Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidstvo stojí na prahu třetího tisíciletí, ale některým se stýská spíš po světě, takovém, jaký byl dřív. Například vévoda Balabam, majitel firmy, kde dříve pracoval nebožtík Ugo Fantozzi, je nešťastný z toho, že zaměstnanci již nemají takový respekt před svými šéfy jako kdysi, ba dokonce, že se on sám k nim musí chovat slušně a stýská se mu po časech, kdy mohl své lidi ponižovat a vykořisťovat. Stýská se mu zejména po Fantozzim, který byl přímo vzorem úslužného a snaživého úředníka. Naštěstí je tu věda, která dala lidem nové, dříve netušené možnosti a jednou z nich je klonování. A právě výzkumy genetického klonování se čirou náhodou Balabamova firma zabývá. Vedení firmy tedy požádá Fantozziho vdovu Pinu o pramínek vlasů po zesnulém manželovi a pokusí se pana účetního naklonovat. Experiment se zdaří a vytoužený účetní Fantozzi je opět tady. Úslužnější a zdvořilejší než dříve, se vrhne znovu do práce a slouží šéfovi například jako ochotná rohožka. A s ním pochopitelně přicházejí také nové maléry, které ho potkávají na každém kroku, ať už je uvržen do role vychovatele šéfova syna, nebo propadne sázení a musí předstírat, že vyhrál hromadu peněz, nebo jsou při oslavě Silvestra i s manželkou omylem považováni za albánské uprchlíky a deportování zpět do Albánie a jako by to nestačilo, zamiluje se jeho šeredná vnučka do podlého striptéra. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Snad proto, že se mi v krku umístila tlupa Streptococcus pyogenes a tudíž se mi najednou zjevila ohromná, časová a nezaplněná bublina, jsem v částečném (to na omluvu-výmluvu) deliriu zapnul TV, kde na mě číhal italský klenot korunovaný drahokamem jménem Paolo Villaggio. Až na mně (asi tak za 3 dny) bude provedena soudní pitva, pak mě k smrti mrzí, že nebudu přítomen ( myslím aktivně) u konečné zprávy, kde bude už znám můj bestiální vrah. Pokud to zapříčiní viry, pak je mi aspoň útěchou, že to od nich nebyla nějaká zlomyslnost, ale je to zkrátka jejich job :). Ovšem v druhém případě (vražda klenotem) vyžaduji, aby byla Itálii vyhlášena válka.....vydržel jsem asi 27 minut plus-mínus nějaká ta mdloba a mám pocit, že buď mi dal felčar antibiotika s halucinogeny a nebo jsem už v pekle. Odpad!!!!! ()

Cival odpad!

všechny recenze uživatele

Pan účetní mi vždycky připadal spíš jako tragédie než komedie. Ale tohle je sračka non plus ultra. Je mi nevolno. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Filmu by spíše slušek název Pan účetní vaří z vody - trapná snůška trapných vtipů a situací, nad kterými se chce spíše plakat. ()

Anthony odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že u původních Malérů pana účetního jsem se smál od začátku do konce. Jenže Villaggio je teď uslintaný, dýchavičný, starý, tlustý, nechutný slizoun a podobným směrem se vyvinula i tato série. Viděl jsem kdysi pár minut i z dalších pokračování a byly to stejný sračky. Tehdy jsem se dost nasmál, teď ani jednou. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pan ucetni odesel do duchodu, umrel, vratil se na Zemi a znova umrel a tak to melo zustat, zadnej navrat pomoci klonovani uz se nemel konat. Na prvni pohled je sice vse v poradku, klasicka vypraveci struktura, stary dobry osvedceny obsazeni a spousta sice uz se opakujicich, ale porad schopnejch pobavit scenek. Jenze tady uz to proste nefunguje, at Villaggio saskuje jakkoliv a dela jakkoliv velky kravoviny, pobavi jen naprosty minimum vtipu a kolikrat to vyzniva dost sentimentalne. Proste zbytecnej dil. ()

