Reklama

Reklama

Jack a Vanessa se coby nastávající rodiče přestěhují do toho nejstrašidelnějšího zchátralého domu v New Orleans. Netuší však, že na něj byla vržena vražedná démonická kletba. Jackovi a Vanesse se situace brzy začne vymykat z rukou, stejně tak jako jejich neochotnému sousedovi F'Resnelovi, Vanessině přátelskému psychiatrovi, její wiccanské sestře Marjorii i detektivům, kteří mají vyšetřit narůstající počet mrtvých těl. Zachránit je může jedině elitní vatikánské komando vymítačů ďábla - nebo ani to ne? (Cinemax)

(více)

Recenze (59)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byla čistá béčková parodie, asi by měla šanci na víc bodů. Jenomže přes několik dobrých momentů vtip kulhá, některé scény jsou hrozně zahrané, a nechutností přibývá. Opravdu se Američanům líbí scény, ve kterých se o závod zvrací, prdí či krvácí? Potřebují vidět domácí porod, satana, jak nechutný je cpát se v bistru nebo si přestavovat, jak se někdo počůral nebo někoho obřezali? Kromě luxusní nahý scény s Riki Lindhome, která ukáže opravdu všechno, v tom já nic lepšího než uvedené nevidím. Jo, taky abych nezapomněl, je to strašná ptákovina. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tohtoročné hororové komédie mi zatiaľ príliš nesedia a táto nie je výnimkou, aj keď sa jedná aspoň o znesiteľný počin. Tehotný párik sa nasťahuje do prekliateho domu v New Orleans a okrem podivných susedov, policajtov a kňazov majú na krku aj démonické prejavy, predpovedajúce príchod diabolského dieťaťa. No, podľa očakávania to nebolo strašidelné, ale miestami to bola aspoň sranda. Aj keď naozaj iba miestami, pretože občas to bolo zase zbytočne prehnané, otravné a trápne, ale na jedno pozretie to plus/mínus ušlo. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Schéma parodií poslední doby je celkem podobné, ovšem se liší po humorné scéně, a to dost. Tohle bylo místy až tak ujeté, že jsem nedokázal zadržet smích. Velice povedená parodie. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Po sklamaní z A Haunted House a Scary MoVie je Hell Baby dobre natočená komédia na v hororoch prevarenú tému len absolútne minimálne odkazujúcu na The Omen. Na rozdiel od zmienených dvoch paródií má Hell Baby vynikajúci komediálny timing. Pre fanúšikov Leslie Bibb povinnosť. Rob Corddry je prekvapivo civilný a asi prvý krát pôsobil nenútene. Či už sa jedná o večne vyhuľujúcu dvojicu drsných farárov alebo provokujúcich policajtov, či susedku alebo v tých najnevhodnejších chvíľach sa objavujúceho suseda, všetky postavy sú výborne obsadené. Riki Lindhome sa tu predvedie v plnej paráde a jej sfajčujúca seansa nemala chybu, rovnako aj v rýchlosti zostrihané stravovanie vo fastfoode so všetkými mľasknutiami, grgnutiami, prdnutiami, usrknutiami, zahryznutiami a pochutnaniami je super. I keď som si par krát povedal "to je ale kktina" bolo to len a len v tom pozitívnom zmysle. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Vycucaly mi všech 19 kulek pusou!" Původně jsem myslel, že si pouštím Ďáblovo dítě... Nakonec ale lepší než všechny Děsný bijáky dohromady. Slušná hudba, pěkná kamera a sem tam nějaké gore, kterého mohlo být rozhodně více. Omen, Vymítač ďábla, Mlčení jehňátek a mnohé další... Hodně se tu řve, tříská do piána, a když se se postavy zakecají, vypadá to jako sitcom bez přidaného smíchu. Asi nejvíce mě pobavilo líčení knězů o propíchnutí představeného deštníkem. Lehce o sexu, ale více se o něm mluví, a pak blicí scénka, což já opravdu nemusím. Nechť lítaj vnitřnosti vzduchem a červi se sypou, avšak blití prosím ne.... Jo a dětský fotbal potěšil. Sem si při tom vzpomněl na Monty Pythony. Sestřihat film na půl hodinu a pak bych byl spokojenější. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Komedie to není špatná, nebo to je parodie? Pokud ano, tak jsem parodovaný film neviděl. Možná že jsem tomu nedal moc hvězdiček, jak se ode mě čekalo, ona to není špatná komedie, ale na můj vkus se zde hodně mluvilo a docela dlouho trvalo, než se tam něco začalo dít a některé vtípky mě také nenadchly, ale možná že to bylo také z části titulky, které jsem občas nestíhal číst. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděla tolik otravných postav a situací v jednom jediném filmu, kněží s poldama naprosto vedou, zhruba od půlky už jsem na jejich scény mastila rychloposuv. 30% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu mám po dokoukání obdobný pocity jako po filmu Hříčky přírody. Jako na jedno podívání to není špatný, ale určitě to není jeden z těch filmů ke kterým bych se rád vracel. