají takovou škodu, že tu musí rok pracovat zadarmo. Otevřou si dokonce pohřební ústav, ale po ztracení nebožtíka a zmlácení vdovy to vzdají. Nakonec dostanou nabídku pracovat jako dvojníci, netuší však, že jim jde o život. Jako vždy, když se člověk zaplete s mafií. Ještě, že jejich anděl strážný nad nimi bdí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl Bláznivou komedii jako dítě, kolem 7-8 let, tak jsem se smál snad celou dobu. Každých pár let jsem pak film pouštěl znovu (než se vhska opravdu dost poškodila:)) a najednou mi je třikrát více a film mě nechává naprosto chladným. Vypráví to více o mě nebo o filmu samotném? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me naprosta klasika, na kterou jsem vzdy o prazdninach cumel s bratrancem. Sice to neni moc film, spis jen slepenec nijak na sebe navazujicich scenek, kdy jedna je lepsi, jedna horsi, ale vetsinu casu je cemu se zasmat a misty jsou fory fakt brutalni. Ke konci uz filmu lehce dochazi dech a nejvetsi naklad si vyplejtvaj hned na uvod, ale i tak to je jeden z nejlepsich Villaggiovo nefantozziofskejch filmu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když nepřijde hora k Mohamedovi ... tak musí Mohamed vykopat jámu a sám do ní spadne?" Paolo s Renatem vyskočili z grotesky, zlikvidovali svatbu, benzíntátu, hotel, pozůstalé, vražedné komando a pak jim to natřel vlak klasickým čelním nárazem - zezadu. Zábavné okamžiky se přitom střídaly s těmi trapnými a mě bavily zejména drobnosti - zjištění, jak čůrá liliput, bezpečnostní práce s harpunou a Renatův způsob umývání nádobí. Jinak je to spíš zábava pro mentálně zaostalé a duševně vyšinuté jedince, což obojí tak nějak splňuju. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Titáni italské komedie Pozzetto (NÁSTRAHY VELKOMĚSTA) a Villaggio (série s Fantozzim) pohromadě v jednom filmu! Jedničku a dvojku jsme jako děcka sjížděli furt dokola, ale silně pochybuju, že by mě to bavilo i dneska. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

j, opravdu bláznivé, a určitě lepší než před chvílí viděné Nástrahy velkoměsta. I kvůli Fantozzimu. Tu už humor funguje o něco lépe, scéna v kostele je sakra vtipná (takovým tím přízemním až hnusícím se stylem, ale přesto), ale pak se to začne stále dokola opakovat a i přes snahu tvůrců přicházet občas s něčím novým, to ztrácí dech hodně rychle. Ale takováto overthetop parodie všeho možného (papež :)) to je docela slušné. Ale ne víc než průměrně. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dvaja známi talianskí komici, Paolo Villaggio a Renato Pozzetto, v roku 1990 spojili svoje sily a natočili spoločný film - "Bláznivú komédiu". O dva roky neskôr to zopakovali v druhom pokračovaní a o ďaľšie dva v treťom. Jedná sa o niekoľko nesúvisiacích epizód, v ktorých sa predviedli ako nešikovní údržbári, podomoví obchodníci, pomocníci na benzínovej pumpe či ako funebráci. Chýba tomu celistvosť a vyváženosť. Niektoré scény sú vtipné, iné vyložene trapné. ** ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Autoři vsadili na humor němých grotesek, které umně navršil na jednu hromadu, až z toho vzniklo velice zábavných 86 minut. Útok na bránice celé rodiny. Minimálně jednou za vidění to stojí. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Humor, který nemusí sednout každému, ale příznivce určitě má. Dva nemotorové, kteří se snaží uplatnit v různých profesích. Dost nepředvídatelných vtipných trochu nepochopitelných scén, u kterých budete trochu kroutit hlavou. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Paolo Villaggio zamrznul v osmdesátkách a nic nového později nepředvedl. Takže ani tady nelze očekávat kdovíjak převratnou inovaci. A i když si přizval šprýmaře Pozzetta, tak všechny ty fóry tady někdy byly. Zasmála jsem se, ale už to na mě nefunguje tak jako dřív. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Paolo a Renato v další scénkové show, kde něco hodně pobaví a něco ani tak moc né. Je to hodno svému názvu. Proto se to nesmí brát vážně. Nejvíc mě asi pobavilo to, jak Paolo šahal té ženě na prsa a pak se ještě o to pokoušel... :D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ sa nejedná o veľmi kvalitný snímok a vlastne ani priemerný a kazí to trápnosť vtipov. Paolo Villaggio je výborný komik, ale musí mať dobre napísané vtipy a scény. Tu je level trápnosti na takej veľkej úrovni, až vás často krát strasie mráz, ktorý vám prejde po chrbte. Navyše talianskeho herca Renatoa Pozzettoa nepoznám a nevidel som ho v iných filmoch, ale tento herec ktorý sekunduje Villaggiovi bol rozhodne zlou voľbou. Celkovo by som mal upozorniť všetkých, ktorí sa rozhodujú, či si túto "komédiu" pozrú, že sa tu nejedná ani o nejaký príbeh, ale len o niekoľko scénok, ktoré dokopy ani netvoria celok. Neprichádza nič nové, nič originálne. Vtipy stoja za vyliž. Príbeh žiadny.Nezasmejete sa ani raz. Iba nanajvýš pousmejete. A ono to má dokonca ešte dva pokračovania. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že při našem dalším kontaktu by se tahle třípatrová chaloupka z hvězdiček sesypala jako výsledková listina Tour de France z roku 1998. Protože ale moje pocity dále povídají i něco o tom, že bych si měl nechat rezervu pro další dvě pokračování, má Bláznivá komedie trojku jistou. To se bohužel nedá říct o mně a dnešním večeru... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to ze všech tří dílů asi ten nejkoukatelnější, ale směs trapných, naivních a hlavně nesměšných vtipů je tak žalostná, že i dva zkušení komici Villagio a Pozzeto se hodně herecky opakují. Chybí nějaký nosný příběh a epizodní kanonáda těch nejobyčejnějších vtípků je tak prvoplánová až se divák lajk diví a odborná kritika žasne nad tupostí dvou pánů pitvořících se před kamerou. Nechápu tak vysoké hodnocení. Super filmy tady mají sotva 50% a jak tomuhle škváru někdo může napálit plný počet hvězdiček to je záhada. Fakt úděsná komedie. 20% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Zjavne jeden z filmov, kde sa užívateľská obec na csfd silne polarizuje. Jedni vynášajú túto taliansku komediálnu dvojicu a jej gagy do nebies, iným sa zdá trápna. Dokážem pochopiť oba názorové tábory, faktom ale zostáva, že som sa celkom zhusta nasmial a odreagoval, čo sa vždy hodí. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Klasika alá Pan účetní Fantozzi. Hodně vtípků dvou nešiků, kterým se smůla lepí na paty. Jenže spousta fórků už tady někdy někde byla, takže se může zdát, že už jste je někdy někde viděli. Mix fantozziho a růžového pantera, který neurazí. A pozor, oblek s terčem na zádech nikdy nevěstí nic dobrého...:-)50% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dvě italské komediální hvězdy Renatto Pozzetto a Paolo Villaggio v jednom filmu = vynikající italská komedie. ()

Reklama

Reklama