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem z té hrůzy těžký spánek!Btw by se dalo použít jako nějaký druh psychologického mučení pro intelektuály! ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém starý a tlustý chlípník vyplazuije jazyk nad koupajícími je s(v)lečnami. Fuj! Do tohohle neměl Paolo Vallaggio vůbec lézt. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Píše sa rok 2000 a účtovník Fantozzi je už po smrti. Pracovníci firmy sa búria a tak majitelia lovia v pamäti a spomínajú na staré časy, keď ich podriadení mali zo šéfov strach a rešpekt. Potrebovali by niekoho zo starej doby, niekoho takého, aby ich poslúchal. A spomenuli si na jediného - účtovníka primitíva Fantozziho, lenže ten už je po smrti. A tak neváhajú a naklonujú si ho..... Znôška stupidity a "komediálnych" scén , ktoré nemajú medzi sebou nič žiadnu súvislosť. Zábava pre ľudí s nízkym prahom vnímavosti. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je sracka vsech ucetnich sracek, co bylo kdy natoceno. Cela serie, kde hlavni roli hraje potrhly Paolo Villaggio mi pripadala trapna, hrala si na neco, co rozhodne neni a nikdy nebude. ALe tohle je vrchol, doufam, ze uz se nikdo nerozhodne neco podobneho natocit, opravdu otresne. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Hvězdu dávám již vyhaslému účetnímu, ale za jeho celý nesmírně tvořivý a intelektuální život dávám pět hvězd Mistru Villaggiovi.. Děkujeme Vám za náš smích. :-) Za ono strašlivé poselství nakonec tedy tři hvězdy. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jedenáctý a poslední díl této série. Dobře, že poslední. Tohle se už moc nevyvedlo. Divné trpané a nesmyslé scény - těch bylo moc, dokonce víc než těch vtipných scén. Fantozzi nezklamal, ale to není vše. Hodnotím už jen na 37% = ** ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně tak nesouhlasím se zdejším hodnocením. Film mi nepřišel až o tolik horší než jeho předchůdci. Přesto musím opět hodnotit odpadem, nic jiného tomuto filmu nepřísluší. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že tento díl zrovna silný není, opakující se scénky z dob minulých úspěšnějších dílů, už ztrácí na svém kouzlu.I přes tyto nedostatky, je v celku solidní a ne úplně hloupý. Pro fanoušky pana účetního jistá povinnost, a't už si o tom každý udělá svůj vlastní obrázek, je to dle mého názoru slušné zakončení celé Fantozziho série. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na Fantozzim mě vždycky strašně bavila ta lehce nadnesená, přesto bez servítek, humorná kritika podřízeneckého až vykořisťovatelského vztahu zaměstnavatel (podnikatel) - zaměstnanec (pracující). Ta funguje i tady. Potěšil návrat Anny Mazzamauro i s jejími vibrujícími rty. Přesto stojí rozum nad tím, proč má někdo důvod se k Fantozzimu neustále vracet a točit pořád slabší a slabší díly. Místy zábavné, místy dost nudné, přesto zaujme alespoň schopnost, natočit suchý vtip tak neuvěřitelně suše, až to baví samo o sobě. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem být zlý a dávat odpad ale vždycky se dojde na dno kdy už všechno ze sebe dostal a už nemá co nabídnou bohužel staré známosti jsou skvěle. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Vy jste otec dítěte ??" - "Ne, jsem tajemník !! Mám tu pověření k zpohlavkování.. Jeho otec je příliš zaneprázdněn.." ;) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Fantozziovky mám rád, akurát táto bola ozaj slabšia. Úvod ma zabavil vzhľadom na to, čo teraz robím, no potom to ozaj klesalo na vtipnosti, boli to mnohé len scénky bez vtipu. ()

Reklama

Reklama