Reklama

Reklama

Trampoty bankovního úředníčka

  • Itálie Rag. Arturo De Fanti, bancario - precario (více)

Obsahy(1)

Pan Arturo De Fanti (Paolo Villaggio), bankovní pokladník, je středem neskutečné série nešťastných náhod. Banka, v níž pracuje, je s železnou pravidelností přepadávána lupiči. Služebná, které několik měsíců nezaplatil, se rozhodne zůstat v jeho bytě, což De Fanti vyřeší zcela originálně: Vezme do bytu novou služebnou - svoji milenku. Arturova manželka má však také milence, milenka má manžela, milenec má manželku a manželka milence má milence... Ti všichni se rozhodnou společně bydlet v bytě De Fantiových. Toto soužití však nadmíru zajímá Arturova šéfa, ředitele banky, a tak vzniká neuvěřitelná spousta komických a paradoxních situací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Villaggio konečně vypadává z role přihlouplého úředníka, který si všechno nechává líbít a nastupuje mnohem sympatičtější člověk, který je schopný ukecat vlastní manželku ať si domů nastěhují jeho milenku a kupu dalších lidí :). Jinak jsou zápletky skoro klasické, a nic převratného nehledejte. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mít doma tři byt hodně slušný ženský z toho dokonce smrtící tandem manželku + milenku, a myslet si, že všechno bude fajn, takhle naivní může bejt fakt jen Paolo. Samozřejmě se to chlapcovi během kratké chvilky okamžitě vymyká z rukou a nastvají výstostný situace, asi nejlepší žrádýlko je když Paolo opouští ložnici svý ženy, aby si zahral na píchanou se svou milenku a v tu samou dobu ložnice jeho ženy míři její milenec s cílem zahrát si taky píchanou. Vrcholkem všeho jsou však posedy u stolu a diskuze o tom kdo s kým bude večer šoustat. No a počet osob u stolu se každým dnem rozšiřuje. Opravdu poměrně šílená zálžitost, která hlavně v první části, kdy ve filmu nebylo ještě tolik osob poměrně překvapivě funguje. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Spis takova konverzacni komedie, ktera se az na par scenek z banky odehrava v jednom byte a stoji na jednoduchym, ale dostatecne nosnym napadu, kdy se puvodni obsazeni bytu manzel, manzelka, sluzebna postupne rozrusta o dalsi manzele, manzelky, milence a milenky az na celkovej pocet nakejch deset osob. Villaggio uz zacina pripominat Fantozziho a je tu i par xichtu ze serie o ucetnim, ale rozhodne se nejedna o nejakou blaznivou komedii a je to spis vtipek, hluchy misto, vtipek a pak perfektni zaverecny vysvetlovani. Lepsi 3*. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Originalita príbehu tkvie v tom, že kvoli príjmu si bankový úradník "pozýva" do svojho domu stále viacej ľudí, ktorí sú navzájom prepletení. Spracovanie je už horšie a táto komédia určite patrí medzi tie priemerné. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Fantozzi zde ještě pod jiným jménem vystupuje snad se všemi budoucími účastníky budoucího dobrodružství pana účetního. A je z toho opravdu trapná podívaná. Příběh stojí za kus hadru a humor se zde vůbec nevyskytuje. Zbytečný film. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi nejpříjemnější a nejzábavnější komedie Luciana Salceho, i když ne vše je tak zábavné, jak by mohlo být. Bankovní úředník Arturo De Fanti (Paolo Villaggio) už nepředstavuje žádného idiota ve stylu Fantozziho, ale rozehrává neskutečnou partii, kdy v touze po sexu, pořádku a větším příjmu do domáctnosti, příbírá do svého domova dalšího a dalšího člena. Jeho manželka Elena (půvabná Catherine Spaak) se sice zpočátku brání, ale pak přistupuje na jeho vrtoch vcelku originálně. Nejdříve přichází Arturova milenka Vanna (půvabně naivní Anna Maria Rizzoli), pak Elenin milenec Willy (Gigi Reder), Willyho manželka Selvaggia (Anna Mazzamauro) a Vannin manžel (Carlo Giuffre), který utekl z vězení a jako první se z těch všech členů staral o chod domáctnosti. Do toho všeho ještě stávkující služka Esmeralda (Enrica Bonaccotti), se kterou spali všichni, a Selvaggiinin milenec hrabě Ernesto (Paolo Paoloni), který vždy přicházel oknem. Je to zábavné ve své pointě i ve svém průběhu. Je to jemně humorné, místy ztřeštěné, i když ne úchvatné, což je jediná vada. ()

Všežrout 

všechny recenze uživatele

Méně ztřeštěné než jiné Paolovy kreace, přesto zábavný kousek z domu plného milenců a milenek, jejich manželů a manželek a jedné více než vyvinuté služebné ;-) ()

Louie 

všechny recenze uživatele

Vynikající komornější podívaná plná klasického humoru made in Villaggio, která trpí jen jedním celkem důležitým nedostatkem - pořádným rozuzlením. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Bankovní pokladník v neustále přepadávané bance si zve do bytu stále více lidí. Průměrně zábavné.(max.50%) ()

Hawaj 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to víc plytký až trapný ale nakonec to překvapilo a pobavilo. Pár hlášek a gagů mě úplně rozsekalo. Villagio není až takový totální posera jako v účetním a dokáže projevit svou vůli a prosadit si svou což je jen plus. Příjemné pobavení, zřejmě umocněné dobrým dabingem. ()

FrankieSin 

všechny recenze uživatele

Až na zopár naozaj vydarených momentiek a dialógov nesmierne nesmiešna komédia o tom, čo sa stane, ak si nemotorný bankový úradník menom Arturo De Fanti privedie domov milenku s tvrdením, že vypomôže manželke s údržbou domácnosti. Režisér Luciano Salce, ktorý aj napísal tento sľubne sa začínajúci, no katastrofálne sa rozvíjajúci scenár, musel pravdepodobne prežiť mentálny šok, ktorý spôsobil, že stratil všetok zmysel pre humor. Mnohokrát osvedčená "fantozziovská" herecká zostava na čele s Paolom Villaggiom tentoraz vykročila tou nesprávnou nohou. Veľmi slabý podpriemer... ()

Reklama

Reklama