Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na úspěšnou Bláznivou komedii 1 a 2 volně navazuje Bláznivá komedie 3, která má díky neodolatelné komičnosti Paola Villagia a Renata Pozzettiho velkou šanci na divácký úspěch. Paolo a Renato opět způsobují katastrofy všude tam, kde se objeví - divadlo, kde pracují jako elektrikáři lehne popelem, dva soudce, které mají chránit před zločinci, přivedou do více než trapné situace, poté se oba "starají" o miminko, které se "náhodně" ocitne před jejich dveřmi... Zamilují se oba do jednoho děvčete a zároveň skončí oba jako strážci majáku na pustém ostrově, kde způsobí poslední a konečnou katastrofu. Blázni se vrací !!! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Představení Romea a Jůlie skvělé! Fakt jsem se pobavil Typický Fantozzi. Pak jako tajní agenti , to už bylo slabší. Bohužel poslední třetina filmu byla katastrofická. Děsná nuda o malém parchantovi! Takže doporučuji pouze prvních 30 minut filmu! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil me ze zacatku bavil vic nez druhej. Jen mi trochu prislo, ze je Villaggio krapet upozadenej. Problem je, ze je tu mensi mnozstvi scenek a nektery jsou az nehorazne natazeny, obzvlast posledni s miminem, diky ktery snizuju hodnoceni z puvodne zamyslenejch 4* na slusny 3*. Ale i tak porad slusna komedie, nicmene je dobre, ze ctvrtej dil uz si odpustili. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce a dvojce rapidní propad. Dva úchylové a jejich pokračování, které je malinko mimo. Zábavy ubylo a ani nevím že bych se zasmál. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tihle dva jsou jako Pat a Mat. Tento třetí díl nebyl už tak bláznivý jako ty dva předchozí, jednalo se o 4 dvacetiminutové na sebe nenavazující příběhy, z nichž dva byly skvělé, jeden průměrný a jeden slabý. Mé podvědomí mi dává rozkaz hodnotit jako průměr. Tudíž poslechnu své podvědomí a hodnotím třemi hvězdičkami. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto už naozaj nieje nič pre mňa. Nájde sa tu aj pár dobrých a vtipných scén ale to je tak všetko. Ale je pravda, že som videl aj horšie komédie s Paolom Villaggiom. Je tu síce menej príbehov než v minulých dieloch, čo je určite lepšie, ale bohužiaľ mnohé z nich sú opäť v skutku trápne. Sem tam sa ukáže nejaká kozička, ale to nenabudí ani 12 ročného chlapca, ktorý spoznáva svoje telo. Veľmi slabý vývar opakovaných skečov z minulých dielov. Chcelo to ubrať debility a pridať vtipy. Možno by sa naozaj niečomu zasmiať dalo, avšak niekoľko násobné zopakovanie vtipu, aby to pochopil každý primitív, to vždy pochová. Neviem komu treba poďakovať, že sme sa už nikdy nedočkali štvrtého pokračovania, pretože celá séria stála viac menej za vyliž. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ono to nestačilo dvakrát! Do třetice všeho hrozného a trapného se komická dvojka vrací naposledy, aby se položila nedostatkem nápadů a přitroublých vtípků. Zvláštní, že jsem se za tři díly Bláznivých komedií ani jednou nezasmál. 0% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Jasne najslabší kúsok z trilógie, ovšem prvá polovica ma aj tak kráľovsky pobavila. Je však vidno, že tvorcovia už sa pokúšali o dosť násilné vzkriesenie tejto komediálnej dvojky a množstvo gagov sa už opakuje a tým vyznieva do prázdna. Aj tak však nadpriemerná zábava. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Stejně jako je film rozdělen na dvě části, tak je rozložena i jeho komediální složka. Divadelní scéna je skvělá a u některých gegů jsem se fakt nasmál. Bohužel s přibývajícím časem jsou situace spíše trapné, a tak se dostavují pocity nudy. Ale jen místy, abych jenom nekritizoval:-) Zajímavosti: Po divadelním představení Romea a Julie se Shakespeare obracel v hrobě. / 12 těžce a 35 lehce. Taková je bilance počtu raněných po nárazu parníku do majáku. :-) 45% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nebýt hodně pěkné epizodky s hodně nahou Ramonou Badescu, nebylo by co chválit. Třetí díl je složen z méně kapitol, o to trapnější ale jsou. Divadlo a boj o zhrzenou snoubenku jsou ještě tím nejlepším. Pochválím dobrý dabing s netradičními herci, jimž ale postavy vyloženě sedly (Petr Pospíchal, Petr Oliva). Jasně nejslabší díl. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdybych hodnotil celý film jako celek, hvězdičku bych ubral. Ale až do té části s dítětem, která je dost tragická, je to fakt docela sranda. Rómeo a Julie je přesně v tradici předchozích dvou částí, i další scény jsou v poho, až teda na ten tragický závěr. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nee, pane medvěde, to je nedorozumění !! Já nejsem medvědice !! Jsem celej život chlap !! Nelezte sem, je tu málo místa !! Tak jo teda.. Aaaaa !! Neee !!" ;) ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě komedie nad komedie. Super gagy. I když druhá část je trošku horší. U první jsem se několikrát řezala smíchy. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Divadelní část je perfektní, dobře vymyšlená a řádně vypointovaná. Možná vrchol série. Zbytek už je bohužel slabší. Balení dívky je trapné až na půdu, stejně jako ochrana soudce. Pečování o miminko je zpočátku nudné a infantilní, ovšem žádaní o adopci to trochu vylepší (Villaggio je v převleku za ženu půvabný.) A posledních 5 minut je dobrým zakončením. Suma sumárum: Poslední a nejslabší díl série, ale na ty tři hvězdice to ještě bude. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

I když třetí pokračování této Italské bláznivé komedie, je ze všech dílů asi nejslabší, tak jej prostě budu brát jako součást celku! Určitě větší polovina ze třech epizod v díle byla slabší, nicméně když vemu všech 9 které se odehrály během této trilogie, tak ji prostě hodnotím dohromady a byla to zábava! Na Santa Clause zdravotníky a všechny ostatní které ztvárňovali, se prostě nedá nahlížet jinak, než vysokým hodnocením! Určitě nejde o žádnou kinematografii, to v žádném případě, ale jde o ryzí zábavu a tu tito dva pánové dokonale ovládají :-) ()

Derek 

všechny recenze uživatele

popularito tohto dua bola vo svojej dobe dost velka a tak sa aj tretia blazniva komedia dockala premiery v kinach... bohuzial ide o najslabsiu cast trilogie, opat sa vrazaju veci do zadkov ale uz to posoby strasne unudene a rozvlacne ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

První i druhý díl mám raději, ale úvodní a nejlepší scéna z toho filmu "opraváři v divadle" mě fakt bere. ()

Reklama

Reklama