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hell baby sice patří k tomu lepšímu v žánru hororových komedií, ale to spíše ukazuje na to, na jaké je tento subžánr bídné úrovni. Sice oceňuji, že se tolik nehrálo na strunu fekálního humoru a zvracejících scén je pomálu (vlastně jedna), ale na druhou stranu ono se jinak nebylo příliš na co koukat a čemu se smát. Místy jsem sice pousmál, ale jinak většina vtípků vyzněla do ztracena. O zábavu se tak staral především všetečný soused, který se objevil vždy v tu nejméně vhodnou dobu a pak pobavil až závěr (nějakých 20 minut) s vymítáním a ďábelským dítětem. Přivřu oči a dám 40%, ale pořád čekám na hororovou komedii, která doopravdy pobaví. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Čo to malo byť? Asi nejaká paródia na horor. Fakt neviem. Je to divný trapas. Ale najväčšie peklo sú postavy. Komplet všetci neskutočne otravný. Jednu hviezdičku dávam za Riki Lindhome, ktorý tam ukáže úplne všetko. Až si hovorím prečo na to kývla. Myslela si, že točí nejaký megahit alebo nebodaj úchvatný film? Alebo len dostala tučný šek a tak sa proste vyzliekla? Divné. Ale aspoň nejaký prínos ten film mal. Teda pokiaľ je váš typ, čo asi tiež nebude pre každého. 2/10. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší letošní hororová komedie, která sice taky ukazuje (nejen) prsa, má fekální humor (nevidíš hovínka, tak tu žádný pes není :D) a blicí scénu, ale přesto se drží nad hranicí trapnosti. Zřejmě to bude hereckým obsazením, které mi nepřijde tak tragické, a taky tím pojetím, kdy nejde o to, aby tvůrci parodovali všechny filmy od A do Z, ale spíš se zaměřili na satanovské filmy a lá Omen. Leslie Bibb popíjející střídavě víno a ředidlo mě bavila :-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hell Baby“ je přesně takovým snímkem – jsou zde dobré vtipy, jsou zde vtipy špatné, a to celé na pozadí celkem neoriginálního příběhu, který má být nový právě tím, že je zde v takové míře použit humor. Některé scény vás možná dostanou, ale myslím, že u dalších se budete dost nudit. Postavy ale nejsou zahrány špatně takový soused F’resnel je postavou skutečně výbornou. Na ten průměr – alespoň chvílemi – si sáhne. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Další ujetá volovina. Ale tentokrát volovina, u které jsem se po delší době ze srdce několikrát zasmál. Roztomile přehrávající postavy, hlavně můj oblíbenec Key, naolejovaná prsa bez cenzury, dokonalí kněží! a především hodně černého a absurdního humoru. Ještě snížit ječící faktor tak o 50% a byl bych ještě spokojenější. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Píčovina jako prase.Neni moc filmů,který v půlce vypínám,ale tenhle se fakt nedá dokoukat.Debilně,amatérsky natočená parodie na bůhvíco,která fakt nemůže nikoho zaujmout.0%. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Řadit něco takového do kategorie horor s přízvukem komedie, tak to je hodně perverzní úlet! Moje očekávání bylo velkým zklamáním....zas na druhou stranu jsem se pobavil s tou dvojicí fízlů a knězů (hlavně v tom mekáči). 20% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jack a Vanesa si pár dní před porodem svých očekávaných dvojčat koupili nový dům v New Orleans. Hned po nastěhování zjišťují, že není vše idylické, jak se zdá - dům si s sebou nese temnou historii, ve které právě v domě zemřelo nespočet lidí, což jim hnedka objasní mládenec ze sousedství Fresnel, který si do domu chodí jak se mu zlíbí. Zatímco Jack povídačkám nevěří, tak jeho žena Vanessa se začíná chovat divně - což ale Jack přičítá pokročilému stádiu těhotenství. Jak se ale přiblížil den porodu, Jack zjišťuje, že mu nepomůže ani Vanessina sestra Marjorie, ani dva místní policisté, a ani možná vymítači ďábla ze samotného Vatikánu... Tak toto byl hodně, ale opravdu hodně nepovedený pokus o hororovou komedii, svojí kvalitou hraničící snad jen s televizními filmy minulého tisícročí. Samotná myšlenka, byť nikterak originální, je sice docela fajn, ale filmové zpracování se hrubě nepovedlo - ať už mluvíme o fakt hloupých vtípech, příšerném hereckém obsazení, nesmyslů ve scénáři (stará babka, kouřící knězi). Ale na všem by se mělo najít něco pozitivního, tak i na tomto filmu jsem něco našel - to byla Riki Lindhome a její asi minutová "hambatá" scéna. Ale to je na 90minutový film trochu málo... ()

mickyreed 

všechny recenze uživatele

Nestává se často, že bych dal komedii plnej počet ... tohle pro mě ale prostě nemá obdoby ... víc nahláškovaná, obscéní a nechutná komedie tu dlouho nebyla ... skvěle mi sedla a tvůrci mi šli svým stylem dokonale po chuti :) ()

Reklama

Reklama