Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vedoucí obchodního domu řeší zapeklité situace, které mu vstupují do cesty. Patří mezi ně krátkozraký zákazník, který skončí balancováním na římse, herec na sklonku života, který není schopen natočit jednoduchou reklamu, a vzpurný mladík, který sbalil velkou finanční výhru. Situace se ještě více zkomplikuje, když se uklízeč Evaristo (Enrico Montesano) stane obětí záměny identity a je považován za ředitelova syna: vedoucího personálního oddělení, který doufá v povýšení, a využije jeho ženu, aby ho svedla. (sator)

(více)

Recenze (2)

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Jeden den v obchodním domě. Sled skečů a gagů. Ve filmu se sešli snad všichni italští komici lidové zábavy, tak, jak je známe z jiných filmů producentského dua Gori & Gori. Zejména z 80. let, kdy kvalita již nedosahovala úroveň z let 70. Já jdu střední cestou, vy si uberte nebo přidejte, podle chuti. ()

sator

všechny recenze uživatele

Vedoucí obchodního domu řeší zapeklité situace, které mu vstupují do cesty. Patří mezi ně krátkozraký zákazník, který skončí balancováním na římse, herec na sklonku života, který není schopen natočit jednoduchou reklamu, a vzpurný mladík, který  sbalil velkou finanční výhru. Situace se ještě více zkomplikuje, když se uklízeč Evaristo stane obětí záměny identity a je považován za ředitelova syna: vedoucího personálního oddělení, který doufá v povýšení a využije jeho ženu, aby ho svedla. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama