Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Slabé, velmi slabé. Na legendární Maléry 1 to nemá v žádném případě a i v rámci série se tenhle díl řadí k těm horším. Film je přehnaně vulgární a snaží se být vtipný za každou cenu, což se mu nedaří. Jak už jsem psal u Zrození pana účetního, tento film také zachraňuje sportovní vsuvka- olympiáda. Dvě opravdu slabé hvězdičky. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Z výborné komedie "Maléry pana účetního" se hned vyklubalo pokračování, ale nepochopím, proč se tak uhnulo od klasických humorných skečů směrem k laciným fórkům. Herci se zde chovají jako blázni a některé "skeče" působí až trapně. Dvě hvězdy dávám proto, že se občas nějaká scéna opravdu povedla, ale bohužel... škoda, škoda. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Všichni asi po Malérech 1 prodělali lobotomii. Jednička byla sice blbina, ale dalo se na ni koukat. Dvojka už je jen sled primitivních skečů, které nedrží pohromadě a s každou další scénou si nepamatujete, co se událo tu předchozí. Rádobysatrirické věty typu "zasraný maloměšťák" vyšly naprázdno a tu jednu hvězdičku dávám za gagy, které byly tak slaboduché, až byly zábavné. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Paolo Villaggio a jeho nesmrtelý účetní Fantozzi. Natočil se svojí proslulou postavou ještě mnoho bláznivých komedií sice rozdílných kvalit, ale kdo z evropských herců se může pochlubit s takovým diváckým zájmem o crazy osudy jednoho účetního. Přišlo mně, že ve svém dalším pokračování, které rozhodně není druhým dílem, jak se nás snaží chytře zvoleným názvem zmást český distributor, dost přestřeluje a jde do extrému. Jisté náznaky jsou patrné už v jeho přechozích filmech s účetním, ale tady to je nejmarkantnější. Není to až tak vtipné jako spíše trapné,ale poměrně originální gagy nejsou nikde jinde k vidění a Villagio předvádějící je ve svém neodolatelně bezelstném projevu nemá v tomhle ohledu hereckou konkurenci. Extrém já rád, ale ubrat na té zbytečné trapnosti by neškodilo. První Maléry pana účetního jsou asi nejvtipněji propracované (možná ze všech komedií s Fantozzim) narozdíl od "dvojky", která chrlí gagy poněkud překotně a neujasněně. 60% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Stále sa na ňom dobre zabávam a v mnohom mi príde vtipný, ale tentokrát to už úrovňou klesá a nájdu sa tu aj trápne skeče, či dokonca nepozerateľné a nevtipné prehnané zvrátenosti a tá scéna s krížom mi vtipná nepríde. Tiež to prestrihávanie a menenie scén už bolo viac chaotické, ale pán účtovník je kultová alebo inak povedané historická komická postavička, ktorá má v mnohom nadčasový humor a vie vás pobaviť aj po rokoch a aj pri viacnásobnom vzhliadnutí, čo sa oceňuje, avšak tento film bol priemer. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama