Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na úspěšnou Bláznivou komedii 1 a 2 volně navazuje Bláznivá komedie 3, která má díky neodolatelné komičnosti Paola Villagia a Renata Pozzettiho velkou šanci na divácký úspěch. Paolo a Renato opět způsobují katastrofy všude tam, kde se objeví - divadlo, kde pracují jako elektrikáři lehne popelem, dva soudce, které mají chránit před zločinci, přivedou do více než trapné situace, poté se oba "starají" o miminko, které se "náhodně" ocitne před jejich dveřmi... Zamilují se oba do jednoho děvčete a zároveň skončí oba jako strážci majáku na pustém ostrově, kde způsobí poslední a konečnou katastrofu. Blázni se vrací !!! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

První díl je legendární, o tom netřeba více diskutovat, pokračování na to v nastoleném duchu navázalo a 3. díl je důstojným zakončením této bláznivé trilogie ..Scény s elektrifikovanou loutnou, prostřeleným balónem, ochrankou soudce, poskytování první pomoci až po lehce infantilní starání se o sirotka stojí za zhlédnutí, hlavně ten úplný konec ..Ten je parádní tečkou .. Jen mě u toho posledního dílu mrzí přeobsazení dabingu, nemělo to už ten šmrnc ale přesto tomu nemohu dát jinak než plný počet, jednak z nostalgie a zadruhé, protože mě to vážně pobavilo, je to tak absurdní a pitomé až je to vtipné ... ()

io. 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u prvních dvou dílů člověk nemůže očekávat nějaký superfilm. Je to prostě hromada střeštěných gegů, kde se ani režisér ani herci nesnaží tvářit, že se "to" opravdu stalo, ze všeho čiší těžká nadsázka a komu to vyhovuje, ten se i pobaví. Já se u toho nenudím, ale když chci vidět "film" tak si určitě pustím něco jiného. Filmový fanda by se ovšem ani tomuto dílu neměl vyhýbat - nemá k tomu důvod. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nebýt hodně pěkné epizodky s hodně nahou Ramonou Badescu, nebylo by co chválit. Třetí díl je složen z méně kapitol, o to trapnější ale jsou. Divadlo a boj o zhrzenou snoubenku jsou ještě tím nejlepším. Pochválím dobrý dabing s netradičními herci, jimž ale postavy vyloženě sedly (Petr Pospíchal, Petr Oliva). Jasně nejslabší díl. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil me ze zacatku bavil vic nez druhej. Jen mi trochu prislo, ze je Villaggio krapet upozadenej. Problem je, ze je tu mensi mnozstvi scenek a nektery jsou az nehorazne natazeny, obzvlast posledni s miminem, diky ktery snizuju hodnoceni z puvodne zamyslenejch 4* na slusny 3*. Ale i tak porad slusna komedie, nicmene je dobre, ze ctvrtej dil uz si odpustili. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

S každým novým dielom to ide dolu vodou. Opäť scénky, kde sa dvaja cvoci v podaní Paola Villaggia a Renata Pozzetta predstavujú v nejakej úlohe (elektrikári, ochrankári). Ale tentokrát je to čím ďalej, tým viac útrpnejšie sledovať. Scénka s divadelným predstavením bola fajn, ešte ma celkom pobavili, keď chránili toho sudcu, inak to bola nuda. Na konci to zaklincovali v podstate vykradnutým filmu Traja muži a nemluvňa, to som už iba odzýval. Škoda. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama