Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Z výborné komedie "Maléry pana účetního" se hned vyklubalo pokračování, ale nepochopím, proč se tak uhnulo od klasických humorných skečů směrem k laciným fórkům. Herci se zde chovají jako blázni a některé "skeče" působí až trapně. Dvě hvězdy dávám proto, že se občas nějaká scéna opravdu povedla, ale bohužel... škoda, škoda. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl této francouzské komediální série. No, film Maléry pana účetního se fakt povedl, ale toto pokračování ? Bohužel většina vtipů se stala vtipy trapnými. Jinač Fantozzi a většina herců - to vše funguje. Jako nechchci to moc kritizovat, člověk se zasměje, ale už je to dost přehnané - vtipny atd ... I příběh divný. Takže ve výsledku čistý průměr. 50% = *** ()

Reklama

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že úroveń prvního dílu je nedostižitelná, ovšem i dvojka velmi dobře pobaví. Scénář je slabší a druhý film je tak trošku slepenec více či méně povedených scének, kterým opět vévodí Paolo Villagio se svou opičkou, tedy rodinkou. Za vyzdvihnutí určitě stojí úvod filmu, kdy Fantozzi "zaskakuje" za celý podnik, jehož pracovníci se buď dovolenkují v pracovní době nebo jsou ve svém druhém či třetím zaměstnání. Taky je výborná úplatková anabáze Fantozziho v nemocnici. Druhý film je asi ten poslední, který obstojí vedle prvních malérů pana účetního, které řadím mezi nejoblíbenější komedie mého dětství. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Slabé, velmi slabé. Na legendární Maléry 1 to nemá v žádném případě a i v rámci série se tenhle díl řadí k těm horším. Film je přehnaně vulgární a snaží se být vtipný za každou cenu, což se mu nedaří. Jak už jsem psal u Zrození pana účetního, tento film také zachraňuje sportovní vsuvka- olympiáda. Dvě opravdu slabé hvězdičky. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Všichni asi po Malérech 1 prodělali lobotomii. Jednička byla sice blbina, ale dalo se na ni koukat. Dvojka už je jen sled primitivních skečů, které nedrží pohromadě a s každou další scénou si nepamatujete, co se událo tu předchozí. Rádobysatrirické věty typu "zasraný maloměšťák" vyšly naprázdno a tu jednu hvězdičku dávám za gagy, které byly tak slaboduché, až byly zábavné. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama