Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl této francouzské komediální série. No, film Maléry pana účetního se fakt povedl, ale toto pokračování ? Bohužel většina vtipů se stala vtipy trapnými. Jinač Fantozzi a většina herců - to vše funguje. Jako nechchci to moc kritizovat, člověk se zasměje, ale už je to dost přehnané - vtipny atd ... I příběh divný. Takže ve výsledku čistý průměr. 50% = *** ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Asi opravdu horší snímek než "jednička", ale výborný komik Villaggio udržel film na dobré úrovni. Opět se ušlápnutý Fantozzi hodí všem v práci jako záskok, na společné dovolené je opět v pozadí a plný malérů. Na té dovolené mě nejvíc děsila ta zarostlá chlupatá hrouda, chudák Fantozzi. A že si dceru splete s opicí, v případě Mariangely se není co divit. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Všichni asi po Malérech 1 prodělali lobotomii. Jednička byla sice blbina, ale dalo se na ni koukat. Dvojka už je jen sled primitivních skečů, které nedrží pohromadě a s každou další scénou si nepamatujete, co se událo tu předchozí. Rádobysatrirické věty typu "zasraný maloměšťák" vyšly naprázdno a tu jednu hvězdičku dávám za gagy, které byly tak slaboduché, až byly zábavné. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Přátelé, nemluvte pořád o druhém díle, tohle je už čtvrtý díl. Nenechte se zmást distribučním českým názvem. Za nejlepší části série považuju druhý a třetí díl. Tohle je o hodně slabší. Jsou tu sice některé skvělé fóry (mimino), ale je tu taky hodně hluchých míst (návštěva u svůdce dcery, výlet s karavany). Navíc je to režírováno dost těžkopádně, bez potřebné lehkosti. Dokonce se tu občas objeví smutnější, lidštější moment, třeba když manželka Fantozzimu řekne, že ho nikdy nemilovala. Ale to sem podle mně nepatří. JInak je vidět, že tvůrcům dost leží v žaludku italské zdravotnictví. Sekvence, kdy účetní vyrazí do nemocnice se spoustou peněz, aby mohl zaplatit všechny poplatky, ta je u nás po stupidních Julínkových reformách krutě aktuální. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Slabé, velmi slabé. Na legendární Maléry 1 to nemá v žádném případě a i v rámci série se tenhle díl řadí k těm horším. Film je přehnaně vulgární a snaží se být vtipný za každou cenu, což se mu nedaří. Jak už jsem psal u Zrození pana účetního, tento film také zachraňuje sportovní vsuvka- olympiáda. Dvě opravdu slabé hvězdičky. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama