Reklama

Reklama

Jack a Vanessa se coby nastávající rodiče přestěhují do toho nejstrašidelnějšího zchátralého domu v New Orleans. Netuší však, že na něj byla vržena vražedná démonická kletba. Jackovi a Vanesse se situace brzy začne vymykat z rukou, stejně tak jako jejich neochotnému sousedovi F'Resnelovi, Vanessině přátelskému psychiatrovi, její wiccanské sestře Marjorii i detektivům, kteří mají vyšetřit narůstající počet mrtvých těl. Zachránit je může jedině elitní vatikánské komando vymítačů ďábla - nebo ani to ne? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (60)

elanista1 

všechny recenze uživatele

Tazko povedat kde je ta hranica trapnosti, ktoru uz americki tvorcovia neprekrocia. Tento film nie je ani velmi vtipny, strasidelny je vobec, je len zufalo trapny. Ten parodicky zaver na Rosemary ma dietatko bol este prekvapivo znesitelny, trikrat som sa uprimne zasmial, takze nakoniec je ta jedna hviezda zasluzena. A opat som sa nechal nachytat lakavym plagatom, je naozaj dolezite na plagat dat ten spravny obrazok, spotreba sa tym zvysuje. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hell Baby“ je přesně takovým snímkem – jsou zde dobré vtipy, jsou zde vtipy špatné, a to celé na pozadí celkem neoriginálního příběhu, který má být nový právě tím, že je zde v takové míře použit humor. Některé scény vás možná dostanou, ale myslím, že u dalších se budete dost nudit. Postavy ale nejsou zahrány špatně takový soused F’resnel je postavou skutečně výbornou. Na ten průměr – alespoň chvílemi – si sáhne. ()

Reklama

Lougle 

všechny recenze uživatele

Tuhle hororovu komedii/parodii jsem viděl už několikrát a musím říct, že mě vždycky dobře pobaví, podobně jako Drákuloviny. Plusem je určitě herecké obsazení, které mi vážně v tomto snímku sedí. Humor není úplně až tak debilní, jako je v parodiích zvykem, což je další pozitivum. Každý, kdo tu říká, že tenhle film je sračka, by asi měl přestat koukat na parodie, protože parodie jsou úmyslně sračkoidní filmy a rozhodně nejsou pro lidi bez nadhledu a smyslu pro humor :)) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Po sklamaní z A Haunted House a Scary MoVie je Hell Baby dobre natočená komédia na v hororoch prevarenú tému len absolútne minimálne odkazujúcu na The Omen. Na rozdiel od zmienených dvoch paródií má Hell Baby vynikajúci komediálny timing. Pre fanúšikov Leslie Bibb povinnosť. Rob Corddry je prekvapivo civilný a asi prvý krát pôsobil nenútene. Či už sa jedná o večne vyhuľujúcu dvojicu drsných farárov alebo provokujúcich policajtov, či susedku alebo v tých najnevhodnejších chvíľach sa objavujúceho suseda, všetky postavy sú výborne obsadené. Riki Lindhome sa tu predvedie v plnej paráde a jej sfajčujúca seansa nemala chybu, rovnako aj v rýchlosti zostrihané stravovanie vo fastfoode so všetkými mľasknutiami, grgnutiami, prdnutiami, usrknutiami, zahryznutiami a pochutnaniami je super. I keď som si par krát povedal "to je ale kktina" bolo to len a len v tom pozitívnom zmysle. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tohtoročné hororové komédie mi zatiaľ príliš nesedia a táto nie je výnimkou, aj keď sa jedná aspoň o znesiteľný počin. Tehotný párik sa nasťahuje do prekliateho domu v New Orleans a okrem podivných susedov, policajtov a kňazov majú na krku aj démonické prejavy, predpovedajúce príchod diabolského dieťaťa. No, podľa očakávania to nebolo strašidelné, ale miestami to bola aspoň sranda. Aj keď naozaj iba miestami, pretože občas to bolo zase zbytočne prehnané, otravné a trápne, ale na jedno pozretie to plus/mínus ušlo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém New Orleans. (rafix)

Reklama

Reklama