Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paolo Villaggio v bláznivé italské komedii o bázlivém úředníkovi, který byl k nerozeznání podobný nejnebezpečnějšímu zločinci světa. (oficiální text distributora)

Recenze (18)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hugo Fantozzi je tak trošku bestie. Také je to ale tak trošku Hugo. Záleží na jakou roli zrovna koukám. Paolo zvládne v tomhle filmu oboje. Taky je to poprvý, co ho vidím vostrýho a ne jenom jako nějakýhotrotla. Jinak je to klasická komedie s Paolem v hlavní roli. Neuvěřitelně jsem si u filmu odpočinul. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Počátek osmdesátých let byly zlaté časy komedie Paola Villaggia a jeho generace. Příběhy o Fantozzim mají za sebou tři díly, včetně asi nejúspěšnějšího MALÉRY PANA ÚČETNÍHO. Villaggio a spol. nám přinášeli komedie s klasickým ztřeštěným humorem a gagy. Tento film je jednou z nich a Villaggio zde hraje dvojroli Fracchia neúspěšného úředníčka a z druhé strany jemu k nerozeznání podobného zločince "lidskou bestii". Záměna obou samozřejmě přináší množství humorných situací. Kromě Villaggia se zde objevují Anna Mazzamauro opět v roli svůdné kolegyně, Gigi Reder v neobvyklé roli matky, Massimo Boldi jako jeden ze zločinců, Lino Banfi jako policejní komisař a mnoho dalších protagonistů italské komedie osmdesátých let. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ak je niekto naozaj stratenou existenciou, potom je to bezpochyby bojazlivý taliansky úradník Giandomenico Fracchia. A hoci sa to zdá neuveriteľné, navyše sa ukáže, že chudák Fracchia je na nerozoznanie podobný najnebezpečnejšiemu zločincovi sveta, ktorého všetci poznajú pod prezývkou "Ľudská beštia". Paolo Villaggio v jednom z jeho lepších komédií. Tu si strihol rovno 2 postavy, takže sme si mohli poriadne overiť jeho herecké kvality. Humor je tu naozaj na tej vyššej úrovni. Poznáme aj Villaggiove komédie kde je humor nútený a suchý. Nech vás nižšie hodnotenie neodradí. Naozaj sa poriadne nasmejete a v tejto snímke sa dokonca dočkáme aj nejakého toho deja. Nečakajte že to bude lepšie ako snímky o Superúčtovníkovi a dostanete viac než čakáte. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Slabota, kterou ještě podusil dabing režírovaný Lexou Pyškem. Pár vtipnějších momentů a zbytek, abyste si rty trapností ukousali. Jestli někomu přišlo vtipný, že Fracchiovu matku hraje chlap (namluvený Teršem), pak já to pokládám za kapitální průser. A scény typu "pojďte pane, my vás doprovodíme, v tomhle provozu byste přijel do práce pozdě" (odehrává se to v parku, nikde kolem na ulicích není ani živáčka) - děkuji, nechci. ()

megacik 

všechny recenze uživatele

Prvá štvrtina filmu, to bolo ako dvadsiate pokračovanie filmu Fantozzi, úplne bez nápadu, nuda. Chcel som to vypnúť a dať filmu ODPAD. Našťastie som to vydržal a oplatilo sa. Posledné 3/4 boli vtipné, drsné, nečakané, nápadité, tak ako sa patrí.....a Slečna Silvániová konečne dostala po hube. Cítil som však, že to mohlo byť omnoho omnoho lepšie, potenciál tam bol. Škoda, no, tak aspoň za 4 hviezdy. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama