Reklama

Reklama

Český žurnál - Série 6 (2019) (série)


Češi jsou výborní houbaři (S06E04)

(epizoda)
  • angličtina The Czechs Are Excellent Mushroom Pickers (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Pětidílná filmová báseň o klimatické změně v České republice, která formou přírodovědného dokumentu s mimozemským komentářem vykresluje otázku klimatické katastrofy na rozdílných situacích u nás. Gradující drama od úsvitu do soumraku, mikro příběhy o zániku stávajícího světa v prostředí českých lesů, hájů, měst, vesnic i továren. Člověk, civilizace a příroda jako hlavní aktéři děje v dokumentárním zápasu o naši společnou budoucnost. (Česká televize)

(více)

Galerie (28)

Související novinky

Finále Plzeň je! Od 25. do 30. září

Finále Plzeň je! Od 25. do 30. září

15.09.2020

Ačkoli je podzim, Finále Plzeň je! I přes složité jarní období se organizátoři rozhodli největší plzeňský filmový festival nezrušit, ale pouze přesunout. Během šesti dnů včetně prodlouženého víkendu… (více)

55. ročník AFO již klepe na dveře

55. ročník AFO již klepe na dveře

14.09.2020

Populárně-vědecký filmový festival Academia Film Olomouc v říjnu vrací úder a nabídne divákům k prasknutí nacpaný soutěžní program v online podobě. Od 1. do 15. října se na stránkách VOD platformy… (více)

Festival Jeden svět 2020 je zpět!

Festival Jeden svět 2020 je zpět!

03.09.2020

Festival Jeden svět se na podzim vrátí na filmová plátna v náhradním termínu. Diváci a divačky tak nebudou ochuzeni o silné a inspirativní dokumentární filmy, na které už nemohli přijít do kin kvůli… (více)

Reklama

Reklama